Groot-Brittannië - Yorkshire Dales West, 8 dagen 100% wandelen vanuit Sedbergh

« Terug naar overzicht
Reis met twee reisleiders
Groepsreis - Wandelen

Internationale groepswandelvakantie vanuit HF Thorns Hall

Je overnacht in een klein Manor House uit 1535. Dit ligt in het Garsdale aan de voet van de hoog oprijzende Howgill Fells, in een vredig hoekje van de Yorkshire Dales. Het is de mooiste plek om het glooiende, groene mozaïeklandschap te leren kennen: de vriendelijke valleien, weilanden, losse-stenenmuurtjes en boomloze, hoge heuvelrijen met ongerepte heidevelden, hier en daar gemodelleerd door ijs, smeltwater en watervallen. Je geniet van de geheel verzorgde maaltijden en laat je begeleiden door toegewijde Engelse wandelgidsen. Je wandelt mee in een internationale groep en maakt de keuze uit rustige wandelingen door valleien of, wat inspannender, over de heuvels. De rustdag kun je doorbrengen in het Lake District, in de tuinen van Sizergh Castle en Levens Hall. Ook is het mogelijk een rit te maken per stoomtrein door het wonderschone landschap langs de Settle-Carlisle spoorlijn. 100% wandelvakantie!

Uniek aan deze reis

 • Dagelijks keuze uit 2 of 3 gegidste wandelingen van verschillende zwaarte
 • Klein 16e eeuws Manor House met cottages
 • Uniek HF concept van verblijf en wandelen
 • Wensleydale en Swaledale: Quaker en James Herriott’s Country
 • Yorkshire Dales National Park
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Yorkshire Dales West

Garsdale, Wensleydale, Swaledale, Ribblesdale, Dentdale, Smardale, Ravenstonedale of het verscholen Cotterdale: het zijn enkele van de brede of dieper ingesneden valleien (‘dales’) van de Yorkshire Dales waarlangs de verschillende wandelingen voeren. Je start direct vanuit Sedbergh of eerst met behulp van plaatselijk transport. De streek wordt ook wel ‘1652 Country’ genoemd, waar in de zeventiende eeuw onder leiding van George Fox de Quaker-beweging ontstond.
Landschapselementen van menselijke makelij zijn bijvoorbeeld de oude ‘drove roads’, (veedrijverswegen), verlaten mijnindustrie en indrukwekkende spoorviaducten als het Smardalegill-spoorviaduct van de spoorlijn van Darlington naar Barrow-in-Furness en het Ribblehead-spoorviaduct van de Settle-Carlisle Railway.
Langs delen van de Pennine en Dales Way en andere wandelpaden loop je door de groene ‘dales’ waar waterspreeuwen in beken en riviertjes naar voedsel zoeken. De glooiende, afgeronde heuvels bestaan hier uit zeer oude lei- en grove zandsteen uit het Ordovicium en het Siluur. Dit is een ideale ondergrond voor venige, ’s zomers paarse heidevelden (‘bogs’ en ‘moors’), zich ‘eindeloos’ uitstrekkend over de glooiende heuvels van het golvende landschap van de Yorkshire Dales, leefgebied van zangvogeltjes, steltlopers en roofvogels.
Vanuit Thorns Hall maak je gegidste wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn ‘Easier’ Walks over gemarkeerde wandelpaden door valleien en over hellingen door glooiend heuvelachtig terrein. De ‘Medium’ en ‘Harder’ Walks zijn langer met meerdere steile stijgingen/afdalingen en vaker over heuveltoppen.
Op de vrije dag kun je met een taxi of het openbaar vervoer naar grotere of historische plaatsen in de wijdere omgeving gaan om te winkelen, voor een bezoek aan een museum of een landhuis met park.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de 100 jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan dit hotel er één is. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben, vandaar 100% wandelen.

Deze week maak je deel uit van een internationale groep, met Engels als voertaal. Je overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere, begeleide wandelingen van verschillende lengte. Je krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt, zo nodig, met een bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maak je je wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drinkt een kopje thee met je mede-wandelaars. Engelser kan het niet....

Dag 1

Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden. Om 16.30 uur staat de thee klaar, vaak gevolgd door een korte verkenningswandeling.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of Ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zogenoemde ‘leader talk’. Na het diner staat er koffie en thee klaar en wordt er vaak  een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz.  Hieraan hoef je uiteraard niet mee te doen; er is altijd een rustige plek om te lezen of om te kletsen.

Overnachting in

Sedbergh

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel. Op andere dagen is er voor en/of na de wandeling een korte busrit, zodat een groter gebied bestreken kan worden.
Op één dag in de week (meestal woensdag) is er geen wandelprogramma. Je kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen klaar.

Wandelen in het Yorkshire Dales National Park
De wandelroutes gaan over delen van de Pennine en Dales Way. Je loopt door het glooiende kalkheuvellandschap van oude koraalriffen, maar ook over steilere klifhellingen of over de kliffen van de Yorkshire Dales. Deze bestaan uit afgeronde, boomloze en met heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide heuvels. Ze worden afgewisseld door hellingen met aangeplante bossen en wijde valleien met daarin stadjes, dorpen en venige schapenweilanden omgeven met hagen en houtwallen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ Walks en de ‘Medium’ Walks zijn niet groot, maar de laatste gaan soms over steilere hellingen. De ‘Harder’ Walks gaan over hooggelegen heidevelden en ruige hoogten. De stijgingen/afdalingen zijn soms steil. Je wandelt over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. Ook bezoek je historische stadjes en pittoreske dorpjes, landhuizen en fraaie tuinen.

