Trouw LEZERSREIZEN

Roemenië

Woudaapjes, zwarte ibissen, roze pelikanen, reigers, wielewalen, valken en allerlei andere vogels wachten om door jou gespot te worden. Samen met Trouw-natuurschrijver Koos Dijksterhuis ontdekken we de grootste rivierdelta van Europa. Vanaf een kleine, maar comfortabele boot is een overweldigend aantal water- en moerasvogels van dichtbij te bekijken. We overnachten tijdens deze vogelreis middenin het gebied op een moderne hotelboot en worden één met de delta en zijn bewoners. 

Naar de reispresentatie

Reisduur:
8 dagen

Vertrekdata:
16 april 2019

Prijs p.p.:

€ 1620,- o.b.v. 2-persoonskamer (inclusief ontbijt, lunch en diner)
Exclusief: heen- en terugvlucht, € 20,- reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog

Natuurliefde, Schierliefde, Eilandgevoel…. Ontdek samen met Trouw-natuurschrijver Koos Dijksterhuis de schoonheid, unieke eilandsfeer en natuurlijke rijkdom van wat misschien wel het mooiste Waddeneiland is: Schiermonnikoog. Vanuit een comfortabel hotel ga je twee dagen met Koos op pad, te voet en per fiets om de prachtige natuur, unieke en verborgen plekjes van het eiland te ontdekken.

Naar de reispresentatie

Reisduur:
4 dagen

Vertrekdata:
13 mei en 17 juni 2019

Prijs p.p.:

€ 595,- o.b.v. 2-persoonskamer (inclusief ontbijt en diner)
Exclusief: heen- en terugreis, € 20,- reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking

Spitsbergen

Waar men vroeger vanuit Nederland vertrok richting Spitsbergen voor de jacht op walvissen, vertrekken wij vierhonderd jaar later vanuit Vlissingen om deze walvissen te bewonderen. Samen met Ko de Korte, Spitsbergenspecialist, maken we met het nieuwe expeditieschip MS Hondius een mooie reis naar de koude subarctische wateren. Onderweg is er kans op het spotten van dwergvinvissen, bruinvissen, witsnuitdolfijnen, orka’s, ijsberen, poolvossen en walrussen!

Naar de reispresentatie

Reisduur:
12 dagen

Vertrekdata:
3 juni 2019

Prijs p.p.:

€ 3.097,70 o.b.v. 2-persoonshut (inclusief heen- en terugreis, ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie en thee)
Exclusief: € 20,- reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds per boeking

Israël

TROUW lezersreis langs hotels, kibboets en pelgrimshuis.

Wat is er veranderd in het landschap van Israël en Palestina, sinds Jezus 2000 jaar geleden door het vruchtbare land van Galilea liep, door de woestijn van Judea zwierf en daar een schare volgelingen om zich heen verzamelde… Wat vind je in deze uiteenlopende landschappen nog terug aan getuigenissen uit die tijd? En hoe leven de verschillende bevolkingsgroepen, Joden, Christenen en Moslims, vandaag de dag samen in dit kleine stukje land dat ze elk als ‘hun’ beloofde land beschouwen? Tijdens deze Trouw lezersreis in de voetsporen van Jezus, wandelen we van Nazareth via het meer van Galilea, de Jordaanvallei en de woestijn bij Jericho naar de fascinerende wereldstad Jeruzalem. Verblijf in hotels, kibboets en pelgrimshuizen.

Naar de reispresentatie

Reisduur:
9 dagen

Vertrekdata:
24 oktober en 26 december 2019