Goed voorbereid op reis met onze workshops

Gevarieerd aanbod cursussen, workshops en voorbereidingen voor een reis

Goed voorbereid op reis? Of wil je gewoon meer leren over GPS, fotografie of (berg)wandelen? Geef je dan op voor een van de workshops of cursussen. Tijdens deze workshops leer je van een expert alles wat je wil en moet weten over een bepaald thema.

Oriëntatie

Experts leggen je uit hoe je hulpmiddelen als GPS en kaart en kompas optimaal kunt gebruiken. Tijdens een workshop GPS leer je de do’s and don’ts voor de omgang met een GPS-ontvanger. Alles over kaartlezen, gradenbogen en koers bepalen leer je in een workshop Kaart en Kompas. Zo ga je goed voorbereid op reis en weet je zeker dat je de route kunt uitstippelen én volgen.

 

 

Bekijk cursussen

Fotografie

Tijdens de fotografieworkshops leer je meer over de technieken van fotografie zodat je tijdens je reizen (en in je vrije tijd) nog mooiere foto’s kunt maken. Elke workshop staat in het teken van een bepaald thema. Van macrofotografie, nachtfotografie tot fotograferen met je smartphone en het maken van je eigen reisreportage.

 

Bekijk cursussen

Natuur

Met deze workshops leer je de natuur nog beter kennen. Heb je bijvoorbeeld altijd al meer willen weten over eetbare planten? Met de workshop Eetbare Planten leer je op een laagdrempelige manier een aantal veelvoorkomende eetbare planten te determineren en bereiden.

 

Bekijk cursussen