SNP Informatiedagen Laat je inspireren!

Laat je inspireren op de SNP-informatiedagen

Het is heerlijk om je op internet onder te dompelen in de wereld van reizen. En om de verschillende reismagazines en boeken af te speuren naar de mooiste bestemmingen. Voor de beste inspiratie kom je echter naar een SNP informatiedag! Op zo’n dag delen we de leukste anekdotes, de mooiste films en foto’s en de beste reistips van insiders en ervaringsdeskundigen met je. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan onze reisleiders en reisspecialisten.

De volgende informatiedagen en/of evenementen staan op de planning waar SNP aanwezig is:

- zondag 16 juni: Presentatie themareis Galapagos door Caroline van der Mark 

Jij komt toch ook?

Presentatie Galapagos door Caroline van der Mark

Samen met marien-bioloog Caroline van der Mark hebben we unieke themareis naar de Galápagos archipel samengesteld. Op zondag 16 juni vertelt ze je graag meer over deze bijzondere natuurreis. Laat je meenemen, kijk mee door de ogen van Charles Darwin. Ver in de Pacific, voor de kust van Ecuador, liggen de beroemde schildpadden eilanden nog altijd betoverend te zijn en evolutie hangt er nog altijd in de lucht. Marien-bioloog Caroline van der Mark neemt je graag mee in haar verhaal, zij belandde na haar studie natuurbeheer en mariene biologie voor twee jaar als natuurgids op Galápagos. Wat maakt de Galápagos archipel zo bijzonder? Die onooglijke maar wereldberoemde Darwinvinken, met hun diversiteit aan snavelvormen in de maten Small, Medium en Large? De vulkanische eilanden zijn nooit verbonden geweest met het vaste land. Door dit isolement ontwikkelde zich op elk eiland unieke soorten die nergens anders voorkomen. De Galapagos archipel is nog altijd een biologische schatkamer en een natuurlijk openlucht laboratorium om evolutie te bestuderen en begrijpen. Reuze-schildpadden zijn alleen hier en op de Seychellen te vinden, en er worden nog steeds nieuwe verhalen geschreven rondom deze wonderlijke oude reuzen. Daar gaan we naar kijken

Presentatie over de Galápagos archipel:

  • Datum en tijdstip: 16 juni om 13.30 uur
  • Plaats: SNP in Nijmegen, Molukkenstraat 7
  • De toegang is uiteraard gratis.
  • Meld je aan via onderstaand formulier 

Kom in de stemming met het lezen van de reis die we samen met Caroline hebben samengesteld. Vanuit een comfortabel jacht komen we op de meest afgelegen eilanden Isabela, Fernandina en Genovesa waarin de eilandevolutie zichtbaar wordt. Het vertrek voor deze themareis staat gepland op 2 december 2019. Meer informatie over de reis vind je hier.

Meld je aan!

Vul je gegevens in