Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Met het gezin×
  Privéreis×
  Noorwegen×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Noorwegen

  Noorwegen met kinderen

  Naar Noorwegen met kinderen en SNP: reis per boot door de imposante Sognefjord. Maak een panoramische treinrit of fiets ontspannen langs het heldere water.

  • Per boot door de imposante Sognefjord
  • Wandelingen naar mooie uitzichtpunten
  • Maak een panoramische treinrit naar Bergen
  • Fiets ontspannen langs het heldere water
  • Genieten met een duurzaam reisprogramma
  Noorwegen - Hardangervidda en Sognefjord, 7 dagen
  hardangervidda 8,4
  Wandelen
  Privéreis
  Noorwegen - Hardangervidda en Sognefjord Van Fjell naar Fjord

  wandelvakantie langs hotels en berghutten

  Zwaarte
  Eenvoudig of Comfortabel
  7 dagen
  vanaf € 1.049
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Noorwegen met kinderen: avontuurlijke reizen voor de hele familie

  Een gezinsvakantie in Noorwegen is kindvriendelijk, comfortabel en avontuurlijk. De hele familie geniet van de prachtige natuur in dit geweldige Scandinavische land: van ruige fjells tot imposante fjorden en pittoreske dorpjes, waar je kennis maakt met lokale gebruiken en een vriendelijke bevolking. Een fantastisch avontuur voor jong en oud!

  Spectaculaire wandelreizen door het Noorse landschap

  Een wandelreis is een heerlijke gezinsvakantie in Noorwegen, die naast kindvriendelijk ook heel veelzijdig is. Van grillige berggebieden en brede gletsjers, zoals de Hardangervidda met zijn prachtige watervallen, tot aan de groene fjorden, zoals de befaamde Sognefjord. Een hoogtepunt is een treinreis over de Flåmsbana, tussen de plaatsen Myrdal en Flåm. Deze spoorweg is een van de steilste trajecten ter wereld en stijgt ruim 865 meter over een afstand van twintig kilometer.

  Actieve familievakantie in Noorwegen

  Een gezinsvakantie in Noorwegen is kindvriendelijk en lekker actief. De schitterende natuur biedt namelijk genoeg mogelijkheden om te zwemmen, kanoën, varen en fietsen. Je maakt kennis met de mooiste delen van Noorwegen en reist via Espedalen naar Sognefjord via beroemde bergwegen als de Trollstigen door prachtige nationale parken als Rondane, Jostedalsbreen en Jotunheimen. Deze vakantie van SNP is ideaal, wanneer je de Noorse wildernis in al zijn puurheid wil ervaren.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.