Zonsondergang in Poros

Griekenland - Peloponnesos, Poros, Athene, 8 dagen Wandelvakantie met groep langs Griekse klassiekers

« Terug naar overzicht
Nieuw
Groepsreis - Wandelen

Wandelen en genieten vanuit hotels

De ultieme Griekse combinatie: oudheden, antieke wandelpaden, een oude vulkaan, een groen eiland, diepblauwe baaien en een 'walking dinner' in Athene. Deze actieve wandelreis voert je langs Griekse hoogtepunten als het theater van Epidauros, maar ook grotkerkjes in een 'verdwijngat' of een onbekende oude vulkaan of een verlaten vuurtoren. Wandelen om te genieten, dus niet te lang en ruim de tijd voor de geneugten van het Griekse buitenleven: eten bij traditionele tavernas en zwemmen vanaf rustige strandjes. Prima kleinschalige hotels, soms direct aan zee.

Uniek aan deze reis

 • Combinatie van vasteland en (schier-) eilanden
 • Het Griekse leven in mooie stadjes Nafplion en Poros
 • 'Off the beaten track' Didyma, Methana en Poros
 • Trekpleisters Mykene, Epidauros en Athene
 • Walking dinner langs oudheden Athene
Zwaarte
Comfort

Cultuurreis naar de Peloponnesos

Dwalen door het arcadische landschap of een sprintje trekken op de antieke atletiekbaan in Olympia. Tijdens deze cultuurreis naar de Peloponnesos gaan cultuur en natuur hand in hand. Lees verder...

Dag tot dag

Griekenland - Peloponnesos en Poros

In het kort ziet het programma voor deze wandelrondreis Peloponnesos en Poros er als volgt uit:

 • Dag 1: aankomst Nafplion, overnachting Nafplion
 • Dag 2: wandeling naar Palamidi-fort en Karathonas beach, overnachting Nafplion
 • Dag 3: wandeling en bezoek antiek Epidauros, bezoek met Griekse gids van Mykene, overnachting Nafplion 
 • Dag 4: Didyma-doline en wandeling vulkaan Methana, thermische baden, overnachting Poros
 • Dag 5: wandeling Poseidonheiligdom, Spheria, vrije namiddag, overnachting Poros
 • Dag 6: wandeling naar oude vuurtoren, strand en 'Russian Bay', transfer per boot, overnachting Poros
 • Dag 7: per boot naar Piraeus. Historisch-culinaire stadswandeling oudheden Athene, overnachting Athene
 • Dag 8: einde reis of verlenging

Dag 1

Aankomst in Athene en in ca. 2,5 uur naar Nafplion. Vanaf het vliegveld rijden we per touringcar via de snelweg naar het Kanaal van Korinthe, waar de Peloponnesos begint. Na een korte stop rijden we verder naar het mooie stadje Nafplion. Gesierd door twee enorme forten en met een zeer goed bewaard gebleven oud centrum geldt dit als een van de mooiste Griekse stadjes. In de smalle straatjes zijn diverse kleine en goede kleine tavernas waar het sfeervol dineren is. De reisleiding heeft een paar goede tips.

* Nota bene programma dag 1: bij een vroege vlucht is er wellicht nog gelegenheid om de opgravingen bij Antiek Nemea te bezoeken. Bij een late vlucht zullen we pas tegen het einde van de avond in Naflplion kunnen zijn en kunnen we niet meer dineren.

Overnachting in

Nafplion

Dag 2

We verkennen het mooie stadje Nafplion en lopen rond het fort Akronafplion. Dan zien we een ander fort opdoemen, veel hoger: via een lang trappenpad klimmen we naar het imposante Palamidi-fort, niet voor niets gebouwd op dit fraaie uitzichtpunt. Wie de bijna 1000 trappen op en neer genoeg vindt, kan de dag verder doorbrengen in of bij het stadje, maar leuker is om via een mooi kustpad naar het Karathonas-strand te lopen, waar je heerlijk kunt zwemmen en picknicken.
Wandeling: ca. 11 km, 200 m stijgen en dalen (vooral op en neer naar het Palamidi).

