Portugal - Algarve, 8 dagen Rust aan de kust op de Rota Vicentina

« Terug naar overzicht
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs hotels en pension

De Algarve scoort hoog als het op zon en zee aankomt. Ver weg van de drukke stranden in het zuiden is de beduidend stillere westkust een verademing. We trekken zuidwaarts over de Rota Vicentina, een langeafstandspad dat langs woeste rotspartijen, doodstille duinpannen en imposante zandstranden krult. Zo wandelen we door de beschermde natuur van Sudoeste Alentejano en Costa Vicentina naar de kaap van de heilige Vincentius; het meest zuidwestelijke puntje van Europa en al eeuwen een bruikbaar oriëntatiepunt onder zeevaarders. Gewoon verse vis, goede wijnen en menukaarten in houtje-touwtje-Engels: zo is Portugal bedoeld. De mediterrane flora (denk: eucalyptus, cistusroosjes) smeedt met de zilte zeebries een meesterlijk bouquet.

Uniek aan deze reis

 • De natuur van Parque Natural de Costa Vicentina
 • De ruige westkust van de Algarve
 • Ongerepte stranden en spectaculaire kliffen
 • Prima hotels en gezellig pension
Zwaarte
Comfort

Verwenroute Rota Vicentina

Nanda Raaphorst verkent het uiterste zuidpuntje van Europa. De Rota Vicentina, een netwerk van wandelpaden door een uitgestrekt natuurgebied zonder toeristische poespas. Op Op Pad lees je wat Nanda van dit prachtige gebied vond. 

Dag tot dag

Portugal - Algarve

De Portugese kuststreek Algarve heeft u veel meer te bieden dan uitsluitend zon en zee. Wij vermijden natuurlijk de drukke toeristische zuidkust en kiezen voor de relatief ongerepte Atlantische westkust. Wandelend over de 'Rota Vicentina' ben je in een waar wandelparadijs. Lieflijke strandjes omzoomd door duinen wisselen af met grillige rotsformaties en baaien met zicht op de op steile kliffen stukslaande golven. De zilte zeelucht vermengt zich hier met de geur van eucalyptus en tijm; de variatie in de typische mediterrane flora en fauna is groot.  Hier heerst nog de typisch Portugese ontspannen levensstijl met een traditie van overvloedige maaltijden en goede wijnen. In de plaatselijke restaurants maken we kennis met de lokale keuken, waar verse vis en vooral de beroemde bacalhau een vast plekje op de menukaart heeft. De hoteliers zijn erg vriendelijk en gastvrij.

Op deze wandelreis volgt u de kustlijn zuidwaarts langs kliffen, door kloofjes, door duinpannen en over stille stranden. Zo wandelt u door het natuurpark ’Sudoeste Alentejano en Costa Vicentina’ naar de kaap van de heilige Vincentius, de uiterste zuidwestelijke punt van Europa. Op deze bij zeevaarders beroemde rotspunt kijken we nog eenmaal ver uit over de Atlantische oceaan.

Dag 1

Vlucht naar vliegveld Faro. Per charterbus reizen we in ca 1,5 uur naar het vlak aan de Atlantische kust gelegen Vale de Telha, nabij het stadje Aljezur. Daar nemen we onze intrek in een rustig gelegen hotel met buitenzwembad. We bevinden ons hier middenin het Parque Natural Alentejano e Costa Vicentina.

Overnachting in

Aljezur - Hotel Vale da Telha

Dag 2

Na de inloopdag van gisteren maken we nu een rondwandeling van 4 uur richting het vissersdorpje Arrifana. Dit plaatsje ligt hoog op de kliffen met mooie vergezichten over de Oceaan. In het dorpje zijn meerdere terrasjes, restaurants en een strand. De wandeling voert ons vlak langs de kust door enkele diepe kloven en langs een van de bekende punten om in het najaar trekvogels te bekijken. Wandelduur 4 uur, 12,5 km, 100m stijgen en dalen

Overnachting in

Aljezur - Hotel Vale da Telha

Dag 3

Vandaag wacht ons een rustige inloopwandeling langs de kust en via het binnenland weer terug naar het hotel. Halverwege komen we langs het pittoreske dorpje Monte Clérigo, in een baai gelegen aan een breed strand. Hier houden we pauze. Er zijn meerdere terrasjes en een klein restaurant plus mogelijkheid tot zwemmen en luieren op het strand. Na de pauze wandelen we terug naar het hotel. Wandelduur 4 uur, 15 km, 100m stijgen en dalen.

