top 6 actieve trips

Top 6 actieve trips in zonnige kustgebieden Met de zee altijd in het vizier

Top 6 actieve trips in zonnige kustgebieden

Zat je onlangs nog te genieten van de warme zon thuis of op vakantie, nu is de herfst zo goed als begonnen! Niet getreurd. Er zijn volop plekken in Europa waar het bijzonder aangenaam is qua temperatuur. En wellicht nog belangrijker: het is er rustig.

Wij geven je tips hoe je de zomer kunt verlengen, als eerste een zestal actieve vakanties met de zee altijd in het vizier.

1. Portugal - Wandelroute langs de Atlantische kust naar Cabo São Vicente

Deze reis betekent een week wandelen langs de Atlantische Oceaan, waar de geur van de zee wordt vermengd met die van mediterrane bloesem.

Bekijk deze reis

2. Frankrijk, Spanje – Wandelen langs de Catalaanse kust

Over oude smokkelpaden onderlangs de Pyreneeën, met altijd zicht op zee. Langs slaperige kustdorpjes en ruige zeekliffen. Een heerlijke mediterrane bestemming, prima voor een wandelvakantie. Bekijk deze reis

3. Slovenië - Fietsen van Ljubljana naar de Middellandse Zee

Fietsvakantie vanuit historisch Ljubljana naar de palmen aan de Sloveense kust. Door wijngaarden en langs diepe kloven. En het leukste? De fietstocht is voornamelijk naar beneden. Relaxed dus!

Bekijk deze reis

4. Spanje, Menorca - Wandelvakantie op de Cami de Cavalls

Trek je wandelschoenen aan voor mooie tochten over Menorca, het kleine zusje van Mallorca en het groenste, meest authentieke eiland van de Balearen. Een prima plek om te genieten van de Mediterranée. Bekijk deze reis

5. Italië – Rondreis door de speeltuin van de Romeinen

Een heerlijk autovakantie door de massieve bergen en diepe valleien van de onbekende Cilento. Een prachtig gebied voor wandelingen met zeezicht, met goddelijke wandelpaden boven de azuurblauwe zee van Amalfi.

Bekijk deze reis

6. Cyprus - Het hele jaar zonnig fietsen

Je fietst door de prachtige natuur van Akamas, langs de mozaïeken van Pafos en de mystieke, uit zandsteen opgetrokken kloosters. Deze pittige, maar fraaie fietstocht leidt over rustige verharde en onverharde wegen. En van tijd tot tijd een dip in de nog warme zee.

Bekijk deze reis