Overnachting in

Nafplion

Dag 3

Na het ontbijt rijden we richting Epidauros. Onderweg volgen we een oud pad langs 2 Mykeense bruggetjes en na een kort stukje bus lopen we via een antieke paden naar het heiligdom van Epidauros. Natuurlijk bezoeken we het beroemde antieke theater, maar er is veel meer te zien. Deze lommerrijke locatie was in de oudheid een van de belangrijkste cultusplaatsen van het oude Griekenland met o.a. het heiligdom van Asklepios, de god van de geneeskunst. De 'zieken' lieten zich hier vertroetelen door medici, priesters en kunstenaars. Wij gaan er picknicken.
Vervolgens gaan we naar Mykene. De oude vesting ligt strategisch op een hoogte tussen olijven en citrusbomen. Hier kwam Agamemnon thuis na de Trojaanse oorlog om daarna vermoord te worden door zijn vrouw Clytaemnestra en haar minnaar. Met een Griekse klassiek geschoolde gids lopen door de beroemde leeuwenpoort en komen de ruïnes tot leven. Ook het museum is zeer de moeite waard.
Wandeling: 2 + 7 km, ca. 250 m stijgen en 150 m dalen.

Overnachting in

Nafplion

Dag 4

We verlaten Nafplion en rijden via kleine dorpen naar een bijzonder natuurverschijnsel: de doline van Didyma. Midden in een enorme krater in het stenige landschap is een groene oase met een tweetal grotkerkjes te bewonderen.
Vanaf de doline rijden we in ca. 1 uur naar het vulkanische schiereiland Methana. Met uitzicht op de Saronische Golf wandelen we door het verlaten dorpje Sterna Gambrou en via de ‘Romeinse Weg’ lopen we de krater van de Makrylongos vulkaan binnen. Je stijgt tot een hoge pas (670m) en steekt een indrukwekkende oude lavastroom over. Na nog een verlaten dorpje en een 12e eeuws kerkje, volgt een flinke, maar mooie, afdaling over een geplaveid pad. Wie wil kan zich verkwikken in de warme (maar stinkende....) thermische medicinale bronnen van het in verval geraakte kuuroord Methana. Dan is het nog maar een klein stukje met de bus naar Galatas, waar we overstappen op een bootje dat ons snel naar het groene eiland Poros brengt.

Wandeling: 7 km, 500 m stijgen en dalen, 4 uur.

Overnachting in

Poros

Dag 5

We wandelen omhoog over de groen beboste hellingen van het eiland Poros naar de belangrijkste opgraving: de tempel van zeegod Poseidon met aansluitende opgravingen, waar we kunnen rondzwerven en denken aan de oudheid toen de Griekse reder Dimosthenis hier de gifbeker leeggedronken heeft, toen Poros ingenomen werd door Alexander de Grote. Over kleine bosweggetjes dalen we vervolgens weer af richting Poros-stad.
Na afloop van de wandeling kun je heerlijk zwerven door de kleine straatjes van Poros en een rondwandeling over het kleine schiereilandje Spheria maken (ca. 4 km, +/- 70 m), het zuidelijke gedeelte van Poros. Je kunt naar een fantastisch uitzichtpunt bij de ruïne van een oude windmolen en via een klein pad naar het prachtig gelegen kerkje Agia Anargyroi. Zwemmen bij een van de strandjes is ook een goede optie.

Wandeling Poseidon tempel: 9 km, 300 m stijgen en dalen

Overnachting in

Poros

Dag 6

Vanaf ons hotel stijgen we de heuvels in van het binnenland van Poros, richting Kalavria. Door dichte bossen lopen we via paden en onverharde wegen tot een hoogte van circa 200 meter en volgen de kam richting de kaap in het westen, getooid met een mooie oude verlaten vuurtoren. Langs de kust komen we bij de mooie baai en het rustige strand van Gerolimani: een fijne plek voor een zwempauze of picknick. We lopen verder we naar het strand bij de historische Russische scheepswerf. Hier is het een stuk drukker, maar wij stappen snel in een taxiboot die ons terug brengt naar Poros-stad.
Wandeling: 8 km, 200 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Poros

Dag 7

In de (loop van) de ochtend varen we van Poros met een snelle catamaran naar Piraeus, de havenstad van Athene. Ons hotel is middenin het centrum van Athene, op loopafstand van alle bezienswaardigheden. We maken hier een bijzondere historische stadswandeling, waarbij we op diverse locaties diverse gerechten nuttigen, die samen het afscheidsdiner van deze reis vormen.

We starten op het Syntagmaplein, bij het metrostation tegenover het parlementsgebouw. Hier kun je de traditionele wisseling van de wacht zien. Door de uitgestrekte paleistuin (National Garden) loop je naar het oude Olympisch stadion en de tempel van Zeus. Op het dakterras van een nabij gelegen luxe hotel nuttig je een koud voorgerecht, met uitzicht op de Acropolis. Daarna loop je verder de stad in langs het  Acropolis museum, het Dionysos theater en de zuidhelling van de Acropolis naar de oude wijk Plaka. Bij een rustig en mooi gelegen taverna staat een warm voorgerecht voor je klaar. Vervolgens verder naar de Romeinse Agora, de bibliotheek van Adrianus en de Griekse Agora en de bekende 'vlooienmarkt' van Monastiraki. Daar is het tijd voor het hoofdgerecht in een bijzonder restaurant dat Griekse gerechten met een moderne twist serveert. Erg populair bij de Atheners zelf!

