Caribisch Nederland Wandelen op de voormalige Antillen

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Een vakantie op  Bonaire, Saba, St. Maarten en St. Eustatius

Vakantie op de Antillen of op de Nederlandse Antillen bestaat niet meer. Voortaan ga je op vakantie naar Curacao, Aruba, Sint Maarten óf naar Caribisch Nederland, dat uit de Caribische eilanden Bonaire, St. Eustatius (Statia) en Saba bestaat. SNP maakt vakantie op de voormalige Antillen zeer bijzonder met een wandelreis op de drie Bovenwindse eilanden: St. Maarten, Saba en Statia. Tijdens je vakantie op deze deels nog Nederlandse eilanden rijd je met een huurauto naar de beginpunten van een aantal fraaie natuurwandelingen. In de middag kun je lekker gaan snorkelen en kayakken.

Veelzijdig en ontspannen
Je vakantie op Saba en St. Eustatius voert langs schitterende vulkanen, zoals op Saba Mount Scenery, de 'hoogste berg van Nederland'. Wandel over de schitterende Sandy Cruz trail rondom het eiland. Op St Maarten kun je ook naar het rustige Franse deel van Sint Maarten (St. Martin). Overnachtingen zijn geregeld in hotel en lodges. Een vakantie in Caribisch Nederland is ook erg geschikt voor kinderen. Onze reisspecialisten denken graag met je mee. Ga bijvoorbeeld op Sint Maarten en Sint Eustatius schatten zoeken. Verleng je vakantie op de voormalige Antillen met Bonaire. Kom tot rust en geniet van de fraaie onderwaterwereld waar Bonaire om bekend staat. Met vele kant- en bootduiken bevind je je zo op het koraalrif dat rondom Bonaire wordt beschermd.


Toon alle reizen in Caribisch Nederland

Caribisch Nederland met SNP

 • Goed beschreven wandelingen op de bovenwindse Eilanden met goede accommodaties
 • Afwisselende wandelingen in diverse natuurgebieden met volop ruimte om ’s middags zelf iets te gaan doen
 • SNP-reispakket voorzien van kaartmateriaal en praktische tips
 • Goede opbouw van wandelingen en excursies in verband met de warmte
 • Nederlandstalige agenten ter plaatse voor raad & daad
 • Makkelijk te verlengen met duik- en snorkelbestemming Bonaire

Toon Avontuur op Maat in Caribisch Nederland

Wist je dat

 • Op 11 november 1493, St. Maartensdag, ontdekte Columbus het eiland, vandaar de naam: St. Maarten!
 • St. Maarten is de kleinste landmassa die door 2 landen wordt gedeeld, Nederland en Frankrijk
 • De Quill vulkaan op St. Eustatius dankt zijn naam aan de eerste Nederlanders op het eiland die het ‘de Kuil’ noemden
 • De spectaculaire landingsbaan van Saba is de kortste commerciële landingsbaan ter wereld
 • Sinds Saba op 10/10/2010 een bijzondere gemeente van Nederland werd, is de 877 meter hoge vulkaan Mount Scenery het hoogste punt van Nederland!

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.
Sandra van der Linden

Sandra van der Linden

Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Oceanië

Er zijn heel veel mooie plekjes op de wereld. Vulkanische gebieden zijn mijn favoriet, maar ook andere, lege, ruige en uitgestrekte gebieden zoals Alaska, Patagonië, de Himalaya, Noord-Amerika hebben een onuitwisbare indruk op mij gemaakt. Het is geweldig om ook voor anderen een uitgebalanceerd reisplan te maken voor een bijzondere beleving in deze prachtige gebieden die de aarde rijk is!

Mail naar Sandra