Bestemmingen SNP Natuurreizen

Zorgeloos je vakantie boeken

Plan en boek nu je vakantie met vertrek na 1 april

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: wat hebben we zin om er weer op uit te trekken! Wandelen of fietsen in een nieuwe omgeving, genieten van de mooiste landschappen en kennismaken met andere culturen.

Uiteraard houden ook wij ons aan het advies van de Nederlandse overheid om tot eind maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan.
Dat weerhoudt ons er echter niet van om plannen te maken voor als de wereld weer een beetje opengaat. Want wij begrijpen als geen ander dat ook jij graag weer zorgeloos je vakantie wilt boeken en er op uit wilt trekken zodra dat weer kan.

Daarom hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden voor je aangepast. Je mag tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren*. En vragen we géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 plannen.

Nu tot 30 dagen voor vertrek omboeken of annuleren zonder kosten

Onze aangepaste voorwaarden* gelden voor alle privé (individuele) reizen:

  • Boek je je reis voor 1 april 2021 dan mag je deze reis kosteloos omboeken of annuleren tot 30 dagen voor vertrek
  • Vanaf 30 dagen voor vertrek gelden de standaard ANVR/SNP annuleringsvoorwaarden. Krijgt een land in deze periode alsnog code oranje of een negatief reisadvies van de Nederlandse overheid dan bieden we je de mogelijkheid om de reis kosteloos om te boeken naar een latere datum. Deze datum moet vallen binnen een jaar na de oorspronkelijk vertrekdatum en geldt alleen voor hetzelfde arrangement.
  • Géén aanbetaling. De gehele reissom dient uiterlijk 30 dagen (i.p.v. 6 weken) voor vertrek te worden voldaan.

* Deze voorwaarden gelden alleen voor boekingen van privéreizen gemaakt voor 1 april 2021 en met vertrek in 2021. Voor (internationale) groepsreizen gelden deze boekingsvoorwaarden niet.

Let op: Heb je ook de vluchten bij ons geboekt dan gelden er afwijkende voorwaarden. Voor vluchten met KLM en Transavia geldt dat je tot 30 dagen voor vertrek de vlucht binnen een jaar kosteloos mag omboeken naar dezelfde bestemming. Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen is kosteloos omboeken niet mogelijk! Wel proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aanbetaling 
Voor boekingen (van privéreizen) gemaakt voor 1 april 2021 en met vertrek in 2021 vragen we géén aanbetaling. De gehele reissom dient uiterlijk 30 dagen (i.p.v. 6 weken) voor vertrek te worden voldaan. Eventuele vluchten en reis en/of annuleringsverzekering dien je wel direct na ontvangst van de reisovereenkomst te voldoen.

Kan je boeken als er nu een negatief reisadvies geldt op je bestemming?
Ja, je kunt je vakantie boeken met vertrek na 1 april 2021. Uiteraard houden wij het reisadvies nauwlettend in de gaten. Is er uiterlijk 30 dagen voor vertrek nog altijd een negatief reisadvies dan boeken wij je reis kosteloos om naar een andere vertrekdatum of annuleren wij je reis.

Wat zijn de boekingsvoorwaarden als ik een groepsreis boek?
Boek je een groepsreis met vertrek in 2021 dan kun je erop vertrouwen dat wij ook hier het reisadvies nauwlettend volgen. Is er vier weken voor vertrek een negatief reisadvies dan boeken wij je reis kosteloos om naar een andere vertrekdatum, een andere reis of annuleren wij je reis. Annuleer je zelf de reis dan gelden de standaard ANVR/SNP annuleringsvoorwaarden.