Top 5 sneeuwwandelreizen ACTIEF EN AVONTUURLIJK WERELDWIJD

Top vijf sneeuwwandelreizen

Sneeuwwandelen is een volledig stressvrije manier om van een vers besneeuwd landschap te genieten. Als wandelaar rest je slechts de taak om zorgeloos het prachtige natuurschoon waar je door beweegt tot je te laten doordringen. Wij zetten de 5 mooiste reizen voor je op een rij.

1. Sneeuwwandel special IJsland Kerlingjarfjöll

In de winter is het berggebied in het midden van IJsland alleen toegankelijk voor avonturiers die houden van lange afstanden en een ruig landschap. Vanuit een hut maken we dagtochten door een spectaculair sneeuwlandschap.

Reisduur: 8 dagen
Prijs: vanaf € 1.795,-
Reissoort: groepsreis
Reiscode: 500575
Zwaarte: 3

Bekijk deze reis

2. Op avontuur in de Noorse Jotunheimen

Er is geen avontuurlijker gebied om te sneeuwwandelen dan de Jotunheimen. Onder begeleiding van een SNP-reisleider verken je het ruige landschap van dit uitgestrekte Nationale Park. We doorkruisen toendra’s klimmen over steile bospaden en wandelen door besneeuwde dennenbossen.

Reisduur: 8 dagen
Prijs vanaf € 945,-
Reissoort: groepsreis
Reiscode: 500030
Zwaarte: 3

Bekijk deze reis

3. Sneeuwwandelen over de almen in het Großarltal

Een sneeuwwandelvakantie met Oostenrijkse gezelligheid en een verrassend stil Alpenlandschap. Maak prachtige dagtochten met de hotelgids en lokale bergwandelgids. Je verblijft in een comfortabel hotel met smaakvolle diners.

Reisduur: 8 dagen
Prijs: vanaf € 790,-
Reissoort: privéreis
Reiscode: 515005
Zwaarte: 2

Bekijk deze reis

4. Op sneeuwschoenen door winters Bulgarije

Het Rilagebergte vormt het sneeuwwitte decor van deze verrassende groepsreis. Vanuit een kleinschalig hotel midden in het bos maken we prachtige tochten. In Bulgarije is het sneeuwwandelen nog volledig onbekend, dus tijdens de tochten komen we niemand tegen.

Reisduur: 8 dagen
Prijs: vanaf € 770,-
Reissoort: groepsreis
Reiscode: 500065
Zwaarte: 3

Bekijk deze reis

5. Sneeuwwandelen in het ongerepte Val Maira

De relatief onbekende Val Maira in het noorden van Italië. De eerste dagen zijn de tochten niet al te zwaar, maar nadat we warmgedraaid zijn, gaan we de hoogte in en wandelen we naar de top van de Monte Cappel.

Reisduur: 8 dagen
Prijs: vanaf € 1.165,-
Reissoort: groepsreis
Reiscode: 500285
Zwaarte: 3

Bekijk deze reis