Kamperen zonder zorgen Een onvergetelijke en comfortabele kampeerervaring in de natuur

Een onvergetelijke kampeerervaring in de natuur!

Kamperen, het blijft voor veel mensen een hoop gedoe. Even kort er tussenuit om van de natuur en het leven in de buitenlucht te genieten, is vaak op voorhand al een no-go. Denk aan alle inspanningen en aankopen die je moet doen om goed voorbereid op pad te gaan; welke materialen heb ik nodig? Hoe neem ik alle bagage mee als ik wil vliegen en waar vind ik mooie en rustige kampeerplekken?

Het concept van "Geardropper" maakt kamperen voor iedereen toegankelijk! Voor beginnende kampeerders maar ook voor degenen die wel de lusten, maar niet de lasten van het kamperen willen. SNP biedt samen met "Geardropper" een unieke kampeerervaring aan: een volledige (huur) kampeeruitrusting, een betrouwbare uitvalsbasis, geselecteerde (natuur)campings en een breed scala aan services. Zelfs vliegen en kamperen gaan nu moeiteloos samen.

Geardropper reizen zijn geschikt voor zowel koppels als gezinnen. Reis je met je gezin, dan zijn kindvriendelijke campings inbegrepen. Naast een 3-persoonstent kan je ook kiezen voor een ruime familietent (stahoogte) met 2 slaapcabines. Voor de echte gemakszoekers is er ook een rondreis met complete ingerichte tenten in Portugal.

Hoe werkt het?

1. Reis naar het Basecamp

Je boekt je reis en rijdt naar de eerste camping. Of je pakt de trein of het vliegtuig naar je bestemming en rijdt met je huurauto naar de eerste camping. Dit zogenaamde "Basecamp" is een kleinschalige camping, waar eenvoud, natuurbeleving en gastvrijheid centraal staan.

2. Bij aankomst op je "Basecamp" staat je tent al klaar

Bij aankomst op het "Basecamp" staan je tent en complete uitrusting al opgezet voor je klaar. Het "Basecamp" biedt een gastvrije ontvangst en geeft instructies over de gehuurde kampeeruitrusting. Dit is altijd een opblaasbare tent die je in een mum van tijd kan opzetten en afbreken. De uitrusting bevat daarnaast matjes, schone slaapzakken, kussen, campingtafel en stoelen, kooktoestel, gasfles, kook- en eetgerei en allerlei handige accessoires. Zelf hoef je alleen nog maar kleding en handdoeken mee te nemen!

3. De kampeer-rondreis

Na de eerste nacht(en) op het "Basecamp" is het tijd om op pad te gaan. Je pakt je spullen in je (huur)auto en vertrekt naar de volgende camping. Bij SNP boek je een compleet verzorgde reis naar onder andere IJsland of Portugal. Wij hebben de mooiste route al voor je uitgestippeld en de campings voor je gereserveerd. Je hoeft dus alleen maar te genieten onderweg naar de volgende overnachtingsplek. 

4. Laatste overnachting

De laatste overnachting vindt altijd plaats op het "Basecamp" waar je de reis bent begonnen. Zo kan je je in alle rust voorbereiden op je terugreis.

5.Inleveren kampeeruitrusting en vertrek

Je checkt uit op de camping. De tent en uitrusting mag je laten staan, die worden door het "Basecamp" opgeruimd, schoongemaakt en weer netjes opgeborgen. Hoe handig is dat? Jij gaat terug naar huis na een mooie kampeerreis of vervolgt je weg naar een volgende bestemming. 

Waaruit bestaat de gear?

Waaruit bestaat je uitrusting? 1) de tent 2) zitgelegenheid 3) kookmogelijkheden 4) slaapaccessoires 5) overige accessoires 6) hygiëne-kit 7) reparatie-kit. Of bekijk deze afbeelding om te zien waar je uitrusting uit bestaat. Afhankelijk met hoeveel personen je reist, wordt je gear ook aangepast. Bekijk hier bijvoorbeeld de inventarislijst voor een 3-persoonstent (pdf) en die van een 4-persoonstent (pdf).

Samenwerking met Geardropper

Een kampeerrondreis maken was nog nooit zo eenvoudig. Het Geardropper concept biedt alles om enerzijds te genieten van vrijheid en natuurbeleving en anderzijds veiligheid, comfort en gemak te ervaren. Het maakt het mogelijk om vlieg/trein-reizen te combineren met actieve kampeervakanties. In samenwerking met Geardropper bieden wij kampeerrondreizen aan naar Portugal en IJsland!

Bekijk hieronder alle reizen met Geardropper.

Kampeerrondreizen

In samenwerking met Geardropper
Portugal - Centraal Portugal per tent, 11 of 12 dagen
Rondreizen
Privéreis
Portugal - Centraal Portugal per tent Zorgeloos kamperen - maar wel avontuurlijk

Actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Basic comfort
11 of 12 dagen
vanaf € 600
Prijs per persoon bij min. 2 personen
IJsland - Noord-IJsland per tent, 8 dagen
Rondreizen
Privéreis
IJsland - Noord-IJsland per tent Zorgeloos kamperen onder de Poolcirkel

actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Comfort
8 dagen
vanaf € 699
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Portugal - Centraal Portugal - vaste tenten, 8 of 15 dagen
Rondreizen
Privéreis
Portugal - Centraal Portugal - vaste tenten Avontuurlijk kamperen met opgezette tenten

Actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Eenvoudig comfort
8 of 15 dagen
Prijs op aanvraag
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Nieuw