Top 7 beste verre groepsreizen ontdek onze mooiste verre groepsreizen

De top 7 beste verre groepsreizen

Ga je graag met een groep mee op pad naar een verre bestemming? Laat je inspireren door deze top 7 beste verre groepsreizen! Wat dacht je van een wandelreis door het ongerepte Kirgizië? Of ga mee wildlife spotten in Zuid-Afrika. We bieden uiteenlopende bestemmingen aan voor onze groepsreizen, van een wandelreis naar Kirgizië tot avontuur in Alaska.

1. Kirgizië - Wandelen langs zilveren rivieren

De weidse landschappen, machtige bergen en vriendelijke nomadenbevolking maken deze reis tot een absolute topbestemming in ons aanbod voor verre groepsreizen. Deze 22-daage reis bevat elf trekkingdagen waarvan veel boven de 3000 meter plaatsvindt. Waar je ook bent, overal heb je zicht op besneeuwde bergpieken!
Bekijk deze reis

2. Nepal - Rondom de ijsbedekte reus

Een onvergetelijke ervaring in de Nepalese Himalaya. Manaslu is één van de minder bezochte gebieden van Nepal en is daardoor zeer authentiek. Tijdens deze 13-daagse lodgetrektocht geniet je van geweldige landschappen.

Bekijk deze reis

3. Zuid-Afrika - Soutpansbergen, Kruger en Drakensbergen

Optimaal genieten van de unieke veelzijdigheid in natuur en cultuur van Zuid-Afrika. Je bezoekt maar liefst vier nationale parken tijdens deze mooie wandelreis. Deze 16-daagse reis neemt je veelal mee buiten de gebaande paden, bijvoorbeeld wandelen in de Soutpansbergen en naar Limpopo met unieke cultuurwandeling.

Bekijk deze reis

4. Alaska - Spannende ’hikes’ en wildexcursies

Maak op een bijzondere wijze kennis met het hoge noorden! Deze wandelrondreis omvat dagwandelingen met gids, optionele bootexcursie, kano- en zeekajaktocht en bijzondere wildlife excursies. Tijdens dit 17-daagse avontuur in Alaska overnacht je in wildernislodges en comfortabele tenten.

Bekijk deze reis

5. Mongolië - Land van extremen en adembenemende vergezichten

Wandel door de verrassende en gevarieerde landschappen van Mongolië. Te voet verken je beschermde natuurgebieden zoals Gurvan Saikhan National Park en het vogelrijke Yoliin Am National Park, maar ook de zandduinen van Hongor Sands slaan we niet over. Tijdens deze 21-daagse reis breng je twaalf nachten door in een traditionele gers.

Bekijk deze reis

6. Nieuw-Zeeland - De mooiste wandelingen Down Under

Op deze avontuurlijke wandelreis in Nieuw-Zeeland geniet je van de mooiste dagtochten. Onder begeleiding van een enthousiaste Nederlander, die al jaren Down Under woont, wandel je zowel over het Noorder- als Zuidereiland. Wandel door hooggebergte en over vulkanen, door regenwouden en moeraslanden, langs klifkusten en over goudgele stranden. Deze reis heeft het allemaal!
Bekijk deze reis

7. India - Een prachtige verborgen vallei

De regio Ladakh behoort tot de meest afgelegen gebieden ter wereld, maar is daarom zeker niet minder indrukwekkend. Met SNP reis je naar de Shayok vallei, waar je onderweg uitkijkt op prachtig gekleurde rotswanden, felgroene oases van gerstakkers en wilgenbomen, rivierduinen, authentieke dorpjes en indrukwekkende Tibetaanse kloosters.

Bekijk deze reis