Groot-Brittannië - Dorset Coast, 8 dagen 100% wandelen vanuit Lulworth Cove

« Terug naar overzicht
Licht en comfortabel
Groepsreis - Wandelen

Internationale groepswandelvakantie vanuit HF West Lulworth House

Je overnacht in een schitterend aan de zuidelijke kalk klifkust van de Dorset Coast gelegen Country House vlakbij het dorpje West Lulworth, met fantastisch uitzicht op de bijna volmaakt cirkelvormige baai Lulworth Cove. Ontdek het onvergetelijke landschapsschoon, geniet van de geheel verzorgde maaltijden, laat je begeleiden door toegewijde Engelse wandelgidsen tijdens de wandelingen in een internationale groep wandelaars. Je maakt de keuze uit rustige wandelingen langs het Southwest Coast Path en door valleien en over glooiende heuvels. Je brengt de rustdag door in Weymouth of op het schiereiland Portland, in Romeins Dorchester en het Keltische hillfort Maiden Castle, het historische plaatsje Abbotsbury en Chesil Beach of je zoekt ontspanning in het verwarmde buitenzwembad en op het terras bij het hotel. 100% wandelvakantie!

Uniek aan deze reis

 • Dagelijks keuze uit 2 of 3 gegidste wandelingen van verschillende zwaarte
 • Dorset’s Jurassic Coast: geologische UNESCO World Heritage Site
 • Dorset's Purbeck - Area of Outstanding Natural Beauty
 • Unieke HF concept van verblijf en wandelen
 • Zeer fraai gelegen hotel boven Lulworth Cove Bay
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Dorset Coast

Zuidelijk Dorset, een Area of Outstanding Natural Beauty met fossielrijke kalkstenen klifkusten, baaien, zand- en keienstranden die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staan, een wat de Engelsen een ‘rolling landscape’ noemen van glooiende heuvels en valleien, nauwelijks bossen, oud en oorspronkelijk boerenland, spaarzaam bewoond maar bezaaid met grafheuvels uit de Bronstijd en enorme Keltische hillforts. Panoramische uitzichten vanaf de hoogste heuvels over de English Channel en bezoeken aan de Romeinse stad Dorchester, kloosterruïnes (sinds de ‘Dissolution of the Monasteries’ tussen 1534 en 1541 door Hendrik VIII), kleine historische en schilderachtige stadjes en cultuurhistorische landgoederen.

Vanuit West Lulworth House, gelegen op een unieke plek boven de welgevormde Lulworth Cove Bay, maakt u gegidste wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn ‘Easier’ en ‘Medium’ Walks over gemarkeerde wandelpaden door valleien en over hellingen door glooiend heuvelachtig terrein met steilere stijgingen/afdalingen langs het kustpad. De ‘Harder’ Walks zijn langer met meerdere steile stijgingen/afdalingen en vaker over heuveltoppen.
Op de vrije dag kunt u met taxi of het openbaar vervoer naar grotere of historische plaatsen in de wijdere omgeving gaan om te winkelen, voor een bezoek aan een museum of een landhuis met park. 

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de 100 jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan dit hotel er één is. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben, vandaar 100% wandelen.
Deze week maakt u deel uit van een internationale groep, met Engels als voertaal. U overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere, begeleide wandelingen van verschillende lengte. U krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt, zo nodig, met een bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maakt u uw wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drinkt u een kopje thee met uw mede-wandelaars. Engelser kan het niet....

Dag 1

Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden. Om 16.30 staat de thee klaar, vaak gevolgd door een korte verkennings-wandeling rond het hotel.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of Ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zgn. ‘leader talk’. Na het diner staat er koffie en thee klaar en wordt er vaak  een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz.  Hieraan hoeft u uiteraard niet mee te doen, er is altijd een rustige plek om te lezen of met anderen te kletsen.

