top 6 actieve trips

Top 6 actieve trips in zonnige kustgebieden Met de zee altijd in het vizier

Top 6 actieve trips in zonnige kustgebieden

Wandelen langs de kust of op de pedalen de mooiste plekjes verkennen met de zee altijd in het vizier? We hebben een top 6 actieve trips in zonnige kustgebieden voor je samengesteld. Het moge duidelijk zijn: op de grens van land en zee is het vaak voortreffelijk fietsen en wandelen.

1. Portugal - Wandelroute langs de Atlantische kust naar Cabo São Vicente

Deze reis betekent een week wandelen langs de Atlantische Oceaan, waar de geur van de zee wordt vermengd met die van mediterrane bloesem.

Bekijk deze reis

2. Frankrijk, Spanje – Wandelen langs de Catalaanse kust

Over oude smokkelpaden onderlangs de Pyreneeën, met altijd zicht op zee. Langs slaperige kustdorpjes en ruige zeekliffen. Een heerlijke mediterrane bestemming, prima voor een wandelvakantie. Bekijk deze reis

3. Slovenië - Fietsen van Ljubljana naar de Middellandse Zee

Fietsvakantie vanuit historisch Ljubljana naar de palmen aan de Sloveense kust. Door wijngaarden en langs diepe kloven. En het leukste? De fietstocht is voornamelijk naar beneden. Relaxed dus!

Bekijk deze reis

4. Spanje, Menorca - Wandelvakantie op de Cami de Cavalls

Trek je wandelschoenen aan voor mooie tochten over Menorca, het kleine zusje van Mallorca en het groenste, meest authentieke eiland van de Balearen. Een prima plek om te genieten van de Mediterranée. Bekijk deze reis

5. Italië – Rondreis door de speeltuin van de Romeinen

Een heerlijk autovakantie door de massieve bergen en diepe valleien van de onbekende Cilento. Een prachtig gebied voor wandelingen met zeezicht, met goddelijke wandelpaden boven de azuurblauwe zee van Amalfi.

Bekijk deze reis

6. Turkije, West Lycian Way - Te voet door een nog vrij onaangetast kustgebied aan de Middellandse Zee

In het vroege voorjaar, waan je je door de ongekende bloemenpracht van Turkije. Hier wandel je langs de steile, grillige kust naar het eindeloze strand en de onder gestoven ruïnes.

Bekijk deze reis