Safaritenten van SNP stijlvol kamperen

Slapen in de natuur voor actieve families

Unieke kampeerformule
Een formule voor liefhebbers van het goede en actieve buitenleven, die alleen het allerbeste willen. Verblijf in een luxe ingerichte safaritent op mooie en kleinschalige locaties waar je alle ruimte hebt en waar uitstekende voorzieningen zijn. Je wordt ontvangen door gastvrije en gepassioneerde Nederlandse eigenaren die begrijpen wat je zoekt. Wij selecteerden een aantal bijzondere plekken waar in de nabije omgeving voldoende natuur en vermaak is om van een heerlijke, ongestoorde vakantie te genieten.

Voor iedereen
In de zomermaanden zijn de locaties vooral gericht op ouders met schoolgaande kinderen, in het voor- en naseizoen raden we dit concept ook van harte aan bij jonge gezinnen en andere actieve natuurgenieters. Dan zijn onze safaritenten het best denkbare verblijf voor een intense ervaring van natuur en rust. SNP Natuurreizen voorziet je – zoals op elke reis – van een uitgebreid informatiepakket. Hierin vind je deskundige achtergrondinformatie over de natuur, geologie, cultuur en praktische tips voor wandelingen, restaurants en bezienswaardigheden tijdens je reis. Uiteraard bevat dit pakket ook, indien van toepassing, uitgebreide routebeschrijvingen en kaarten.

Perfecte locatie
We zorgen voor een extra groot formaat safaritenten, die zijn voorzien van alle comfort dat een vakantieganger zoekt. De canvastenten (9 bij 6 meter) overspannen een grote houten vlonder en hebben een ruime luifel, zodat je altijd droog buiten kunt zitten. Vanaf het terras heb je vrij uitzicht op de omgeving. SNP koos natuurlijk voor plaatsen waar je niet ingebouwd staat tussen andere tenten en caravans; je moet tenslotte wel een beetje het ‘safarigevoel’ krijgen.

Veel comfort
De inrichting bestaat bijna altijd uit een grote voortent met kasten, eettafel, koelkast en verrijdbaar keukenblok en twee slaapcompartimenten met een tweepersoons boxspringmatras en twee iets eenvoudiger bedden. Het buitenmeubilair bevat vaak luie stoelen, een hangmat en een tafel met banken. Bij meer dan twee kinderen stellen we gratis een extra slaaptentje met comfortabele self-inflating matrasjes ter beschikking. Alles is verder aanwezig: verlichting, schoon beddengoed en een ruime keukenuitrusting met bestek, pannen, borden en glazen. Je hoeft dus bijna niets vanuit Nederland mee te nemen!

Bekijk hier alle reizen vanuit ingerichte tenten

-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.8/5 beoordeeld door 459 klanten