SNP Verre reizen dag

SNP Informatiedagen Laat je inspireren!

Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Laat je inspireren op de SNP-informatiedagen

Het is heerlijk om je op internet onder te dompelen in de wereld van reizen. En om de verschillende reismagazines en boeken af te speuren naar de mooiste bestemmingen. Voor de beste inspiratie kom je echter naar een SNP informatiedag! Op zo’n dag delen we de leukste anekdotes, de mooiste films en foto’s en de beste reistips van insiders en ervaringsdeskundigen met je. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan onze reisleiders en reisspecialisten.

De volgende informatiedagen en/of evenementen staan op de planning waar SNP aanwezig is:

  •  Fiets- en wandelbeurs 2, 3 en 4 maart - Jaarbeurs Utrecht (zie hieronder voor meer info)
  •  Vogeldag zaterdag 17 maart - De Blaauwe Kamer in Wageningen

 Jij komt toch ook? 

SNP op de Fiets- en Wandelbeurs

Houd je van wandelen, fietsen en ga je graag actief op reis? En kun je nog wel wat tips en inspiratie gebruiken? Kom dan op 2, 3 of 4 maart naar de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt ons in hal 4, dus kom gezellig langs! Onze reisadviseurs helpen je graag bij het vinden van een heerlijke vakantie. Van een ontspannen wandelreis in Frankrijk tot pittige huttentocht in de Alpen tot fietsen in Suriname, er zit vast iets leuks voor je bij. Maar er is nog veel meer te beleven in onze stand…

Maak bij ons alvast jouw gratis vakantiefoto
In onze speciale fotostudio laat jij je door onze fotograaf op de gevoelige plaat vastleggen. Kies de reisbestemming van jouw keuze, poseer voor onze achtergrond en jij hebt alvast je eerste vakantiefoto binnen! We lichten alvast een tipje van de sluier op. Zo kun je samen met je reisgenoot door de mooiste lavendelvelden in Frankrijk fietsen. Of wat dacht je van een avontuur in Zion National Park?

Outdoor expert Gijs: vraag maar raak 
Gijs is opgegroeid op het strand en in de woestijn van Dubai. Zijn moeder gaf hem les tussen 8 en 11 en daarna… ging hij crossen op zijn BMX-je, vissen in de zee of op zoek naar woestijnratjes achter het huis. Daar begon voor Gijs de liefde voor het buitenzijn. Tijdens de snikhete zomermaanden zat Gijs met zijn ouders in Frankrijk en ontstond de liefde voor kamperen, fikkie stoken, de sterrenhemel en heel veel wandelen, klimmen en later fietsen en mountainbiken. Eenmaal ‘permanent' terug in Nederland zei een van zijn docenten al snel tegen zijn ouders: ‘Gijs is geen binnen mens’. En gelijk had hij. Van dat buiten zijn heeft Gijs zijn beroep gemaakt en dus kun je hem alles vragen over wandelschoenen, tenten, slapen in de sneeuw, regenjassen, vakantiefietsen, rugzakken en alles wat je nog meer kan bedenken. We hebben Gijs als outdoorexpert zijn eigen plek gegeven in onze stand. Onder het motto: 'Vraag het Gijs’ geeft hij antwoorden op al jouw outdoorvragen. Heb je nu al een vraag voor Gijs waar je graag antwoord op wil tijdens de Fiets- en Wandelbeurs? Stel je vraag hieronder!

Kom je ons ook bezoeken op de Fiets- en Wandelbeurs? Toegangskaartjes zijn te verkrijgen via www.fietsenwandelbeurs.nl.

Stel je vraag