Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Ecuador×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Ecuador

  landleguaan_op_plaza_norte.jpg

  Reizen in Ecuador

  De unieke plekken die je bezoekt in Ecuador in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • Verrassende keuze in reizen naar Ecuador
  • Duurzaam reisaanbod
  • Inclusief deskundige reisbegeleiding
  • Natuurreizen in alle maten en soorten
  • Unieke belevingen
  Ecuador - Galápagos Natuurreis, 14 dagen
  reuzenschildpad_op_santa_cruz.jpg 9,0
  Natuur Rondreizen
  Groepsreis
  Ecuador - Galápagos Natuurreis door de ogen van Caroline van der Mark

  Natuurreis vanuit catamaranjacht en hotels

  Zwaarte
  Comfort
  14 dagen Eerste datum met voldoende deelnemers: 02 jan 2024
  vanaf € 7.521
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis
  Voldoende deelnemers

  Reizen in Ecuador: op avontuur in de Andes en vogels spotten op de evenaar

  Ecuador en de Galapagoseilanden vormen samen het kleinste Andesland in Zuid-Amerika, maar het land is, dankzij de unieke ligging op de evenaar, groot als het gaat om schitterende flora en fauna. Deze microkosmos herbergt een keur aan landschappen: van besneeuwde vulkanen en een dicht tropisch regenwoud tot aan een bruisende kuststrook en uitgestrekte, compleet verlaten páramogebieden. Bovendien geniet je tijdens een wandelreis in Ecuador van het grootste aantal amfibieën en zoogdieren per vierkante kilometer ter wereld.

  De Andes en Inca-ruïnes verkennen

  Fervente wandelaars zullen tijdens een volledig verzorgde trektocht van SNP onder de indruk zijn van de schoonheid van de Andes. Je trekt via comfortabele hotels, pensions en een blokhut langs het prachtige turquoise Quilotoa-kratermeer, door uitgestrekte gletsjerdalen en de kloof van de rivier de Toachi. Ontdek de kleurrijke weekmarkten van Otavalo en Zumbuahua, logeer een aantal nachten bij de hooglandindianen en waan je in een andere wereld gedurende een bezoek aan de bekende Inca-ruïnes van Cuenca en Quito tijdens deze fantastische wandelreis van SNP.

  Breng een bezoek aan de Galapagoseilanden

  Een reis door Ecuador van SNP is een waar paradijs voor vogelspotters, vanwege de ruim 400 verschillende vogelsoorten die het Zuid-Amerikaanse land rijk is. Verder heb je de mogelijkheid om je reis te verlengen met een bezoek aan de spectaculaire Galapagoseilanden. Je kiest op basis van je eigen wensen en met deskundig advies van SNP hoe je naar deze bijzondere archipel reist.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)