Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Met het gezin×
  Costa Rica×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Costa Rica

  Reizen met het gezin in Costa Rica

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Costa Rica.

  • Verrassende keuze in reizen naar Costa Rica
  • Reis CO2-neutraal
  • Uniek en gevarieerd aanbod natuurreizen
  • Onze groepsreizen worden begeleid door inspirerende connaisseurs
  • Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuur
  Costa Rica - Met de kids, 15 dagen
  CR_Canopy_Tour_Ca_on_de_la_Vieja_Lodge.jpg 8,4
  Family specials
  Groepsreis
  Costa Rica - Met de kids Vulkanen en wouden

  gezinsvakantie langs hotels & lodges

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis

  Familiereis Costa Rica: schitterende natuurvakantie voor actieve gezinnen

  Costa Rica is een schitterende bestemming voor gezinnen die houden van een actieve vakantie in de natuur. Dit prachtige Midden-Amerikaanse land heeft een zeer divers landschap van tropische regenwouden, vulkanen en exotische stranden. Je kan kiezen uit privévakanties en groepsreizen onder leiding van een deskundige gids. Je slaapt in comfortabele hotels en gezellige lodges.

  Roadtrip over de backroads

  Wat dacht je van een familiereis door Costa Rica met een stoere jeep over de verlaten backroads? Deze SNP-vakantie ga je met het gezin op eigen houtje op avontuur. Gewapend met een routeboek reis je van de groene jungle via spectaculaire vulkanen naar paradijselijke zandstranden. Onderweg kom je apen, vogels, luiaards en de kleurrijke soorten kikkers tegen waar Costa Rica bekend om staat.

  Familiereis Costa Rica: de mooiste plekken

  Wil je Costa Rica op een comfortabele manier ontdekken? Kies dan voor een familievakantie van SNP onder begeleiding van een lokale reisleider die Nederlands spreekt en die je meeneemt naar de mooiste plekken in het land. Je bezoekt onder meer het bijzondere Tortuguero, dat bekendstaat als nestgebied voor zeeschildpadden, en het Cahuita Nationaal Park. Ook maak je een boottocht door de mangroven.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.