Met SNP zeker op reis SNP en de ANVR, de SGR en de SCR

SNP is aangesloten bij de ANVR

Wij zijn het aan onze reiziger en onszelf verplicht om onze reizen conform de verwachtingen uit te voeren. Wet en ANVR-reisvoorwaarden spreken in dat verband van 'verwachtingen die de reiziger - jij dus - op grond van de overeenkomst redelijkerwijs mocht hebben'. Je kiest bij een SNP-reis voor een avontuurlijke reis en daarmee ook voor een zeker risico. De lokale (weers-)omstandigheden op de bestemmingen kunnen ons bijvoorbeeld dwingen de reis aan te passen. Als wij onze toevlucht moeten nemen tot alternatieven, kun je ervan op aan dat wij ons uiterste best doen de kwaliteit van de reis zoveel mogelijk te handhaven.

Bekijk de brochure ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden 2016

SNP en Stichting Garantiefonds Reisgelden

SNP Natuurreizen (KvK nummer 10027769) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

De SGR garantie is ook van toepassing voor onze Belgische klanten. Kijk op www.sgr.nl/garantieregeling voor meer informatie.

SNP en Stichting Calamiteitenfonds Reizen

SNP is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle in dit programma onder de reisvoorwaarden gepubliceerde reizen vallen daarom onder de garantie van het Calamiteitenfonds.
Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

- (Een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren.
- De noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.

De verplichte bijdrage bedraagt € 2,50 per boeking (maximaal 9 personen) en is niet inbegrepen in de gepubliceerde reisprijzen.
Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
alt Sgr Calamiteitenfonds Sustainable Travel Award 2019 Travelife certified
Wandelen

Ontdek onze thema's

Toon onze thema's

Ontdek onze bestemmingen

Toon onze bestemmingen