Overnachting in

Aljezur - Hotel Vale da Telha

Dag 4

’s Morgens eerst een korte transfer tot vlakbij het dorpje Arrifana en vanaf daar wandelen we naar het volgende dorpje Carrapateira. Afhankelijk van het getijde leggen we een gedeelte van de tocht via een breed strand af, anders volgen we een goed begaanbaar pad door het binnenland. De roep van de zeldzame visarend, het gekrijs van meeuwen en af en toe een eenzame visser , balancerend op een klif, zijn op deze verlaten plek ons enige gezelschap. De laatste kilometers leiden ons door een gevarieerd landschap van duinen, kliffen, strand en bos landinwaarts tot het dorpje Carrapateira. Er zitten enkele stevige afdalingen en klimmetjes in en stukken over een keien- en zandstrand. Het laatste deel van de wandeling kent een paar stukjes die voor mensen met veel hoogtevrees wat lastig kunnen zijn. Wandelduur 7 uur, lengte 20 km, 300 m stijgen en dalen.

* Groep 1 , 24-4-2022: We overnachten drie nachten in Carrapateira en maar twee nachten in Aljezur. De tweede rondwandeling vanuit Aljezur vervalt en wordt op dag 4 vervangen door een extra rondwandeling vanuit Carrapateira, via het binnenland terug naar de kust. Op dag 3 lopen we van Aljezur naar Carrapateira.

Overnachting in

Carrapateira - Pensao das Dunas

Dag 5

We ontbijten met zijn allen op de patio of in de woonkamer van Pensão das Dunas en in de morgen maken we een rondwandeling in de omgeving van Carrapateira. Het bijzondere dorpsmuseum Mar e Terra (Zee en Land) is een bezoek waard. Verder zijn er terrasjes op het dorpsplein, en een kleine markt. In 30 minuten wandelt u naar het grote en stille strand van Carrapateira. De rest van de dag is ter eigen besteding. Wandeling: 9 km, duur 3 uur, 50m stijgen en dalen.

Overnachting in

Carrapateira - Pensao das Dunas

Dag 6

Vanaf Carrapateira wandelen we naar het historische dorp Vila do Bispo. Ook vandaag zijn we afhankelijk van het getijde en lopen we gedeeltelijk langs de steeds ruiger wordende kust en gedeeltelijk door het groene binnenland. Tijdens het begin van de wandeling heeft u grote kans hengelende vissers tegen te komen, al dan niet balancerend op uitstekende rotsen. U komt langs vrijwel onbekende strandjes met schitterende rotsformaties. Woeste gedeelten worden afgewisseld door lieflijke en nog niet ontdekte strandjes. In Vila do Bispo nemen we onze intrek in een geheel gerenoveerd hotel met binnenzwembad en sauna. Wandelduur 6,5 uur, lengte 20 km, 500 m stijgen en dalen. De wandeling kan 3 km langer worden als 's ochtends de laagwater en 's middags de hoogwaterroute moet worden genomen.

Overnachting in

Vila do Bispo - Hotel Mira Sagres

Dag 7

's Morgens vroeg vertrekken we voor de laatste wandeling tot aan Kaap São Vicente, het zuidwestelijkste punt van Europa. We lopen eerst langs velden en weilanden tot aan de kust. Bij mooi weer kunnen we zwemmen bij het strand Praia do Ponto Ruiva. Eenmaal bij de kust aangekomen wandelen we bovenlangs de 100 meter hoge kliffen. De oceaan beukt tegen de talloze rotspunten die boven zee uitsteken en we passeren de strandjes van Telheiro en de Armaçao Nova, voordat we uiteindelijk de uiterste kaap bereiken. Het uitzicht vanaf de 80 meter hoge kaap over de kustlijn is de waardige afsluiter van de voettocht. Vanaf de kaap, waar we een laatste maal uitkijken over het eindeloze water van de Atlantische Oceaan, nemen we de taxi terug naar Vila do Bispo. Wandelduur 5 uur, lengte 14 km, 75m stijgen en 125 m dalen.

