Banner

De nieuwe wandelreizen van SNP Actief op pad in 2022

Wandelen is populairder dan ooit. Niet eerder trokken zoveel mensen de wandelschoenen aan dan het afgelopen jaar. Dat begrijpen we bij SNP als geen ander, want wandelen is optimaal genieten van de natuur, je hoofd leegmaken en jezelf soms fysiek even uitdagen. 

Maak kennis met onze nieuwe reizen

Ben je een beginner of een ervaren wandelaar, wil je liever in Nederland blijven of juist wat verder weg? Ook in 2022 staan we graag weer voor je klaar met een passende wandelreis, weg van de massa. Onze korte wandelreizen kun je bovendien prima combineren met een andere vakantie. Wat denk je van een stevige 4-daagse minitrek over de Italiaanse Alta Via de Granito? Of een 5-daagse huttentocht in het ruige Karwendelgebergte in Oostenrijk? 

Wandelen, actief genieten, lekker eten én ontspannen, dat is een vakantie met SNP. We selecteerden deze korte avontuurlijke wandelvakanties alvast voor je. Al onze nieuwe reizen vind je hier.
Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

1. Nederland - Heuvelrughike

Onvervalst struinen door een uniek stukje natuur in Nederland! Deze 7-daagse wandeltrektocht van Huizen naar Rhenen neemt je mee door het verrassende landschap van de Utrechtse Heuvelrug. Je overnacht onderweg op bijzondere plekken. Wij vervoeren je bagage zodat jij alleen maar hoeft te wandelen en te genieten!

Bekijk deze reis

2. Oostenrijk - Huttentocht in de Karwendel

Besneeuwde bergtoppen, rinkelende koeienbellen en prachtig gelegen berghutten. Welkom in het ruige Karwendelgebergte! Je maakt tijdens deze 5-daagse huttentocht stevige wandelingen en overnacht in een gemoedelijk familiehotel en klassieke berghutten. Deze wandelreis is ook leuk om te doen als je (nog) geen al te ervaren bergwandelaar bent!

Bekijk deze reis

3. Italië - Bergwandelen in Val Passiria

Wandelen én culinair genieten in Zuid-Tirol. Hotel Jägerhof in het onbekende Val Passiria is de uitvalsbasis tijdens deze 5-daagse bergwandelvakantie. Na een dag flink doorstappen schuif je moe maar voldaan aan bij eigenaar Siegi die een verrukkelijke maaltijd voor je heeft bereid. 

Bekijk deze reis

4. Italië - Minitrek langs drie berghutten

Het onbekende oosten van Trentino vormt het decor van deze avontuurlijke en stevige 4-daagse minitrek. Je wandelt over de Alta Via del Granito en overnacht in sfeervolle berghutten. Navigeren gaat gemakkelijk, want de wandelroutes staan in de SNP route app.

Bekijk deze reis

Daarom reis je met SNP:

  • Je kiest bij ons uit een groot aanbod van actieve reizen op originele bestemmingen.
  • Wij zoeken unieke en kleinschalige accommodaties op de mooiste plekken, weg van de massa.
  • We zorgen dat je reist met zo min mogelijk impact op de natuur en cultuur. Ook reis je 100% CO2- neutraal.
  • Je gaat goed voorbereid op pad met uitgebreide reisinformatie. Bij privé reizen navigeer je met de SNP Route App of routebeschrijving (m.u.v. app only reizen). Bij onze groepsreizen ga je in kleine groepen op pad met een deskundige reisleider.
  • Je kiest voor een betrouwbare en kwalitatieve reisorganisatie die zijn sporen heeft verdiend in het aanbieden en verzorgen van unieke natuurreizen.
  • Zekerheid met SGR Garantieregeling.
  • Kosteloos omboeken of annuleren als een land van kleurcode groen/geel verandert naar kleurcode oranje.
  • 24/7 bereikbaar tijdens je reis.
  • Ondersteuning ter plekke van onze lokale vertegenwoordigers en accommodaties.
Bekijk al onze nieuwe reizen

Over SNP Natuurreizen

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen & Yomads groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook individuele reizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.