Top 5 langlaufreizen

Top 5 langlaufreizen Naar de mooiste sneeuwgebieden

Top 5 langlaufreizen

Langlaufen: een gezonde, sportieve activiteit én een optimale manier om te genieten van winterwonderschone natuur. Wij kennen de ongerepte plekken en nemen je er graag mee naartoe. Genieten van de sneeuw: alleen of met een groep. Ben jij ook benieuwd naar onze mooiste langlaufreizen? Kijk dan snel verder.

1. Langlaufen Noorwegen – Hallingdal

Het Hallingdal is volgens de Noren één van de mooiste ter wereld. De omgeving is typisch Noors met maagdelijk witte plateaus, bevroren bergmeren en watervallen. Het is een prachtig bosrijke en bergachtige streek, die zich goed leent voor bergwandelingen én langlauftochten.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

2. Langlaufen Oostenrijk – Stubaital

Stubaital hoort tot de top tien van Oostenrijks mooiste dalen. Het hooggelegen dal biedt vrij zicht op de met gletsjers bedekte bergtoppen en spreekt al decennia tot de verbeelding. Denk aan lieflijke dorpjes en traditionele bergpensions te midden van imposante bergtoppen: een prachtige omgeving voor een actieve winterreis.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

3. Langlaufen Noorwegen - Espedalen

Noorse tradities in combinatie met de ongerepte natuur van het landschapspark Espedalen vormen een garantie voor een prachtig winteravontuur. Het gebied rondom Espedalen heeft een zeer uitgestrekt en gevarieerd loipenetwerk en is daarmee zeer toegankelijk voor alle niveaus.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

4. Langlaufen Oostenrijk – Kaiserwinkl

Net over de grens van Duitsland ligt in Oostenrijk het indrukwekkende gebergte van de Wilden en de Zahmen Kaiser. Het hooggelegen dal van Kaiserwinkl heeft door deze “sneeuwvanger” een sneeuwzeker loipennetwerk van zo’n 130 km. Een heerlijke wintervakantie voor de sportieve langlaufer die kan genieten van de inspanning in de loipe en het comfort van een goed hotel.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis

5. Langlaufen Oostenrijk - Salzburgerland

Het Lammertal is een zeer sneeuwzeker gebied in het Oostenrijkse Salzburgerland. Overdag kan je heerlijk langlaufen en sneeuwwandelen in een winters zonnetje door een romantisch sneeuwlandschap aan de voet van het ruige Tennengebergte. Of maak een tocht over de uitgestrekte witte almen van de Postalm! Kortom: genieten geblazen.

Bekijk onze 8-daagse groepsreis