Kamperen zonder zorgen Een onvergetelijke en comfortabele kampeerervaring in de natuur

Een onvergetelijke en comfortabele kampeerervaring in de natuur

Kamperen, het blijft voor veel mensen een hoop gedoe. Even kort er tussenuit om van de natuur en het leven in de buitenlucht te genieten, is vaak op voorhand al een no-go. Denk aan alle inspanningen en aankopen die je moet doen om goed voorbereid op pad te gaan; welke materialen heb ik nodig? Hoe neem ik alle bagage mee als ik wil vliegen en waar vind ik de mooie en rustige kampeerplekken?

Het concept van "Geardropper" maakt kamperen voor iedereen toegankelijk! Voor beginnende kampeerders maar ook voor degenen die wel de lusten, maar niet de lasten van het kamperen willen. SNP biedt samen met "Geardropper" namelijk een unieke kampeerervaring: een volledige (huur) kampeeruitrusting, een betrouwbare uitvalsbasis, geselecteerde (natuur)campings en een breed scala aan services. Overal in Europa. Zelfs vliegen en kamperen gaan nu moeiteloos samen.

Hoe werkt het?

1. Reis naar het Basecamp

Je boekt je reis en rijdt naar de eerste camping. Of je pakt de trein of het vliegtuig naar je bestemming en rijdt met je huurauto naar de eerste camping. Dit zogenaamde "Basecamp" is een kleinschalige camping, waar eenvoud, natuurbeleving en gastvrijheid centraal staan.

SNP regelt op jouw verzoek de vlieg- of treinreis, huurauto en eventuele verzekeringen. Bekijk hier alle "Basecamps" en vul het aanvraagformulier in.

2. Bij aankomst op je "Basecamp" staat je tent al klaar

Bij aankomst op het "Basecamp" staan je tent en complete uitrusting al opgezet voor je klaar. Het "Basecamp" biedt een gastvrije ontvangst en geeft instructies over de gehuurde kampeeruitrusting. Dit is altijd een opblaasbare tent die je in een mum van tijd kan opzetten en afbreken. De uitrusting bevat daarnaast matjes, schone slaapzakken, kussen, campingtafel en stoelen, kooktoestel, gasfles, kook- en eetgerei en allerlei handige accessoires. Zelf hoef je alleen nog maar kleding en handdoeken mee te nemen!

3. De kampeer-rondreis

Na de eerste nacht op het "Basecamp" heb je alle vrijheid om de rondreis te maken die jij wenst. Heb je alleen de trein/vlucht, autohuur en/of de kampeeruitrusting bij SNP geboekt dan pak je de kaart erbij en stippel je je rondreis zelf helemaal uit. De speciale "Geardropper"- kaart en de meegeleverde campinggids helpen daarbij. Ook krijg je van SNP op een aantal bestemmingen een gratis wandelapp met aanbevolen wandelroutes. 

Boek je bij SNP de compleet verzorgde reis naar IJsland of Portugal dan hebben wij de route al voor je uitgestippeld langs de mooiste plekken en hebben we de campings al voor je gereserveerd. 

4. Laatste overnachting

De laatste overnachting vindt altijd plaats op het "Basecamp" waar je de reis bent begonnen. Zo kan je je in alle rust voorbereiden op je terugreis.

5.Inleveren kampeeruitrusting en vertrek

Je checkt uit op de camping. De tent en uitrusting mag je laten staan, die worden door het "Basecamp" opgeruimd, schoongemaakt en weer netjes opgeborgen. Hoe handig is dat? Jij gaat terug naar huis na een mooie kampeerreis of vervolgt je weg naar een volgende bestemming. 

Waaruit bestaat de gear?

Waaruit bestaat je uitrusting? 1) de tent 2) zitgelegenheid 3) kookmogelijkheden 4) slaapaccessoires 5) overige accessoires 6) hygiëne-kit 7) reparatie-kit. Of bekijk deze afbeelding om te zien waar je uitrusting uit bestaat.

Uitgestippelde kampeerreis of fly en drive?

Een kampeerrondreis maken was nog nooit zo eenvoudig. Het Geardropper concept biedt alles om enerzijds te genieten van vrijheid en natuurbeleving en anderzijds veiligheid, comfort en gemak te ervaren. Het maakt het mogelijk om vlieg/trein-reizen te combineren met actieve kampeervakanties. In samenwerking met Geardropper bieden wij twee kampeerrondreizen aan naar Portugal en IJsland. Bij deze reizen hebben wij de accommodaties en routes al voor je uitgezocht. 

Fly & drive
Wil je liever meer vrijheid dan de samengestelde kampeerreizen? Boek dan een fly en drive. SNP regelt de huurauto en/of vlucht en je maakt gebruik van de kampeeruitrusting van Geardropper. Met een fly en drive maak je zelf de keuze. Reis je door naar verschillende campings of blijf op het basecamp? De keuze is aan jou.


Bekijk hier de basecamps en het aanvraagformulier fly & drive

Kampeerrondreizen

In samenwerking met Geardropper
IJsland - Noord-IJsland per tent, 8 dagen
Rondreizen
Privéreis
IJsland - Noord-IJsland per tent Zorgeloos kamperen onder de Poolcirkel

actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Comfort
8 dagen
Prijs op aanvraag
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Nieuw
Portugal - Centraal Portugal per tent, 11 dagen
Rondreizen
Privéreis
Portugal - Centraal Portugal per tent Zorgeloos kamperen - saudade, fado en viño verde

Actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Comfort
11 dagen
Prijs op aanvraag
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Nieuw