Easier Walks zijn 9,5-12 km lang met 60-270 m hoogteverschil
Medium Walks zijn 13-16 km lang met 210-510 m hoogteverschil
Harder Walks zijn 13-17,5 km lang met 420-630 m hoogteverschil

Overnachting in

Sedbergh

Dag 8

Je arrangement eindigt na het ontbijt. Je neemt dan afscheid van de groep en de leaders.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Thorns Hall (1535) is een klein Manor House met rondom een binnenplaats enkele cottages, omgeven een grote ommuurde tuin met gazons, bloeiende borders, bomen en struiken en een vijver. Houten lambriseringen, open haarden en de met kiezelstenen geplaveide binnenplaats stralen historische charme uit. Binnen zijn oa. twee gezellige lounges (één met bar) en een open eetruimte onder de originele dakspanten op de tweede verdieping.
In het dorp Sedbergh (op loopafstand) zijn banken, een postkantoor, kleine supermarkt, lectuurwinkel, pubs en veel tweedehandsboekwinkels (‘England’s book town’). Kendal (ca. 17 km) heeft meer voorzieningen.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Standaard eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. Wilt u een van de mooiste kamers (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room' of een 'best room' toeslag. De 'best rooms' zijn bovendien recentelijk opnieuw gemeubileerd.
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • digitale reisinformatie (grotendeels Engelstalig)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • eventuele entrees
 • eventuele transfers anders dan in het programma
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ongeveer 3 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, op andere dagen worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen wel meer hoogteverschil.
NB. De zwaarte van de wandelingen is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaatsvindt. In een glooiend gebied zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar, in een bergachtig gebied kennen zelfs de Easier Walks flink hoogteverschil en kunnen de Harder Walks soms ware klauterpartijen zijn..

In elke wandelweek is er één rustdag (maandag of woensdag, afhankelijk van de startdag), die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt HF wandelreizen zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.
NB. Het kan een enkele keer voorkomen dat er slechts 2 wandelingen per dag worden aangeboden, bv. bij een kleine groep of als geen belangstelling voor een bepaalde variant is.

Over de groepssamenstelling

De groepen bij HF Holidays bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ bij HF een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De meest ontspannen en kortste route vanaf Utrecht naar de Yorkshire Dales begint met de nachtboot van Rotterdam-Hull (101 km). Vanaf hier is het 236 km naar Sedbergh (totale reisduur ca. 17,5 uur).
Andere mogelijkheden zijn vanaf Utrecht met de nachtboot Hoek van Holland-Harwich (ca. 85 km) en van daar 519 km naar Sedbergh (totale reisduur ca. 14 uur) of vanaf Utrecht via de kanaaltunnel Calais-Dover (259 km) en van daar 568 km naar Sedbergh (totale reisduur ca. 9,5 uur). Bij het hotel is parkeergelegenheid.

Trein informatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan reis je vanaf Amsterdam naar Oxenholme-Lake District. U reist naar station Brussel-Zuid (overstaptijd: minimaal 45 minuten) en vandaar met de Eurostar naar station Londen-St. Pancras. 

Vanaf London Ga naar station London-Euston (800 m lopen of per taxi; overstaptijd: minimaal 25 minuten) en neem hier de rechtstreekse trein naar Oxenholme Lake District en van hier bus of een taxi (kosten ca. GBP 23) naar Sedbergh (totale reisduur ca. 9.15 uur).

Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je reis is bevestigd

Veerboot informatie

Klik hier voor informatie over veerbootverbindingen naar Groot-Brittannië.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Manchester of Birmingham.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Het vliegveld van Manchester (MAN) heeft een eigen treinstation. Neem hier de trein rechtstreeks naar Oxenholme Lake District en van hier bus of een taxi (kosten ca. GBP 23) naar Sedbergh (reisduur ca. 2 uur).
Naast het vliegveld van Birmingham (BHX) ligt het treinstation Birmingham International. Neem hier de rechtstreekse trein naar Oxenholme Lake District en van hier bus of een taxi (kosten ca. GBP 23) naar Sedbergh (reisduur ca. 3 uur).

Op woensdagen en zaterdagen rijdt er op een vast tijdstip een busje van HF tussen Oxholme station (vertrek 16.30) en de accommodatie (en terug, aankomst Oxholme 10.00 uur). Deze transfer is via SNP te boeken (zie onder Extra's). 

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

U kunt dit arrangement in 2021 starten van 12 maart t/m 29 oktober. De vaste startdag is zaterdag  (in maart, april en oktober is de startdag de vrijdag). In 2022 is de eerste startdatum 25 maart en de laatste 14 oktober. De vaste startdag is in 2022 het hele seizoen door de vrijdag.

In de zomer kleuren de heuvels van de Yorkshire Dales groen, paars en geel, in de herfst vooral kastanjebruin. Engeland heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland en België.

De Bank Holidays zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie in het Verenigd Koninkrijk.
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales!

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Yorkshire Dales ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Sedbergh zijn banken met pinautomaten. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

 

 

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Zij zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens uw wandelvakantie en doen er alles aan om uw reisplezier zo groot mogelijk te maken.

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort nodig. Per 1-1-2021 is de Nationale Identiteitskaart niet meer geldig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

xx

Groot-Brittannië - Yorkshire Dales West

100% wandelen vanuit Sedbergh

Internationale groepswandelvakantie vanuit HF Thorns Hall

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 966 klanten