Overnachting in

Athene

Dag 8

Bij een laat vertrek van de vlucht is er nog een vrije ochtend om zelf de Plaka te verkennen of de Acropolis te bezoeken. Vanaf het hotel in Athene worden we per bus in 50-60 minuten naar het vliegveld gebracht voor de terugreis naar Nederland. 

Wil je meer zien van de oudheden, musea en fraaie stadsparken van Athene, dan raden we aan om je verblijf met een of meer nachten in deze stad te verlengen.

NB Programma

De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden en de openingstijden van de archeologische opgravingen en musea. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met je, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. Daar wij onze programma’s en reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, worden deelnemers daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in goede, kleinschalige en gastvrije hotels op tweepersoonskamers voorzien van goede bedden en fijne badkamer. De hotels zijn met zorg uitgekozen op bereikbaarheid, rustige en mooie ligging, comfort en service.
In Nafplion en Athene verblijf je in een hotel in het oude centrum. Het hotel op Poros ligt direct aan zee, buiten de drukte van het stadje. Vanaf het hotel loop je zo het strand op en er is ook een zwembad.

Over de maaltijden

Alle ontbijten zijn inbegrepen, net als de diners; je verblijft dus op basis van halfpension. De lunches zijn voor eigen rekening. Bij de diners kiezen we voor uit eten in een lokale taverna, zodat je het Griekse eten het meest authentiek ervaart. De laatste dag in Athene is er een bijzonder 'walking dinner': tijdens een historische stadswandeling nuttigen we diverse gangen op bijzondere plekken onderweg.

Inbegrepen

 • transfers per touringcar conform programma
 • boottochten conform programma
 • verblijf in hotels niveau ***
 • alle ontbijten
 • diners dag 1 t/m 6 in tavernas
 • afscheidsdiner 'walking dinner' op diverse locaties in Athene
 • entrees archeologische opgravingen en musea van Mykene en Epidauros
 • toeristenbelasting
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis inclusief aansluitende transfers (optioneel)
 • overige maaltijden
 • verzekeringen
 • overige entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • transfers van en naar een eventuele reisuitbreiding

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Bij deze wandelreis maken we niet te lange wandelingen van 8 tot 10 km door het afwisselende landschap van de Peloponnesos, Methana en Poros. Omdat Griekenland bergachtig is, zijn er regelmatig hoogteverschillen te overwinnen, gemiddeld tussen 200-300 m., maar op Methana tot ca. 500 m. De meeste wandelingen voeren je over over goede paden en landweggetjes, maar met soms stenige trajecten. Ook oude geplaveide, nu in onbruik geraakte voetwegen kom je tegen. Het tempo is zodanig dat je onderweg genoeg tijd hebt om te fotograferen of om je heen te kijken. De duur van de wandelingen ligt gemiddeld tussen de 3 en 4 uur (zuivere wandeltijd); onderschat de wandelingen dus niet, ondanks het geringe aantal kilometers.
Meer informatie hierover vind je in het dag-tot-dagprogramma. Meedoen aan de wandelingen is geheel vrijblijvend! Natuurlijk kun je ook af en toe een dag zelf invullen. De reisleiding heeft diverse tips voor je.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Athene of in de eerste accommodatie.

De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld. Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.
NB: afhankelijk van de aankomsttijd op dag 1, mis je zonder transfer ook het eventuele programma op dag 1.

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia naar Athene v.v.

Vluchtschema Transavia:

HV 6863 Amsterdam (Schiphol) – Athene 07:20 - 11:35

HV 6862 Athene – Amsterdam (Schiphol) 21:50 - 00:25

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

In de periode april- begin mei alsmede september/ oktober is het weer in het te bereizen gebied het meest geschikt voor een actieve reis als deze. In de tijd waarin wij reizen profiteer je van het stabiele en zonnige Griekse klimaat. Toch wordt het nergens te warm (ca. 25 ºC). Een enkele bui is in deze maanden mogelijk. In de avond klaart het dan vaak weer op en zult u weer buiten kunnen zitten. 

