Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Antarctica×
  Alles wissen ×
  3

  reizen in Antarctica

  Reizen in Antarctica

  Je kiest voor een betrouwbare reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het verzorgen van unieke natuurreizen naar Antarctica.

  • Ontdek Antarctica op unieke wijze
  • Kleinschalig en authentiek
  • Het grootste aanbod in natuurreizen
  • Originele bestemmingen
  • Voor iedereen met een passie voor de natuur
  Antarctica, Argentinië - Natuurcruise, 19 dagen
  kinbandpinguins.jpg
  Natuurcruises
  Groepsreis
  Antarctica, Argentinië - Natuurcruise Falkland Eilanden, South Georgia & het Antarctisch Schiereiland

  internationale expeditieschip Plancius

  Zwaarte
  Comfort
  19 dagen
  vanaf € 12.400
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Reis naar Antarctica: het laatste onontdekte continent

  Treed in de voetsporen van expeditieleiders voor een reis naar Antarctica, het laatste nog vrijwel ongerepte continent ter wereld. Tijdens deze groepsreizen, die SNP samen met Oceanwide Expeditions uitvoert, steek je de beroemde Straat Drake over, die de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan verbindt. Vervolgens zet je voet aan wal op het Antarctisch schiereiland, waar je kennismaakt met de bijzondere lokale flora en fauna. Dit is het leefgebied van de keizerpinguïns, zeehonden, zeeolifanten en diverse soorten walvissen, waaronder de bultrug en de orka. Deze reizen van SNP bieden je een unieke gelegenheid om een van de zuidelijkste punten op aarde te ontdekken.

  Comfortabele natuurcruise naar een bijzonder gebied

  Tijdens de reizen naar Antarctica die SNP verzorgt, verblijf je op een relatief klein maar sfeervol voormalig expeditieschip. Verwacht niet veel luxe maar wel genoeg voorzieningen om de reis comfortabel te maken. Aan boord is een eetzaal waar informatieve lezingen over Antarctica worden gehouden, zodat je de reis nog intensiever beleeft. De panorama-lounge heeft grote ramen met een spectaculair uitzicht, alsmede een bar waar je onder het genot van een versnapering je ervaringen deelt met je internationale medereizigers. Wanneer het weer het toelaat, kun je vanaf het ruime dek van het expeditieschip geweldige foto's van het arctische landschap maken.

  Reis naar Antarctica: een droom voor fotografen

  Een reis naar Antarctica is een droom voor hobbyfotografen die wel heel bijzondere foto's aan het thuisfront willen tonen. Tijdens de groepsreizen van SNP worden diverse workshops gehouden waarbij je nog beter leert om deze prachtige omgeving op de gevoelige plaat vast te leggen. Tijdens deze natuurreis volg je de markante kust van het Arctische schiereiland met zijn imposante gletsjers, ijsbergen, pakijs en historische walvisstations. Regelmatig ga je met een rubberboot aan land voor een korte wandeling of een excursie. Er zijn bovendien tentenkampen waarin je een nachtje op Antarctica blijft slapen.

  Pinguïns spotten

  Een bezoek aan het zuidpoolgebied is niet compleet zonder dat je de natuurlijke bewoners, de pinguïns, spot. Er is tijdens een reis naar Antarctica van SNP dan ook voldoende ruimte voor een bezoek aan de plaatsen waar kolonies van kinbandpinguïns en ezelspinguïns leven. Verder is de kans groot dat je zeeolifanten, zeeluipaarden en krabbeneters tegenkomt. Een indrukwekkend moment voor liefhebbers van lange wandelingen die graag helemaal opgaan in de omgeving. Om deze reizen extra actief te maken, worden ook kajak- en klimtochten georganiseerd.

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 446 klanten