Top 5 reizen met kinderen Waar gaan jullie naartoe?

Top 5 reizen met kinderen

Dit zijn de leukste Family Specials! Actieve trips voor avontuurlijk gezinnen samen met andere actieve gezinnen. Vakantievriendjes en vriendinnetjes gegarandeerd! Leuke, actieve en leerzame vakanties naar een bijzondere locatie binnen Europa.

Bekijk alle reizen met kinderen

1. Huttentocht door de Franse Alpen

Beleef deze korte familievriendelijke huttentocht met het hele gezin. Naar keuze loop je samen met een ezel of je beklimt alle bergen helemaal op eigen benen.

Een spannende tocht, langs beekjes en meren, met overnachtingen in afgelegen berghutten. Wandelen ver weg van de massa, in een vallei die er alleen is voor wandelaars, fietsers en andere natuurliefhebbers. Al te boeken met kinderen vanaf 6 jaar.

Bekijk deze huttentocht met het gezin in Frankrijk

2. Fietsen door NP Altmuhltahl in Duitsland

Lekker fietsen met de familie door het prachtige Natuurpark Altmühltal in centraal Beieren. Daarnaast ook lekker wandelen, kanoën en fossielen zoeken. Je volgt het dal over grotendeels autovrije routes: dus ook veilig. Langs fraaie stadjes en stoere burchten. Onderweg verblijvend in gastvrije, rustig gelegen Gasthöfe waar kinderen en fietsers welkom zijn en comfort en heerlijkheden jullie opwachten.

Bekijk deze gezinsfietsreis in Duitsland

3. Huttentocht door het Oostenrijkse Stubaital

Actieve bergwandelvakantie in een dal vol sportieve mogelijkheden met een unieke en stevige 4-daagse huttentocht nabij de Stubaier gletsjer. De overige dagen verken je vanuit een heerlijk hotel het Stubaital en de rustige zijdalen. Via kabelbanen kun je ook op grotere hoogten wandelingen maken. Denk ook eens aan de uitdagende mountainbiketrails, een zomerrodelbaan, een klimcursus of zelfs paragliden!

Bekijk deze huttentocht met het gezin in Oostenrijk

4. Gezinsvakantie 'peddelend tussen Pisa en Florence'

Heerlijke fietsreis voor gezinnen tussen twee van Toscane's meest beroemde steden. Vanaf de beroemde scheve toren van Pisa volg je fietspaden langs de kronkelende Arno-rivier verder landinwaarts. Je fietst van het ene culturele hoogtepunt naar het andere. Maar je kan ook een dagje naar het strand of naar de duinkust van Viareggio. Er is voldoende Italiaans ijs onderweg en je overnacht in mooi gelegen, vriendelijke accommodaties waar speelruimte en zwembad op jullie wachten.

Bekijk deze gezinsreis in het Italiaanse Toscane

5. Fietsen door de Spaanse Costa Verde

Per fiets door de prachtige groene kuststreek Asturië aan de voet van de ruige Picos de Europa. Je fietst langs kleine grotten, stille zandstrandjes en charmante kustdorpjes. Onderweg kun je ook een dagje kanoën en natuurlijk regelmatig een duik nemen in zee. Stevige klimmetjes worden afgewisseld met vlakke tochtjes naar een heerlijk strandje, speelplaats of bezienswaardigheid.

Bekijk deze gezinsfietsreis in het Spaanse Asturië

Meer reizen met kinderen?

Wist je dat SNP Natuurreizen een speciaal aanbod heeft voor reizen met kinderen? Onze Family Specials zijn speciaal ingericht op gezinnen met kinderen, in verschillende categorieën. In totaal bijna 100 verschillende reizen over de hele wereld! Daar zit vast wel iets voor jullie tussen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan snel verder.

 

Meer reizen met kinderen