September en oktober geven de meeste rust. Je komt dan niet veel andere toeristen tegen en de schitterende bruine, rode en gele kleuren, in combinatie met het zachte herfstlicht, geven het landschap een aparte sfeer. In het voorjaar zijn de Griekse bergen en ook de diverse opgravingen één grote bloemenzee en is alles nog fris en groen.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Peloponnesos ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Omdat de meeste kosten bij deze reis inclusief zijn, hoeft slechts op weinig extra uitgaven te rekenen. Voor een picknicklunch ben je hooguit enkele euro's kwijt en Griekse tavernas zijn nog steeds relatief goedkoop: voor ca. € 8 tot € 12 kun je hier prima lunchen. Uiteraard zitten ook andere persoonlijke uitgaven en drankjes bij het eten niet bij de reissom inbegrepen. De entrees tijdens het begeleide programma zijn bij de reis inclusief, kijk bij 'inbegrepen' voor details. Geld opnemen is vrijwel overal mogelijk. Reken in totaal op ca. € 150,- tot € 200,-

Op de Peloponnesos en in Athene hebben we voor de verplaatsingen een eigen touringcar tot onze beschikking. Deze brengt je ter plaatse indien nodig naar het beginpunt van een wandeling of naar een culturele bezienswaardigheid en aan het einde van de dag terug naar het hotel. Naar en van Poros gaan we per boot en tijdens een van de wandelingen varen we met een privé-taxiboot.

http://www.aia.gr/ (het vliegveld incl. transport vliegveld-Athene v.v.)

Wij raden je aan om uitgerust en in goede conditie aan uw reis te beginnen. Het reisplezier is dan veel groter.

 • warme- en luchtige kleding
 • een rok voor dames (in Kloosters verplicht)
 • zwemkleding, badhanddoek
 • pinpas, credit card
 • GELDIG paspoort
 • kopieën van paspoort, reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: verrekijker, fototoestel, flora-, faunagids, reisgids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: sporttape (breed), sporttape, pleisters of tape tegen blaren, middelen voor maag- en darmklachten, iets tegen muggen


Voor de wandelingen:
 • wandelschoenen met een stevige stugge zool met goed profiel en hoogsluitend (dus over de enkels) i.v.m. stenige paden
 • lichte regenkleding
 • zonnebrandolie, zonnebril, lippenvet, zonnehoed
 • veldfles(-sen), totaal min. 1,5 liter
 • dagrugzak (min. 25 liter)
 • zakmes, mok en zitmatje voor lunch in het veld

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Griekenland bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/griekenland. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/griekenland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen. N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Griekenland is goed geregeld. Het is niet moeilijk om een Engels sprekende dokter te vinden. Zelfs in kleinere dorpen en op eilanden is altijd een Health Centre te vinden. Toeristen, die uit één van de EU landen komen hebben recht op gratis medische hulp. Echter, een goede reisverzekering is noodzakelijk, omdat daarmee ook bezoeken aan privé-klinieken en verblijven in (vaak betere) niet-staatsziekenhuizen vergoed worden. In vergelijking met Nederland gaat het er zeker in de staatsziekenhuizen allemaal wat chaotischer en minder servicegericht aan toe.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Malaria
In de Evrosdelta in het noordoosten van Griekenland komt tijdens de maanden mei t/m oktober mogelijk Malaria voor. Bescherming tegen muggenbeten en goede anti-muggen maatregelen in verband met Malaria zijn extra belangrijk. Voor de bescherming tegen Malaria worden anti-Malariamiddelen aanbevolen op basis van een persoonlijk medisch advies. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een Malaria-gebied altijd direct contact op met een arts.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Grieken zullen over het algemeen altijd bereid zijn u belangeloos te helpen als u onverhoopt in de problemen komt. Wordt u toch bestolen of raakt u iets kwijt dan moet u daar voor uw verzekering een politieverklaring van kunnen overleggen. In Griekenland is dit vaak een omslachtige en tijdrovende activiteit. Lang niet altijd kan men u bij de politie (astinomía) in het Engels te woord staan en bureaucratie en achtergebleven automatisering zorgen voor een trage verwerking. Tip: doe geen aangifte van diefstal (=misdrijf) maar van vermissing (= geen misdrijf); dit verkort te procedure aanzienlijk en is voor uw verzekering in de regel voldoende.
Het landelijke alarmnummer voor politie, ambulance en brandweer is 112. Noteer via uw accommodatie het plaatselijke nummer van politie of dokterspost.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Het oude theater van Epidaurus Griekenland

Griekenland - Peloponnesos, Poros, Athene

Wandelvakantie met groep langs Griekse klassiekers

Wandelen en genieten vanuit hotels

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.