Slovenië - Kamniske Alpe, 8 dagen Boerderijvakantie in onbekende bergstreek

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Actieve gezinsvakantie vanuit familiekamer of safaritent

Nostalgische boerderijvakantie in de rust van de Kamniske Alpe, niet ver van de Oostenrijkse grens. Tussen de fruitbomen door kijk je op ruige bergen. Het erf is één groot speelparadijs, met een zwemvijver of lekker spetteren en dammetjes bouwen in de beek. Bergwandelingen met voor liefhebbers een overnachting in een klassieke, houten berghut. Of rondrijden in de omgeving en een leuke stad bekijken, of gaan raften. Heerlijk eten voor groot en klein met veel produkten van eigen (ecologische) boerderij. Slapen in de boerderij of in landelijke safaritenten.

Uniek aan deze reis

 • Boeren-safaritent of appartement
 • Eindeloos veilig buitenspelen
 • EKO-boerderij in stil bergdal
 • Maak het boerenleven mee
 • GPS tracks aanwezig
Zwaarte
Comfort

Video | Invitation to Slovenia: Feel Slovenia

Bekijk hier een mooie impressievideo van het veelzijdige Slovenië


SNP Family Special alle leeftijden

SNP Family Specials voor alle leeftijden zijn kleinschalig, landelijk en uiteraard veilig. Voor zowel jonge als oudere kinderen zijn er voorzieningen. Van kinderbedjes en kinderstoelen tot terreinbuggy’s en speeltoestellen. Benieuwd naar al onze Family Specials?

Dag tot dag

Slovenië - Kamniske Alpe

Slovenië is een dunbevolkt land, ingeklemd tussen Oostenrijk, Italië en Kroatië. Je vindt er vriendelijke inwoners, een goed klimaat,  en een interessante geschiedenis waarin de Joegoslavische en Habsburgse cultuur elkaar overlappen. Slovenië heeft per inwoner meer ongerepte en afwisselende natuur dan de andere Europese landen en in de uitgestrekte bergen en  bossen komt dan ook veel  wild voor. Deze gezinsvakantie speelt zich af in een onbekend deel van Slovenië, tegen de bergkam die de grens met Oostenrijk vormt, ten zuiden van Klagenfurt. De vallei van Jezersko is een oase van rust en zuivere lucht, omringd door de prachtige bergen van de Kamniske i Savinjske Alpe, ofwel de Steineralpen. Hier kun je talloze fraaie wandelingen maken, van kort tot lang, de hoogte in of door het dal.

Aan het einde van de asfaltweg ligt het boerenerf van de familie Skuber; dat jullie thuisbasis is tijdens deze reis. Rondom is een zee van ruimte voor zowel kinderen als ouders. Als je ’s avonds op het terras zit zult je de bergwanden elke avond in een andere kleur aantreffen, als de ondergaande zon het kalksteen verlicht. Daarna zullen de kinderen zich verbazen of de enorme hoeveelheid sterren. Kortom een heerlijke plek om tot rust te komen, te spelen en te genieten van de bergnatuur....

Op een van de beschreven wandelingen is het mogelijk een nacht in een berghut te slapen; het ultieme uitje samen met je kind. Maar als je (met kleine kinderen bv.) liever op de boerderij blijft kan dat natuurlijk ook. Er is een manege waar de kinderen paardrijlessen kunnen volgen (voor zowel beginners als gevorderden). Er zijn enkele leuke steden binnen een uur rijden te bereiken. De fraaie hoofdstad Ljubljana, met zijn oude centrum en burcht, dierentuin en park Tivoli, en ook de minder bekende stadjes Kamnik, Kranj en Skofja Loka. En mocht het weer een dagje tegenzitten, dan ben je in minder dan twee uur rijden aan de Sloveense kust, waar het vast en zeker een stuk warmer en zonniger is.

