Top 5 reizen met kinderen Waar gaan jullie naartoe?

Top 5 reizen met kinderen

Dit zijn de leukste Family Specials voor 2019! Actieve trips voor avontuurlijk gezinnen samen met andere actieve gezinnen. Vakantievriendjes en vriendinnetjes gegarandeerd! Leuke, actieve en leerzame vakanties naar een bijzondere locatie binnen of buiten Europa.

Bekijk alle reizen met kinderen

1. Ziplinen, kayakken, fietsen door Suriname

Wist je dat Suriname een enorm kindvriendelijke bestemming is? Op veel plaatsen kun je in het Nederlands communiceren, de enige officiële taal van het land. 

En er zijn volop spannende activiteiten te beleven. Wat dacht je van ziplinen, kayakken, fietsen door koffieplantages en naar de markt van Nieuw-Nickerie, per boot op zoek naar zoetwaterdolfijnen, vissen op piranhas of lekker douchen onder de Irene watervallen? Deze gezinsreis voert langs het mooiste dat Suriname te bieden heeft.

Bekijk deze gezinsreis naar Suriname

2. Costa Rica: van groene jungle tot exotisch palmenstrand

Spot apen en felgekleurde kikkers. Ga slingeraapje spelen tijdens een canopy tour. Spot dolfijnen en walvissen in de Grote Oceaan bij Samara of ga per zeekayak naar een eiland om te snorkelen. Ook Costa Rica is een prima kindvriendelijke bestemming voor een mooie reis met het hele gezin. Wanneer gaan jullie?

We bieden twee reizen naar Costa Rica aan: een privé rondreis (14-daags of 19-daags) of een groepsrondreis (15-daags).

3. Yebo Nkosi in Zuid-Afrika!

'Tuben' stroomafwaarts door de Letaba-kloof, op safari door het Kruger National Park en met een ranger op zoek naar dieren. Van dichtbij zie je cheetahs, Afrikaanse wilde honden en maak je kennis met twee bijzondere neushoorns. Gaan jullie op ontdekkingstocht door Zuid-Afrika?

 

Bekijk deze gezinsreis naar Zuid-Afrika

4. Minitrek door Frankrijk

Onbezorgde korte wandelvakantie in een hooggelegen en beschutte vallei, niet ver van de Italiaanse grens, met op de achtergrond fluitende alpenmarmotten en wellicht een groepje gemzen. Naar keuze loop je samen met een ezel of je beklimt alle bergen helemaal op eigen benen.

Bekijk deze gezinsreis naar Frankrijk

5. Familiewandelen vanuit een berghut in Oostenrijk

Heb je altijd al willen overnachten in een echte berghut, te midden van een prachtige omgeving?

Ga dan mee met deze reis naar Oostenrijk. Samen met andere gezinnen maak je afwisselende tochten met elke dag de keuze tussen een korte of langere wandeling. Ga op ontdekking langs beekjes, over hangbruggen, bospaadjes en door weilanden. Je komt door een diepe kloof en bovenop een bergtop met mooie vergezichten.

 

Bekijk deze gezinsreis naar Oostenrijk

Meer reizen met kinderen?

Wist je dat SNP Natuurreizen een speciaal aanbod heeft voor reizen met kinderen? Onze Family Specials zijn speciaal ingericht op gezinnen met kinderen, in verschillende categorieën. In totaal bijna 100 verschillende reizen over de hele wereld! Daar zit vast wel iets voor jullie tussen. Benieuwd naar ons aanbod? Lees dan snel verder.

 

Meer reizen met kinderen