Overnachting in

Lulworth Cove Bay

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel, op andere dagen is er voor en/of na de wandeling een korte busrit, zodat er een groter gebied bestreken kan worden.
Op één dag in de week (meestal woensdag) is er geen wandelprogramma. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

Wandelen in Dorset en over Purbeck
De wandelroutes gaan door het glooiende landschap van Dorset, bestaande uit afgeronde, boomloze heuvels en valleien, langs kleine stadjes, dorpen, over bijzondere kalkheidevelden en door weilanden omgeven met hagen en houtwallen. De hoogteverschillen tijdens de wandelingen zijn niet groot. Van ‘Easier’, ‘Medium’ naar ‘Harder Walks’ zijn de stijgingen/afdalingen steiler. U wandelt over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes, over het Southwest Coast Path van Dorset’s zuidkust, over heuveltoppen (‘beacons’) en langs historische monumenten. U bezoekt historische stadjes en pittoreske dorpjes.

Easier Walks zijn 9,5-11 km lang met 210-330 m hoogteverschil
Medium Walks zijn 11-14,5 km lang met 330-420 m hoogteverschil
Harder Walks zijn 14,5-19 km lang met 390-570 m hoogteverschil

Overnachting in

Lulworth Cove Bay

Dag 8

Uw arrangement eindigt na het ontbijt. U neemt afscheid van de groep en de leaders.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

HF Holidays beschikt in Lulworth over twee huizen: West Lulworth House en Lulworth Lodge, die vlak bij elkaar liggen. West Lulworth House ligt op nog geen 200 m van de zee, op een aflopende helling boven de Lulworth Cove aan de zuidkust van Dorset, de Jurassic Coast die behoort tot het geologisch UNESCO-Werelderfgoed. De kamers bevinden zich in West Lulworth House zelf en in het vlakbij (1 minuut lopen) gelegen Lulworth Lodge, gesitueerd in een oud Mill House. Hier bevindt zich ook een Dandelion café/bistro. Er zijn standaardkamers en duurdere ‘premium’ kamers (met zeezicht of eenpersoonskamers). Binnen zijn een lounge, een bar en een eetruimte. Buiten bevinden zich een terrastuin op het zuiden en een verwarmd zwembad (open als het weer het toelaat).
In het gehucht Lulwoth Cove zijn pubs, café’s en souvenirwinkels. In West Lulworth (800 m vanaf het hotel) is een klein supermarktje en een postkantoor. Weymouth, Wareham en Dorchester hebben gezellige stadscentra met winkels, supermarkten, banken en drogisten/apotheken.

Algemene kenmerken van HF Country Houses

De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. Wilt u een van de mooiste kamers (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een premium toeslag.
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie (grotendeels Engelstalig)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • eventuele entrees
 • eventuele transfers anders dan in het programma
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, op andere dagen worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen wel meer hoogteverschil.
NB. De zwaarte van de wandelingen is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaatsvindt. In een glooiend gebied zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar, in een bergachtig gebied kennen zelfs de Easier Walks flink hoogteverschil en kunnen de Harder Walks soms ware klauterpartijen zijn..

In elke wandelweek is er één rustdag (maandag), die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt HF wandelreizen zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.
NB. Het kan een enkele keer voorkomen dat er slechts 2 wandelingen per dag worden aangeboden, bv. bij een kleine groep of als geen belangstelling voor een bepaalde variant is.

Over de groepssamenstelling

De groepen bij HF Holidays bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ bij HF een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.

Heen- en terugreis

Over de route en parkeergelegenheden

De meest ontspannen en kortste route van Utrecht naar Dorset begint met de nachtboot van Hoek van Holland-Harwich (ca. 85 km). Vanaf hier is het ca. 353 km naar Lulworth Cove (totale reisduur ca. 11 uur).
De snelste reis van Utrecht naar Dorset is via de kanaaltunnel Calais-Dover (259 km). Vanaf hier is het ca. 318 naar Lulworth Cove (totale reisduur ruim 8 uur). Bij het hotel is parkeergelegenheid.

Trein informatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan kan je via SNP je treinticket naar Wool laten regelen. Onderstaand vind je het meest gebruikte schema. De ticketkosten worden bij boeking weergegeven.