Dag 1

Aankomst in de op 900m hoogte gelegen boerderij, waar je de komende week te gast bent. Tijd om de omgeving en het erf te verkennen.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj - Ecologische boerderij

Dag 2-7a Wandelingen

Vlakbij de boerderij ligt Ceska Koca, de oudste berghut van het land. Deze sfeervolle houten hut ligt op 1550m hoogte, onder de immense rotswand van de Grintovec, waar je vanuit de boerderij op kijkt. Beklimming lijkt onmogelijk, maar achterlangs voert een heel toegankelijk en fraai pad (5 km, 550m stijgen, ca. 3 uur lopen). Terug naar de boerderij kan via dezelfde route, of met een omweg via het Plansarko Meer (9,5 km, 140m stijgen, 620m dalen, 3,5 uur lopen). Je kan in één dag op en neer naar Ceska Koca (10 of 14,5 km), maar je kan ook in de berghut overnachten, een mooi avontuur. Stoere bikkels kunnen (met af en toe hulp van staalkabels) van de hut naar een nabij gelegen piek klauteren, vanwaar je terugkijkt in het dal van de boerderij. Als je in de hut wilt slapen, overleg dan zo snel mogelijk na aankomst met de eigenaars van de boerderij, zodat ze op tijd een plekje kunnen reserveren (je betaalt ter plekke een toeslag voor deze overnachting). Zorg dat je op de ochtend van vertrek een extra groot lunchpakket maakt (ook voor de dag van morgen). 

Vanuit de boerderij kan je op en neer lopen naar de top van de ‘kleine’ Virnikov Grintovec, Zijn grote broer, de Grintovec, is de hoogste piek in deze regio. De ‘kleine’ doet er qua uitzicht echter niets voor onder. Dit is een hele fraaie wandeling (11 km, 850 m stijgen en dalen, 6 uur) met een echte top als beloning.

In Logarska Dolina, een van de mooiste valleien van Slovenië (op 1 uur rijden), kun je een leuke wandeling maken langs een grote waterval en/of omhoog naar een berghut en terug (7,5 km, 300m stijgen en dalen, 3 uur lopen). Onderweg kan je op meerdere plekken wat eten en drinken.
In de buurt van Logarska Dolina is ten slotte nog een wandeling beschreven vanaf een schitterend gelegen kerk, met naast gelegen restaurantje, naar een grote grot. Als je van klauteren houdt kan je nog verder de rotsachtige berg Olseva op.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 2-7b Uitstapjes

Heb je geen zin om te wandelen dan zijn er nog veel andere mogelijkheden.
Het weer aan de zuidkant van de Alpen is doorgaans goed, dus wellicht dat jullie ook wat zien in een dagje aan het meer van Planšarsko op slechts 3 km afstand. Dit kleine meer heeft een met gras begroeide oever waarop je heerlijk kunt zonnen en waar de kinderen kunnen spelen. Er is een restaurant met terras aan het water. Er is een vlonder van waar de kinderen het water in kunnen springen. Vooraan is het meer niet diep en het loopt heel geleidelijk af.

Spelen in de rivier Kokra (5 km) is een andere optie. Terwijl je met een boekje in het weiland ligt kunnen de kinderen hier heerlijk dammen bouwen en pootjebaden.
Voor de wat oudere en wat avontuurlijker ingestelde kids bestaat de mogelijkheid om te raften of om aan canyoning te doen. Eventueel kan je leren boogschieten en er zijn ter plekke fietsen te huur
Tot slot is er nog een autorondrit beschreven, helemaal rondom het massief van Grintovec. Deze rondrit voert langs prachtige uitzichtpunten, een oude watermolen en enkele fraaie stadjes en kerkjes. Onderweg is er de mogelijkheid om met de gondel omhoog te gaan naar de grootste naar meest actieve alm (zomerweide) van Slovenië. In de houten hutten wonen in de zomer de schapenboeren die er hun kudden laten grazen.

Het is natuurlijk ook lekker om een dagje op de boerderij door te brengen. De ouders lezen een boek, terwijl de kinderen zich prima vermaken (klimwand, trampoline, zwemmen, het bos in). Op verzoek zijn er (tegen bijbetaling) paardrijlessen en excursies te paard te organiseren met de boer of zijn zoon. 


Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 8

Einde van het arrangement.
Je kan dit arrangement prima verlengen met een van onze andere trips in Slovenië, bijv. het schitterende dal van Bohinj.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

De rustig gelegen boerderij ligt aan het eind van een asfaltweggetje, hoog in een vallei in het achterland van Kranj, vlakbij de Oostenrijkse grens. Je verblijft op ca. 2 km van een klein dorp. Het voelt een beetje als het einde van de wereld, want de weg loopt er dood tegen een enorme rotswand aan. Er is een groot traditioneel erf met stallen, weide en boomgaard, en een prachtig traditioneel pand, dat het voorouderlijk huis van de familie is.
Het hele erf is één groot speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Tussen het hoogstamfruit is een speeltuin ingericht met trampoline, glijbaan, klimwand en hangmat. Langs de speeltuin stroomt een beekje met doorgaans genoeg water om te spetteren en dammen te bouwen. Daarnaast is er een klein zwembad; op 3 km afstand is een grotere zwemgelegenheid bij het meer van het dorp, en net over de Oostenrijkse grens (op 30 min rijden) ligt een groot binnenzwembad.
In de tuin zijn vele plekken om te zitten. Er is een terras aan huis, onder de pruimenbomen staan ligstoelen. Als ouder kun je dus rustig een boekje lezen, terwijl de kinderen spelen.

In de boerderij bevinden zich de familiekamers en familieappartementen (met kitchenette). Op het erf hebben we enkele boeren-safaritenten staan. Beddengoed en handdoeken zijn in  de kamers standaard aanwezig; in de safaritent is wel beddengoed aanwezig, en geen handdoeken..

De kamers en appartementen liggen op de tweede etage in de boerderij. Er zijn drie varianten. De familiekamers en het familieappartement kunnen alleen geboekt worden door gezinnen vanaf 4 personen:

 • Standaard kamer (2 ouders + 1 kind of 1 ouder met 2 kids). Een 2-persoonskamer met een extra bed, eigen badkamer. Er is korting als het kind nog een baby is.
 • Familiekamer (2 ouders + 2 kinderen + evt. 3e kind in bijzetbed). Er is een slaapkamer voor de ouders, een slaapkamer met bedden voor de kinderen en een badkamer. Beide slaapkamers zijn van elkaar gescheiden door een tussendeur óf liggen tegenover elkaar op de gang.
 • Familieappartement met kitchenette (2 ouders + 2 kinderen + evt. 3e en 4e kind in bijzetbedden). Hier is een ouderslaapkamer, een woonkamer met bedden voor de kinderen en een kitchenette met een tweepits elektrische kookplaat, koelkast, pannen, borden, glazen en bestek. De inrichting is beter verzorgd dan bij de eenvoudige familiekamer.

Safaritent
De safaritenten zijn ingericht met houten meubilair dat door de boer zelf is ontworpen en gebouwd. Het hout is op ecologische wijze behandeld om het leefklimaat zo gezond mogelijk te maken. De tenten meten 6 bij 7 meter (buitentent) en staan op houten vlonders van 7 bij 9 meter, waardoor je een royaal terras voor de deur hebt. Zowel binnen als buiten staan een tafel en stoelen. De tenten beschikken over 2 slaapgedeeltes van 2,5 x 2,5m (1x met tweepers. bed en 1x stapelbed, alle bedden hebben comfortabele matrassen en beddegoed), een knusse woonkamer met daarin een picknicktafel, een werkblad, bergruimte, elektrische aansluiting en verlichting. Op het tentterras is een kastje met kookplaten; er is een volledige uitrusting om zelf je maaltijden te bereiden. De tenten zijn geplaatst op een grasveld van 50x50 m. tussen de bomen (schaduwrijk). Er is een sanitairgebouw op ca. 250 m. met daarin 3 toiletten, 2 wastafels en 2 douches. Ook in het nabij de tenten gelegen hoofdgebouw is nog een toilet. Op het veld met de tenten is een overdekte grillplaats aanwezig, waar ook de grote koelkast (te delen met de tenten) staat. Er is ook een vrieskist beschikbaar (om bv. koelelementen voor koelboxen te koelen). In het hoofdgebouw is ook een speelkamer.

