Interieur Bell tent - kamperen in Nederland en Belgie

Zorgeloos kamperen in de natuur dicht bij huis

Kamperen in Bell-tenten op campings in Nederland en België

Comfortabel en dichtbij kamperen midden in de natuur? Met onze kampeerbestemmingen in Nederland en België vertoef je op kleinschalige campings. De ruime Bell-tenten waar je in verblijft zijn compleet ingericht. Geen zorgen over kampeeruitrusting, dure aankopen of inpakproblemen.

Hoe werkt het?

In samenwerking met Geardropper bieden we in Nederland en België kampeerrondreizen aan langs compleet ingerichte Bell-tenten. Per reis bezoek je een of twee campings. Bij de arrangementen met twee campings, wissel je na een aantal dagen (met eigen auto) van camping om een andere omgeving te ontdekken. De kampeerreizen zijn geschikt voor zowel gezinnen als andere reizigers.

In de omgeving van je verblijfsplaats kun je prachtige fiets- en wandeltochten in de natuur maken. De startplaats van deze tochten ligt op een rijafstand van maximaal 45 minuten. Met de SNP Reis App op je smartphone navigeer je gemakkelijk en je hebt de route altijd bij de hand! 

Wil je een langere kampeerreis? Het is ook mogelijk om onze kampeerreizen met elkaar te combineren. 

Hoe ziet de tent eruit?

Bij aankomst op een van de kleinschalige campings staat alles al klaar. De Bell-tent (28 m2, maximaal 5 personen) is opgezet en de complete uitrusting is klaar voor gebruik.

De Bell-tenten zijn voorzien van 2 slaapvertrekken en een ruim leefgedeelte. Het is eventueel mogelijk om hier één slaapvertrek te maken door middel van een rits.

De volwassenen slapen op 2 veldbedden die gekoppeld een tweepersoonsbed vormen (niet geheel naadloos). De veldbedden bevatten een lattenbodem en daar bovenop ligt een comfortabel matras. Het andere slaapvertrek is voor kinderen ingericht met kampeermatrassen op de grond. Voor de bedden ontvang je op maat gemaakte bedcovers. Mocht je geen beddengoed bijboeken, dan dien je zelf een slaapzak/deken en een kussen mee te nemen. 

Waaruit bestaat de uitrusting?

De Bell-tenten hebben een complete inventaris, elektrische koel-vriesbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting.

De inventaris bestaat uit het volgende:

  1. Zitgelegenheid (tafel met stoelen)
  2. Kookmogelijkheden en keukengerei (bordjes, kopjes, bekers, bestek, vergiet, snijplank, pannenset, kookbrander, gastank, schilmesje, steakmes, kurkentrekker, spatel, blikopener)
  3. Slaapgelegenheid (veldbedden met matras, kampeermatrassen op de grond, bedcovers en een nachtkastje)
  4. Hygiëneset (o.a. vaatdoek, theedoek, afwasborstel)
Bekijk deze afbeelding om één overzicht te zien wat bij de uitrusting is inbegrepen. De uitrusting wordt aangepast op basis van het aantal personen dat er verblijft. 
 
Het beddengoed en de handdoeken dien je zelf mee te nemen.