SNP Outdoor School Cursussen, workshops en voorbereidingen

Gevarieerd aanbod cursussen, workshops en voorbereidingen voor een reis

Goed voorbereid op reis via de SNP Outdoor School

Goed voorbereid op reis? Of wil je gewoon meer leren over GPS, fotografie of vuur maken? Geef je dan op voor een van de workshops of cursussen van de SNP Outdoor School. Tijdens deze workshops leer je van een expert alles wat je wil en moet weten over een bepaald thema.

En de website van de SNP Outdoor School is vernieuwd! Navigeren, aanmelden en boeken is nu een stuk gemakkelijker geworden. Neem een kijkje op www.snpoutdoorschool.nl.

Oriëntatie

Experts leggen je uit hoe je hulpmiddelen als GPS en kaart en kompas optimaal kunt gebruiken. Tijdens een workshop GPS leer je de do’s and don’ts voor de omgang met een GPS-ontvanger. Alles over kaartlezen, gradenbogen en koers bepalen leer je in een workshop Kaart en Kompas. Zo ga je goed voorbereid op reis en weet je zeker dat je de route kunt uitstippelen én volgen.

 

 

Bekijk cursussen

Fotografie

Tijdens de fotografieworkshops leer je meer over de technieken van fotografie zodat je tijdens je reizen (en in je vrije tijd) nog mooiere foto’s kunt maken. Elke workshop staat in het teken van een bepaald thema. Van macrofotografie, nachtfotografie tot fotograferen met je smartphone en het maken van je eigen reisreportage.

 

Bekijk cursussen

Survival

Hoe overleef je in de natuur? Dat leer je tijdens de survivalcursussen. Met de workshop Vuur Maken leer je hoe je zelf veilig vuur kunt maken. Van het verzamelproces tot het aansteken. In een (meerdaagse) cursus Bushcraft leer je pas echt te overleven in de natuur. Een avonturier laat je zien hoe jij je kunt redden met de middelen die je op dat moment voorhanden hebt.

 

Bekijk cursussen

Natuur

Met deze workshops leer je de natuur nog beter kennen. Heb je bijvoorbeeld altijd al meer willen weten over eetbare planten? Met de workshop Eetbare Planten leer je op een laagdrempelige manier een aantal veelvoorkomende eetbare planten te determineren en bereiden.

 

Bekijk cursussen