Bent u met meer dan 4 personen, dan krijg je een extra bijzettentje, incl. beddengoed en matrasje. Dit tentje kan gezien de terreingesteldheid niet vlak naast de tent staan, maar op enige afstand daarvan. Slaapt de 5e en/of 6e persoon persoon nog in een kinderbedje, dan kun je kiezen voor een extra kinderbedje, incl. bedlinnen (ter plekke te krijgen of zelf meebrengen); dit bedje kan in de grote tent staan! Geef bij boeking aub aan of de 5e/6e persoon een bedje of bijzettentje willen slapen.

Overnachting in Ceska Koca:
Tijdens het verblijf  kun je ervoor kiezen in een eenvoudige, maar sfeervolle, berghut op 1550m hoogte te overnachten. Ceska Koca is 100 jaar oud en de voorzieningen zijn eenvoudig (geen douche, wel slaapzaaltjes). Jullie nemen, naast toiletspulletjes en wat extra kleding, een eigen handdoek en lakenzak mee in de rugzak. Jullie kunnen bij aankomst aangeven of en wanneer jullie in deze hut willen overnachten. Dan kan de gastheer van de boerderij voor jullie een bedje reserveren in de hut.
NB. in het weekend kan de hut vol zitten en is verblijf er soms niet mogelijk (en ook minder aangenaam).

Over de maaltijden

Bij verblijf in de familiekamers zijn tijdens het verblijf ontbijt, diner en 6x lunchpakket inclusief. Bij verblijf in een safaritent zijn géén maaltijden inbegrepen, maar kun je die ter plaatse natuurlijk wel bestellen: ontbijt ca. €10 (€7 voor kleine kinderen) en diner ca. €16 (€10 voor kleine kinderen).

Het ontbijt staat gereed vanaf 8 uur, maar als jullie eerder willen ontbijten is dat geen probleem. Er is dagelijks vers brood, fruit, boekweit, granen, huisgemaakte marmelade en confituur, vleeswaar en kaas. Koffie en thee worden per kannetje gebracht aan tafel. Huisgemaakt appelsap of vlierbessensap is de favoriet van de kinderen.
Tijdens het ontbijt kun je zelf een lunchpakket maken; zo heb je altijd genoeg! 

Elke dag om zeven uur is het tijd voor het diner. Als het een keer wat later wordt, is dat geen probleem. Als je vroeger wilt eten moet je dat even expliciet vragen. De boerin kookt elke dag 3 gangen. Je ziet haar de hele dag in de weer op het erf (eieren rapen, fruit en groente oogsten) om een verse smakelijke maaltijd te bereiden. Er is elke dag een kom soep en verse salade bij het hoofdgerecht. Daarnaast worden er afwisselend aardappels, zelfgemaakte pasta, polenta of iets dergelijks geserveerd, en elke dag een heerlijk stukje vlees of vis. De desserts worden ook zelf gemaakt, of het nu taart, pudding of zelfs sorbetijs betreft. Alle ingrediënten zijn biologisch (eko-keurmerk) en vers.

De hele dag door kun je huisgemaakt sap, thee en koffie kopen of een fris biertje. In de boerderij worden geen frisdrank en snoep verkocht. Als jullie kinderen bij het eten toch frisdrank willen, dien je daar zelf in te voorzien.