Overnachting in

Vila do Bispo - Hotel Mira Sagres

Dag 8

Reis per charterbus naar Faro (ca 1,5 uur) en vlucht terug naar Nederland.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

In twee van de drie accommodaties heeft u de beschikking over tweepersoonskamers met douche of bad en toilet op de kamer.
In Vale de Telha verblijft u drie nachten in Hotel Vale de Telha met uitstekende kamers met douche en toilet op de kamer. Er is buiten een zwembad met terras. Het hotel ligt op 15 minuten lopen van de kust. Klasse ***.
In het dorpje Carrapateira verblijft deel van de groep in het stijlvolle Pensão das Dunas met kamers en appartementen. De kamers delen de badkamers, de appartementen hebben beschikking over douche en toilet in het appartement zelf. Klasse **. Afhankelijk van de grootte van de groep verblijven ook enkelen van in een op 100m van de accommodatie gelegen huis. Ontbijten gebeurt gezamenlijk in het pension.
In Vila do Bispo verblijft u in het luxe hotel Mira Sagres, aan de rand van het dorp gelegen. De kamers zijn er van alle gemakken voorzien. Verder biedt het hotel een binnenzwembad, sauna, Turks bad en de mogelijkheid van een massage. Klasse ***.

Over de maaltijden

De reis is op basis van halfpension. Het ontbijt in hotel Vale de Telha en Mira Sagres is een (lopend) buffet en wordt geserveerd in de ontbijtzaal van de hotels zelf. In Carrapateira wordt er gezamenlijk ontbeten op de mooi patio van Pensão das Dunas. In Aljezur en Carapateira dineren we in het pension. In Vila do Bispo eten we in een lokaal restaurant, vlakbij het hotel.  Het accent ligt overal op de regionale keuken, waarbij u tijdens de reis vele regionale specialiteiten zult proeven. De kuststreek staat vooral bekend om de verse zeevis en de heerlijke maaltijden die daarmee bereid worden. De lunch is niet inbegrepen en verzorgt u zelf. Inkopen kunt u in de dorpjes doen.

Inbegrepen

 • heen- en terugreis inclusief aansluitende transfers (optioneel)
 • overige transfers per charterbus conform programma
 • overnachtingen in pension op tweepersoonskamers met gedeelde badkamer (2 nachten) en hotels op tweepersoonskamers met eigen badkamer (5 nachten)
 • verblijf op basis van halfpension, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
 • bagagevervoer
 • diensten 1 SNP reisleider

Niet inbegrepen

 • lunches
 • entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • verzekeringen
 • transfers naar en van de plaats van uw eventuele reisuitbreiding

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ongeveer 3 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

De wandelingen op deze reis zijn niet al te zwaar en voor iedereen met een goede wandelconditie prima te doen. De opbouw van de wandeltrajecten stelt u bovendien in staat de eerste dagen uw conditie weer op peil te brengen. De wandelingen voeren overwegend over smalle geitenpaadjes en er worden geregeld korte stukken over rotspartijen afgelegd, waarbij enige tredzekerheid gewenst is en hoogtevreesgevoeligheid niet handig is (mn dag 4). Andere tochtdelen voeren over goed begaanbare paden. Met name tijdens de laatste wandelingen is de kust rotsig en steil, waardoor u per dag op meerdere korte, maar steile stijgingen en dalingen moet rekenen. Het kustgebied waarlangs we de eerste dagen lopen, evenals het binnenland zijn vlakker. Over de gehele tocht gezien, wandelt u gedurende 6 dagen gemiddeld 6 uur per dag tijdens tochten die minimaal 5 en maximaal 7,5 uur duren. Het gemiddeld aantal km dat u aflegt bedraagt 16 km per dag waarvan de kortste tocht 14 km bedraagt en de langste 23 km. U stijgt en daalt zo'n 100 tot 400 m per dag (gemiddeld 200 m).

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als je op eigen gelegenheid reist, ontmoet je de groep op het vliegveld van Faro, of in de eerste accommodatie.

De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld. Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia naar Faro.

