Banner

Nieuwe reizen van SNP Wandelvakanties, actieve rondreizen, fietsvakanties en gezinsreizen

Maak kennis met de nieuwe reizen van SNP!

Maak een wandeltrektocht door de Grand Canyon van Griekenland, ontdek Noorwegen op de -per tent fiets of maak een actieve rondreis door British Columbia. Bergliefhebbers komen dit jaar optimaal aan hun trekken! Tra Mare en Monti Corsica, het Val de Lys in het Aostadal, de GR5 Mt Blanc - Modane, GR11 in de Spaanse Pyreneeën. Mogelijkheden genoeg voor een actieve vakantie door de geweldige natuur langs unieke plekken, geselecteerd door de reisexperts van SNP. Je ontmoet de bevolking, wandelt of fietst door mooie landschappen of leert meer over het land door een lokale gids. En je verblijft op unieke en kleinschalige accommodaties. Wandelen, fietsen, actief genieten van de natuur, lekker eten en ontspannen, dat is een vakantie met SNP. Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

 

Bekijk al onze nieuwe reizen in 2020

Actief op reis in 2020!

Peru - Cordillera Blanca en Huayhuash, 18 dagen

Trektocht door Peru's mooiste bergreeksen

Wandelen in de Cordillera Blanca én wellicht Peru’s mooiste bergketen de Huayhuash. Tegen de achtergrond van zesduizenders wandel je met deze vernieuwde pittige groepswandelreis in een waar amphitheater van hooggebergte.

Groot-Brittannië - Wales - Southern Snowdonia, 8 dagen

Wales’ Best Kept Secret

Overnacht in Dolserau Hall, gelegen in Snowdonia National Park in het dal van de Afon Wnion, op ca. 3 km buiten het aantrekkelijke marktplaatsje Dolgellau met op de achtergrond het Cadair Idris-massief.

Spanje - Ordesa, 8 dagen

Grand Cañyon van de Pyreneeën

Uitdagende dagwandelingen door de ‘Grand Cañyon’ van de Spaanse Pyreneeën. De prachtige natuur van deze ruige bergwereld en de gelaagde kloven van Ordesa en de Añisclo is strikt beschermd in de vorm van een Nationaal Park.

Frankrijk - Savoie, 9 dagen

GR5 van Mont Blanc naar Modane

De GR5 is de roemruchte, meer dan 2000 km lange wandelroute van Hoek-van-Holland naar Nice. Etappe 2 loopt van de Mont-Blanc door de Beaufortain en de Vanoise naar Modane.

Griekenland - Pindos, Zagoria - Vikoskloof, 7 dagen

De Grand Canyon van Griekenland

Langs en door één van de grootste Canyons van Europa: de Vikoskloof in het Griekse Pindosgebergte.

Canada - British Columbia Multi-actief en avontuurlijk, 20 dagen

Wandelen, fietsen en kajakken 'off the beaten track'

Ben je in voor een actieve en avontuurlijke rondreis door Canada's British Columbia en niet persé op zoek naar de veel bezochte ‘highlights’, ga dan met ons ‘off the beaten track’.

Over SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook individuele reizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.