Duurzaamheid

De boerderij is een traditioneel bedrijf waar volgens ecologische principes geboerd wordt. De boerderij is in het bezit van een officieel EKO-keurmerk. Alle maaltijden worden met ecologische producten (eko-keurmerk) bereid en er wordt geprobeerd zo min mogelijk afval te creëren door het gebruik van verse producten. Zo is er bv. op de boerderij geen frisdrank of snoep te krijgen, maar wel vers appelsap.

Info kindvriendelijkheid

Het erf ligt aan het einde van de weg. Er is geen verkeer, dus dat maakt het tot een veilige plek om uw kinderen met een gerust hart zelf de omgeving te laten ontdekken, zonder dat u daar steeds op toe moet zien. Er is een beekje op het erf maar dat is maar klein en ondiep (10 cm). Dat is juist leuk om in te pootjebaden op hete dagen. Het erf is groot maar niet onoverzichtelijk. De kinderen mogen overal komen en overal aankomen. Twee kinderstoelen zijn aanwezig in de eetzaal. Een kinderbedje kun je reserveren bij boeking.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen in safaritent of familiekamer
 • bij verblijf in familiekamers of familieappartement: 7x ontbijt en diner, 6x lunchpakket
 • beddengoed (in kamers en safaritent) en handdoeken (alleen in kamers)
 • toeristenbelasting
 • SNP Family Specials informatiepakket

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • bij verblijf in safaritent: maaltijden
 • overnachtingen berghut (ca. € 30 p.p.p.n. met ontbijt en avondeten)
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

De wandelingen die in het reisinformatiepakket beschreven zijn gaan afwisselend over bospaden, stenige, smalle bergpaden en (on)verharde weggetjes. De hoogteverschillen zijn soms pittig, maar de lengte van de wandelingen is beperkt. Soms is een wandeling in te korten.
Met kleine kinderen is het niet mogelijk alle bergtochten te maken en kunt u meer in het dal blijven, bij en rondom de boerderij activiteiten ondernemen of wat meer uitstapjes maken. Voor de allerkleinsten kunt u natuurlijk een rugdrager meenemen.

Extra dagen

Je kunt dit arrangement in voor- en naseizoen (op aanvraag) met één of meer dagen verlengen. In de zomer alleen per week.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Zgornje Jezersko is ca. 1200 km. Je kunt de auto parkeren bij de boerderij.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Ljubljana.
Het is ook mogelijk naar een vliegveld in noordoost Italië (bv. Treviso, Venetië, Triest) of Istrië in Kroatië (Pula) te vliegen.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vliegveld Ljubljana ligt op ca. 35 km afstand van de accommodatie. Omdat je tijdens het verblijf eigenlijk niet zonder auto kunt, raden we aan op het vliegveld een auto te huren.

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

 

Je kunt dit arrangement starten van half mei tot half oktober. Vroeg in het seizoen kan er op grotere hoogte nog sneeuw liggen. Het weer in de Kamniske Alpe is over het algemeen goed omdat het dal beschut ligt voor wind uit westelijke en noordelijke richting. Het voorjaar is schitterend vanwege de bloemenzee in het dal, de herfst vanwege de fraaie herfstkleuren in de bossen.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Kamnische alpen ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Vanwege de vele dieren op de boerderij kun je geen hond meenemen.

Er zijn momenteel geen bijzonderheden.

Voor een verblijf in Slovenië hebt u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig zijn voor de duur ervan.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Slovenië (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Slovenië erkend. In Slovenië heeft u een tol vignet nodig om op de snelwegen te rijden, deze zijn te koop bij tankstations.

Voor een verblijf in Slovenië hebt u geen visum nodig.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Slovenië (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Slovenië ligt op Europees niveau. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, jodium, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Voor een verblijf in Slovenië zijn geen vaccinaties verplicht.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met de Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Hooi_voor_de_paarden_526f2.jpg

Slovenië - Kamniske Alpe

Boerderijvakantie in onbekende bergstreek

Actieve gezinsvakantie vanuit familiekamer of safaritent

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 9.3 beoordeeld door 377 klanten