Vluchtschema 
HV 5355 Amsterdam - Faro vertrek om 05.25 aankomst 07.30 uur
HV 5352 Faro - Amsterdam vertrek om 19.50 aankomst 23.50 uur 

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Het klimaat in Portugal is warm, maar langs de kust niet onaangenaam heet. De Atlantische Oceaan zorgt immers altijd voor verkoeling. Het zuiden van Portugal kent weinig neerslag, waardoor het zomerse landschap erg droog aandoet. Wij vermijden echter de zomerse warmte door de tocht in de winter en het voor- of najaar te maken. Met name in de lente is het gebied een groene oase en getooid in één bonte, feestelijke kleurenpracht; een paradijs voor elke bloemliefhebber. De herfst is extra aantrekkelijk vanwege de vogeltrek richting Afrika. In het voorjaar loopt het kwik al snel op tot 25 ºC en in de herfst zijn de temperaturen ook heel aangenaam. Voor u als wandelaar betekent dit dat het over het algemeen zonnig weer zal zijn, met kans op wat regen in het vroege voor- en het late najaar. In die periode moet men ook altijd rekening houden met een frisse en stevige wind van zee die regenbuien of mist kan meevoeren.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Algarve ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

U hoeft u alleen geld mee te nemen voor lunches, drank en eventuele eigen inkopen. Niet overal is gelegenheid tot pinnen, dus contact geld meenemen (€ 100 à € 150) is aan te bevelen. Reken voor lunch en drank dagelijks op € 15 à € 25.

Tussen het vliegveld van Faro en de westkust van de Algarve reizen we per gecharterde midibus. Ook de enkele korte transfers ter plekke geschieden per gecharterde minibus of midibus.

http://www.rede-expressos.pt/

Wij raden u aan om uitgerust en met een goede conditie aan de reis in de Algarve te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter dan wanneer u vermoeid aan de start verschijnt.

Op de verplaatsingsdagen wordt uw bagage vervoerd, terwijl u wandelt. U neemt dan enkel een dagrugzakje mee waar voldoende plaats moet zijn voor lunch, drinken, een warm kledingstuk, regenkleding, en eventueel een handdoekje, een verrekijker en fototoestel.

 • warme en luchtige kleding
 • eventueel zwemkleding
 • pinpas
 • kopieën van paspoort, reis-, en ziektekostenverzekering
 • GELDIG paspoort
Voor de wandelingen:
 • stevige wandelschoenen die hoog om de enkels sluiten, ingelopen zijn en een goed profiel hebben
 • grote veldfles (min. 1,5 liter)
 • dagrugzakje (min. 25 liter)
 • zakmes en zitmatje voor lunches in het veld
 • lichte lange wandelbroek
 • regenkleding
 • zonnebrandcrème, zonnepet, lippenvet
 • eventueel verrekijker, fototoestel, flora, vogelboek of reisgids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, bijvoorbeeld sporttape (breed), middelen tegen blaren (Second Skin) en tegen maag- en darmklachten
Wanneer we ons verplaatsen met het openbaar vervoer dient u zelf uw bagage mee te nemen. De afstanden die u lopend moet afleggen met uw bagage zijn beperkt tot maximaal 15 minuten.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

Programmawijziging groep 1, 24 april 2022:
We overnachten een nacht minder in Aljezur en een nacht meer in Carrapateira. De wandeling van dag 3 vervalt en we lopen op dag 3 (i.p.v. dag 4) van Aljezur naar Carrapateira. Op dag 4 is er een extra rondwandeling door het binnenland terug naar de kust vanuit Carrapateira.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Voor Portugal hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Portugal (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Portugal erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Artsen
Artsen in Portugal spreken veelal Engels. Ook is er een Brits ziekenhuis in Lissabon (49 Rua Saraiva de Carvalho, tel. 01-602020). In noodgevallen kunt u telefoonnummer 112 bellen.

Gezondheidszorg
Sluit u ook een goede ziekteverzekering af (door middel van een reisverzekering) want in Portugal bestaat er geen gratis medische behandeling voor niet-Portugezen.
Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct uw verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden.
Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). 

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

heerlijke_wandelingen.jpg

Portugal - Algarve

Rust aan de kust op de Rota Vicentina

Wandelvakantie langs hotels en pension

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (van 1 oktober tot 18 december is SNP op zaterdag gesloten).

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 1027 klanten