SNP Reismagazine Laat je inspireren

SNP.NL reismagazine

Ken jij SNP reismagazine al? Het inspirerende magazine over de kunst van het ontdekken, met een aantrekkelijke mix van boeiende reisreportages, prachtige foto's, interviews met reizigers en handige reisoverzichten.

Na 10 jaar stoppen wij met het SNP Reismagazine
Dat wil zeggen in de huidige vorm en opzet. Dat betekent niet dat wij je niet meer zullen inspireren voor een volgende mooie bestemming met SNP. Wij nemen met een traan afscheid van ons magazine, maar kijken vooral met een glimlach uit naar een nieuwe creatieve manier om je te blijven inspireren en verrassen met nieuws, reistips, reiservaringen en reportages. We kijken terug op een fijne samenwerking met iedereen die een bijdrage heeft geleverd en zijn trots op de mooie uitgaven die we met z’n allen hebben gemaakt. We hopen dat je ervan genoten hebt. Tot binnenkort!

Enkele onderwerpen in editie 6 van 2017: 

  1. Wandelen langs de kust: Sintra in Portugal
  2. Suriname: op de fiets door de jungle
  3. Ontdek de gordel van smaragd Bali, Java, Flores, Lombok & Komodo
  4. Wandelklassieker: de (alternatieve) Inca Train in Peru
  5. Weinig ontdekt en mooi stukje Spanje: Murcia
  6. Dossier: historische wandelroutes
  7. Unieke wandelreis: Turkmenistan
Lees het magazine online

Laat je inspireren!

115001

Cursus landschapsfotografie Toscane

Het fotogenieke landschap van Toscane keert weer terug in een fotografiereis van SNP. Ontspannen wandelend langs de mooiste plekken van Toscane, leer je van een ervaren fotograaf de kneepjes van het vak.

Nieuw
Albanie

Via Dinarica in Albanië

Bergwandelaars opgelet! Je kunt al langer via SNP drie schitterende wandeltrajecten volgen van de bijzondere Via Dinarica. Deze redelijk nieuwe wandelroute loopt dwars door de Dinarische Alpen in de westelijke Balkan. De eerste drie etappes brengen je van Slovenië, via Kroatië en Bosnië-Herzegovina naar Montenegro.

Andros

Nieuwe wandelroute op Andros

Het Griekse project ’Andros Routes’ is succesvol! In 2018 voegt SNP op Cycladeneiland daarom nieuwe routes toe aan de bestaande individuele trektocht ‘Andros Route’. Een van de nieuwe wandelingen is de prachtige Watermolenroute.

Nieuwe wandelreis Sintra

Paleis hoppen in de Portugese Eftelingnatuur. Pompeuze paleizen, intieme klooster en dat alles midden in ruige bergbossen. In het natuurpark Sintra-Cascais smeden cultuur en natuur een uniek decor voor een wandelreis.

Nieuw
Suriname

Alle wegen van Suriname

Fietsen in de jungle!

Suriname is misschien niet het eerste land waar je aan denkt om fietsend te ontdekken, maar misschien juist daarom zo leuk! Fietsen kan er overal. In Paramaribo, op oude plantages. En vooral in de jungle. Ga je mee met onze groepsreis?

De alternatieve Inca Trail

Salkantay Trek

De Salkantay Trek in Peru is een vijf of vierdaagse trekkingroute, die je net als de wereldberoemde Inca Trail leidt naar de nimmer door de Spanjaarden ontdekte Incastad Machu Picchu. De trek voert je over de 4.600 meter hoge Salkantay bergpas, om daarna hoofdzakelijk af te dalen, het Andesoerwoud in, een afdaling die als erg mooi en niet al te moeilijk te boek staat.

Vietnam

De rijstkom van Vietnam

Door de Mekong-delta naar Angkor Wat, fietsvakantie langs hotels en guesthouses. Fietsend over kleine weggetjes en 'by-roads' leer je het land het beste kennen en kom je gemakkelijk in contact met de lokale bevolking. Door de legendarische Mekongdelta, de rijstkom van Vietnam, gecombineerd met het overzichtelijke Cambodja.

Indonesie

Rondreis door de Gordel van Smaragd

Actief op Java, Bali en Flores

Van de vulkanen en mythische tempels op Java naar de goden en Stille Kracht op Bali. Van een indrukwekkende ceremonie van het Belerghi-volk op Flores naar de draken van Komodo. SNP biedt hier diverse reizen naar Indonesie aan.

12-daagse rondreis Bali | Vertrek gehele jaar
19-daagse gezinsvakantie Bali | Vertrek gehele jaar
20-daagse rondreis Java en Bali | Vertrek gehele jaar
12-daagse fietsvakantie Bali | Vertrek gehele jaar
7-daagse fietsvakantie Lombok | Vertrek gehele jaar

Nieuw: 19-daagse natuurreis Flores, Komodo, Lombok en Bali | Vertrek apr t/m okt

515300

Sneeuwwandelen in de Queyras

In de zonnige Queyras, stil verscholen tussen de ruige bergketens van de Zuid-Franse Alpen, is het goed toeven in de sneeuw. Reden voor SNP om hier, op de grens met Italië, een nieuwe sneeuwwandelvakantie te organiseren. De week begint aan de voet van de Col d’Izoard.

Nieuw

Verre Reizen Dag SNP

Voor de beste reisinspiratie voor een verre reis kom je naar de Verre Reizen Dag van SNP! Op zo’n dag delen we de leukste anekdotes, de mooiste films en foto’s en de beste reistips van insiders en ervaringsdeskundigen met je. Kom jij ook?

Finalnd

Fotoreis centraal-Finland

Onder leiding van professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen leer je het in beeld brengen van het imponerende landschap en de velen dieren.

121575

'Licht en comfortabel' op Andros

Naast nieuwe individuele wandelroutes presenteert SNP op Andros ook een nieuwe wandelgroepsreis in het concept ‘licht en comfortabel’. Een gevarieerde reis, met mooie lichte wandelingen en veel aandacht voor de cultuur en historie van Andros.

Nieuw
143021

Egypte, de witte woestijn en de Nijl

Tijdens deze lichte wandelreis leer je twee verschillende gezichten van Egypte op een intense manier kennen: de levendige hectiek van de groene Nijlvallei en de bizarre pracht van de White Desert en de oases van de Westelijke Woestijn.

Nieuw
Themaroutes

Routes met een thema

Een wandelroute over leuke paden, door een aantrekkelijke landschap en rijk aan natuur is al heel mooi. Maar er kan nog iets bij. Een geschiedenis, cultureel of geologisch aspect. Een thema dat de tocht net die extra, maar onvergetelijke dimensie geeft. Zelf één van de routes lopen?

Frankrijk – Cevennen | Vertrek 1 mei t/m 15 okt ‘18
Frankrijk – Cevennen & Navacellen | Vertrek 1 apr t/m 25 okt ‘18
Italië - Umbrië | Vertrek 1 apr t/m 31 okt ‘18
Duitsland - Sächsische Schweiz | Vertrek 1 apr t/m 31 okt ‘18
Groot-Brittannië - Great Glen Way | Vertrek 22 apr t/m 31 okt ‘18
Groot-Brittannië - Hadrian’s Wall | Vertrek 1 apr t/m 31 okt ‘18

141070

Nieuwe verre groepsreis

Als Nomade door Turkmenistan

De nieuwe wandel- en cultuurreis naar Turkmenistan is dé reis voor pioniers. In dit land met zijn van oorsprong nomadische bevolking wandel je door desolate bergvalleien en woestijngebieden, langs vervallen handelssteden en kustlijnen.