SNP WWW 2014 04 22 0900
Nieuws

Op kosten van Yomads Travel de wereld rond

Yomads zoekt fotoreporter 2015

Al fotograferend én op kosten van een ander de wereld rond! Wie wil dat nou niet? Yomads Travel, reisorganisatie voor avontuurlijke groepsreizen voor 20’ers en 30’ers, is op zoek naar een reiziger met een scherp oog die buiten de gebaande paden durft te treden. De winnende fotoreporter reist in 2015 op kosten van Yomads af naar twee bestemmingen. Van Peru tot Nepal, van Slovenië tot Namibië: alles is mogelijk.

yomads-lama

Met een camera in de hand de wereld rond
Ben jij die avontuurlijke reiziger die echt alles ziet? Of het nu met je spiegelreflex is of met je smartphone, jij vangt de mooiste beelden en deelt ze. Yomads Travel is op zoek naar een avonturier die off the beaten track-ervaringen tijdens twee groepsreizen naar twee bijzondere bestemmingen kan vastleggen voor reisreportages, social media posts en de Yomads website. Niet alleen schiet je de mooiste plaatjes, ook maak je nieuwe vrienden en doe je je eigen ervaringen op. Een professionele achtergrond is niet nodig: als je pakkende foto’s kunt maken en actief bent op social media maak je kans om Yomads fotoreporter 2015 te worden. Een dosis lef is wél vereist, want de fotoreporter is niet bang om op te gaan in de lokale bevolking, te kajakken in de baai van Kotor in Montenegro, te hiken in de wildernis van Alaska of te kamperen onder de Nepalese sterrenhemel.

Aanmelden voor yomads-fotoreporter.nl?
Ben jij reislustig en leg je graag alles vast? Waar wacht je nog op! Yomads nodigt 20’ers en 30’ers die dit jaar vier weken van huis kunnen en actief zijn op social media uit om een foto met motivatie te plaatsen op www.yomads-fotoreporter.nl. Vraag jouw vrienden om op jou te stemmen via de link, ook stemmen bezoekers van de site op hun favoriet. Uit de top 3 selecteert Yomads de winnaar. Je kunt je foto tot en met 15 april insturen en stemmen kan tot uiterlijk 22 april 2015.

Yomads Travel: buiten de gebaande paden voor 20’ers en 30’ers
Yomads Travel organiseert avontuurlijke groepsreizen buiten de gebaande paden voor 20’ers en 30’ers. Raften in Costa Rica, fietsen in Myanmar, hiken in Slovenië of slapen op een verlaten strand in Griekenland. Je reist in een groep met maximaal 15 internationale avonturiers en een Engelstalige lokale gids. In korte tijd ontdek je de mooiste plekken op aarde met de kleinst mogelijke ecologische afdruk. Avontuur, hiken, biken en raften worden afgewisseld met een flinke dosis flexibiliteit om nieuwe vrienden te maken en je eigen ervaring te creëren.

SNP Natuurreizen, waar Yomads Travel onderdeel van is, organiseert deze internationale Yomads-reizen samen met de Duitse reisorganisatie Hauser en World Expeditions met vestigingen in Australië, Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Nieuw-Zeeland. Lees meer op www.yomads.com en www.facebook.com/yomadstravel.

Nieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.