india-ganesh.jpg

Vakantie India Intens reizen van de Himalaya tot aan de kusten van Kerala

India: een vakantiebestemming vol kleur

Een visum voor India geeft toegang tot een belofte: in India reizen is intens. Maak een rondreis door Noord India of onderneem de korte rondreis langs de Gouden Driehoek van India. Maak een citytour in kleurrijk Delhi, laat je overweldigen door de Taj Mahal in Agra en waan je in Jaipur in het hart van Rajasthan. Onderga hier op individuele basis het toppunt van cultuur en proef de sfeer van het land én de gerechten van de Maharadja’s. Je kunt je reis uitbreiden met een bezoek aan Ranthambore Nationaal Park waar je de kans hebt om oog in oog te staan met een tijger: het toppunt van een safari in India.

Wandelen op hoogte
Ladakh is dé regio voor een wandelvakantie in India op hoogte. Ladakh heeft meer gemeen met Tibet dan met India en wordt daarom ook ‘klein Tibet’ genoemd. Leh (op 3500 meter hoogte) is de hoofdstad van Ladakh. Omgeven door imposante bergen, kun je op cultuurrondreis langs de mooiste kloosters in de Markha vallei en de Nubra vallei. India’s vele gezichten raken je ongetwijfeld in het hart.


Toon alle reizen in India

indiase_familie_bij_de_taj_mahal.jpg
Bouwsteen
India Gouden Driehoek

rondreis langs hotels

6 dagen v.a. € 543
Prijs per persoon bij min. 2 personen
het_klooster_boven_leh.jpg
SNP reis
India Ladakh

wandelvakantie langs guesthouses en resorts

14 dagen v.a. € 1.700
Prijs per persoon bij min. 2 personen
de_dzong_van_thimphu.jpg
SNP reis
Bhutan Bhutan

wandelvakantie vanuit goede hotels

11 dagen v.a. € 3.330
Prijs per persoon bij min. 2 personen
SNP reis
India Ladakh

wandelvakantie met kampeertrektocht en verblijf in resorts

20 dagen v.a. € 3.215
Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
tijger_in_kaziranga_np.jpg
Bouwsteen
India Ranthambore Nationaal Park

verblijf in tijgerpark

3 dagen Prijs op aanvraag
Prijs per persoon bij min. 2 personen

India met SNP

  • Verken het wonderschone hoogland van Ladakh 
  • Bezoek het mooiste tijgerpark van India
  • Neem een kijkje in Chandi Chowk, de kleurrijkste bazaar in Delhi met een wirwar van straatjes vol handelaren en riksjahs

Toon Avontuur op Maat in India

Wist je dat

  • India is de grootste democratie in de wereld
  • In India vind je 17 talen en 844 dialecten
  • Het schaakspel en het decimale systeem zijn uitgevonden in India
  • De op twee na hoogste berg van de wereld ligt in India: de Kangchenjunga (8.586 meter)
  • India is de grootste theeproducent in de wereld

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.

Inge Prudon

Afrika en Azië

Reizen: wie droomt er niet van? Niets is leuker dan thuis op de bank je verdiepen in nieuwe bestemmingen. Graag help ik je met je zoektocht naar jouw perfecte vakantie. Zelf heb ik via SNP een bescheiden stukje van onze aarde mogen bewonderen. Verliefd ben ik geworden op Vietnam met haar frisgroene kleur, verlegen bevolking en heerlijke eten. Wat is het bijzonder om langs tempels en rijstvelden te fietsen in een tropisch klimaat!

Zuid-Afrika imponeerde met uitgestrekte landschappen, wilde dieren en sfeervolle accommodaties. Met een verrekijker vanuit je huurauto ademloos kijken naar een luipaard in het zand: in zuidelijk Afrika maak je herinneringen om nooit te vergeten. India betoverde me: de geuren en kleuren dansen in elke stad vrolijk om je heen. Je waant je terug in de tijd met een bezoek aan een oud paleis en kunt tijdens een wandeling prachtige vogels fotograferen in de Indische natuurparken. Wil je iets soortgelijks ervaren? Graag hoor ik jouw vakantiewensen, zodat ik een passend reisvoorstel voor je kan uitwerken.

Mail naar afdeling Verre Reizen
Foto Marianne Rense

Marianne Rense

Azië en Afrika

De wijde wereld trekt altijd! Reizen is leuk, maar ik wilde ook eens meemaken hoe het is om in een ander land te wonen. Dus toen de kans er was, ben ik voor twee jaar naar Maleisië verhuisd. Binnen Maleisië is er zoveel te doen; heerlijk snorkelen bij tropische eilanden, de hoogste berg van Azië (Mt. Kinabalu) beklimmen, neusapen en bekerplanten bekijken, lekker eten in historische stadjes, te veel om op te noemen! Vanuit Maleisië heb ik ook veel rondgereisd in de regio, vaak met de focus op de natuur.

Recent heb ik Bhutan mogen bezoeken, een bijzonder en heel authentiek land. Het maakte diepe indruk op mij de bossen die op zoveel plaatsen in Azië gedegradeerd zijn daar nog intact te zien. En ook in Afrika heb ik veel landen bezocht, sommige uitgebreid en andere minder uitgebreid. En naar allemaal zou ik nog wel eens terug willen. En er valt daarnaast nog zoveel nieuws te ontdekken, ook op andere continenten.. Ik help je graag een mooie reis samen te stellen! Mijn favorieten: Bhutan, Maleisië, Myanmar, Vietnam, Indonesië, Taiwan, India, Zuid-Afrika, Marokko.

Mail naar afdeling Verre Reizen