Kamperen zonder zorgen Een onvergetelijke en comfortabele kampeerervaring in de natuur

Een onvergetelijke en comfortabele kampeerervaring in de natuur

Kamperen, het blijft voor veel mensen een hoop gedoe. Even kort er tussenuit om van de natuur en het leven in de buitenlucht te genieten, is vaak op voorhand al een no-go. Denk aan alle inspanningen en aankopen die je moet doen om goed voorbereid op pad te gaan; welke materialen heb ik nodig? Hoe neem ik alle bagage mee als ik wil vliegen en waar vind ik de mooie en rustige kampeerplekken?

Het concept van Geardropper maakt kamperen voor iedereen toegankelijk! Voor beginnende kampeerders maar ook voor degenen die wel de lusten, maar niet de lasten van het kamperen willen. Geardropper biedt namelijk een complete kampeerervaring: een volledige (huur) kampeeruitrusting, een betrouwbare uitvalsbasis, geselecteerde (natuur)campings en een breed scala aan services. Overal in Europa. Zelfs vliegen en kamperen gaan met het concept van Geardropper moeiteloos samen.

Hoe werkt het?

1. Reis naar het Basecamp

Je boekt je reis, vliegt naar je bestemming en rijdt vanaf het vliegveld met je huurauto naar het Basecamp. Het Basecamp is een kleinschalige, door Geardropper geselecteerde camping, waar eenvoud, natuurbeleving en gastvrijheid centraal staan.

Liever dat SNP ook de vliegreis en huurauto voor je regelt? Dat kan met een fly en drive. Bekijk hier alle basecamps en vul het aanvraagformulier in.

2. Aankomst op het Basecamp

Bij aankomst op het Basecamp staan je tent en complete uitrusting al opgezet voor je klaar. Het Basecamp biedt een gastvrije ontvangst en geeft instructies over de gehuurde kampeeruitrusting. Dit is altijd een opblaasbare tent die je in een mum van tijd kan opzetten en afbreken. De uitrusting bevat daarnaast matjes, nieuwe slaapzakken, kussen, campingtafel en stoelen, kooktoestel, gasfles, kook- en eetgerei en allerlei handige accessoires. Zelf hoef je alleen nog maar kleding en handdoeken mee te nemen!

3. De kampeer-rondreis

Na de eerste nacht op het Basecamp heb je alle vrijheid om de rondreis te maken die jij wenst. Bij SNP hebben we de mooiste routes en locaties al voor je uitgestippeld en volg je de routes uit het reisarrangement. Het is ook mogelijk om zelf je rondreis samen te stellen met een fly & drive. De speciale Geardropper-kaart en meegeleverde campinggids helpen daarbij.

4. Laatste overnachting

De laatste overnachting vindt standaard plaats op het Basecamp. Zo kan je je in alle rust voorbereiden op je terugreis.

5. Uitchecken

Je checkt uit op de camping. De tent en uitrusting mag je laten staan, die worden door het Basecamp opgeruimd, schoongemaakt en weer netjes opgeborgen. Vervolgens rijd je terug naar het vliegveld, levert de huurauto in en vliegt naar huis.

Waaruit bestaat de gear?

Waaruit bestaat je uitrusting? 1) de tent 2) zitgelegenheid 3) kookmogelijkheden 4) slaapaccessoires 5) overige accessoires 6) hygiëne-kit 7) reparatie-kit. Of bekijk deze afbeelding om te zien waar je uitrusting uit bestaat.

Uitgestippelde kampeerreis of fly en drive?

Een kampeerrondreis maken was nog nooit zo eenvoudig. Geardropper biedt alles om enerzijds te genieten van vrijheid en natuurbeleving en anderzijds veiligheid, comfort en gemak te ervaren. Het Geardropper-concept maakt het mogelijk om vliegreizen te combineren met actieve kampeervakanties. In samenwerking met Geardropper bieden wij twee kampeerrondreizen aan naar Portugal en IJsland. Bij deze reizen hebben wij de accommodaties en routes al voor je uitgezocht. 

Fly & drive
Wil je liever meer vrijheid dan de samengestelde kampeerreizen? Boek dan een fly en drive. SNP regelt de huurauto en/of vlucht en je maakt gebruik van de kampeeruitrusting van Geardropper. Met een fly en drive maak je zelf de keuze. Reis je door naar verschillende campings of blijf op het basecamp? De keuze is aan jou.


Bekijk hier de basecamps en het aanvraagformulier fly & drive

Kampeerrondreizen

In samenwerking met Geardropper
IJsland - Noord-IJsland per tent, 8 dagen
Rondreizen
Privéreis
IJsland - Noord-IJsland per tent Zorgeloos kamperen onder de Poolcirkel

actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Comfort
8 dagen
vanaf € 689
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Nieuw
Portugal - Centraal Portugal per tent, 9 dagen
Rondreizen
Privéreis
Portugal - Centraal Portugal per tent Zorgeloos kamperen - saudade, fado en viño verde

Actieve kampeerrondreis langs natuurcampings

Zwaarte
Comfort
9 dagen
vanaf € 509
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Nieuw