Je reist naar station Brussel-Zuid (overstaptijd: minimaal 45 minuten) en vandaar met de Eurostar naar station Londen-St. Pancras. Neem hier de Underground naar Waterloo Station (overstaptijd: minimaal 45 minuten) en vervolgens de rechtstreekse trein naar Wool Railway Station (totale reisduur ca. 9 uur). Vanaf Wool Railway Station kan je een taxi naar Lulworth Cove nemen (ca. 6,5 km; kosten ca. GBP 14). 

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

LET OP
Neem voldoende overstaptijd in Londen (minimaal 1 uur). Je reist hier (bijna) altijd per metro van het ene naar het andere station. Het is ook mogelijk om op de heen- of terugreis in London te overnachten en een stadsbezoek aan de wandelreis te koppelen.

Treinschema

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam CS –Wool   08:52 - 17:37 2
Wool– Amsterdam CS 13:45 - 22:12  1

NB: Alle prijzen en tijden zijn onder voorbehoud.

Veerboot informatie

Klik hier voor informatie over veerbootverbindingen naar Groot-Brittannië.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Deze reis is het beste te combineren met een rechtstreekse vlucht op Southampton of Londen. Low cost airline Flybe vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Southampton. SNP kan deze vluchten niet voor je boeken. Zie www.flybe.com

Goed om te weten als je zelf een low cost vlucht boekt.

 • Je boekt en betaalt deze vluchten direct aan de "low cost airline" middels een creditcard.

   

 • Print de vluchtgegevens en geef het vluchtnummer en de verwachte aankomsttijd aan ons door

   

 • Controleer regelmatig en in ieder geval daags voor de heen- en terugvlucht de internetsite van de maatschappij waarmee je vliegt in verband met mogelijke vluchtwijzigingen.

   

 • Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor je ticket. De annuleringskostendekking van SNP dekt namelijk niet de kosten van een zelf geboekt ticket bij annulering.

   

 • Wij raden aan deze vluchten pas te boeken nadat wij het landarrangement hebben bevestigd. De annuleringskosten voor een ticket kunnen oplopen tot 100% van de ticketprijs. 

   

Wil je liever een vlucht via SNP boeken dan kunnen wij een lijnvlucht boeken naar Londen. Informeer naar mogelijkheden en tarieven: e-mail: 

info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000.

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Naast Southampton Airport (SOU) ligt het treinstation. Neem hier de trein naar Wool Railway Station (reisduur ca. 1,5 uur).
Naast vliegveld Londen Gatwick (LGW) ligt het treinstation. Neem hier de trein (soms via East Croydon (overstappen) naar Clapham Junction (overstappen). Neem hier de rechtstreekse trein richting Weymouth. Uitstappen op Wool Railway Station (reisduur ca. 3 uur). Er gaan ook treinen met overstappen in Basingstoke, Southampton of Bournemouth. Uitstappen op Wool Railway Station (reisduur ca. 3 uur).
Neem vanaf Londen Heathrow (LHR) de Railair Bus naar Woking Railway Station. Neem hier de trein via Basingstoke (overstappen) en/of Bournemouth (overstappen) naar Wool Railway Station (reisduur ca. 3 uur).

Vanaf Wool Railway Station kunt u een taxi naar Lulworth Cove nemen (ca. 6,5 km; kosten ca. GBP 14).

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

Praktische informatie

U kunt dit arrangement starten van 23 april t/m 19 oktober. De startdag is vrijdag (alleen 23-4 is een maandag).  Dorset heeft een zacht, bijna subtropisch en vochtig Atlantisch klimaat.

De Bank Holidays zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie in het Verenigd Koninkrijk.
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales!

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Dorset ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Wareham (15,1 km) zijn de dichtstbij zijnde banken met pinautomaat. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

Er zijn momenteel geen mededelingen.

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Zij zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens uw wandelvakantie en doen er alles aan om uw reisplezier zo groot mogelijk te maken.

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

LulworthCove.jpg

Groot-Brittannië - Dorset Coast

100% wandelen vanuit Lulworth Cove

Internationale groepswandelvakantie vanuit HF West Lulworth House

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Reisgezelschap

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Gekozen kamertype
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen