Kortingsactie HF Holidays groepswandelvakanties in engeland, wales en schotland

Wandelen vanuit de mooiste landhuizen!

Verspreid over Groot-Brittannië liggen op unieke plekken de landhuizen van HF Holidays. Het zijn gegarandeerd onderkomens voor een op en top verzorgde wandelvakantie. Elke dag heb je de keuze uit drie wandelingen variërend in zwaarte en onder begeleiding van een gids. Ontbijt, lunch en diner zijn bij de prijs inbegrepen. Op de groepsreizen van HF Holidays bieden we nu een korting van € 150,- per persoon op voorwaarde dat je vertrekt in 2016.

Internationale groepsreis: bij deze HF Holidays reizen boek je als individuele klant een groepsreis waarbij je deel uit maakt van een internationaal gezelschap. 

Groepsreis: de HF Holidays reizen die als groepsreis worden weergegeven vinden in een Nederlandse SNP-groep plaats.

NB: deze korting is geldig van 1 augustus 2016 t/m 31 december 2016 op voorwaarde dat je vertrekt in 2016. De korting geldt niet voor individuele reizen. De korting wordt na boeking verwerkt in de reisovereenkomst.

Groepsreizen 
Bekijk hier het overzicht van alle SNP groepsreizen met HF Holidays
 
Internationale groepsreizen 
Bekijk hier het overzicht van alle internationale groepsreizen met HF Holidays
 
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 9.2 beoordeeld door 285 klanten

Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
alt Sgr Calamiteitenfonds Sustainable Travel Award 2019 Travelife certified