Top 5 reizen met kinderen Waar gaan jullie naartoe?

Top 5 reizen met kinderen

Dit zijn de leukste Family Specials voor 2020! Actieve trips voor avontuurlijk gezinnen samen met andere actieve gezinnen. Vakantievriendjes en vriendinnetjes gegarandeerd! Leuke, actieve en leerzame vakanties naar een bijzondere locatie binnen Europa.

Bekijk alle reizen met kinderen

1. Huttentocht door de Franse Alpen

Beleef deze korte familievriendelijke huttentocht met het hele gezin. Naar keuze loop je samen met een ezel of je beklimt alle bergen helemaal op eigen benen.

Een spannende tocht, langs beekjes en meren, met overnachtingen in afgelegen berghutten. Wandelen ver weg van de massa, in een vallei die er alleen is voor wandelaars, fietsers en andere natuurliefhebbers. Al te boeken met kinderen vanaf 6 jaar.

Bekijk deze huttentocht met het gezin in Frankrijk

2. Fietsen door NP Altmuhltahl in Duitsland

Lekker fietsen met de familie door het prachtige Natuurpark Altmühltal in centraal Beieren. Daarnaast ook lekker wandelen, kanoën en fossielen zoeken. Je volgt het dal over grotendeels autovrije routes: dus ook veilig. Langs fraaie stadjes en stoere burchten. Onderweg verblijvend in gastvrije, rustig gelegen Gasthöfe waar kinderen en fietsers welkom zijn en comfort en heerlijkheden jullie opwachten.

Bekijk deze gezinsfietsreis in Duitsland

3. Huttentocht door het Oostenrijkse Stubaital

Actieve bergwandelvakantie in een dal vol sportieve mogelijkheden met een unieke en stevige 4-daagse huttentocht nabij de Stubaier gletsjer. De overige dagen verken je vanuit een heerlijk hotel het Stubaital en de rustige zijdalen. Via kabelbanen kun je ook op grotere hoogten wandelingen maken. Denk ook eens aan de uitdagende mountainbiketrails, een zomerrodelbaan, een klimcursus of zelfs paragliden!

Bekijk deze huttentocht met het gezin in Oostenrijk

4. Gezinsvakantie in de Italiaanse Marche

Precies op de grens van de provincies Umbrië en Marche ligt het Nationale Park 'Monti Sibillini'. Dit prachtige stuk ongerept berggebied is het groene decor van deze fijne kidsvriendelijke vakantie in Italië. Maak mooie tochten naar spannende kloven en riviertjes en plons na afloop in het zwembad.

Bekijk deze gezinsreis in de Italiaanse Marche

5. Fietsen door de Spaanse Costa Verde

Per fiets door de prachtige groene kuststreek Asturië aan de voet van de ruige Picos de Europa. Je fietst langs kleine grotten, stille zandstrandjes en charmante kustdorpjes. Onderweg kun je ook een dagje kanoën en natuurlijk regelmatig een duik nemen in zee. Stevige klimmetjes worden afgewisseld met vlakke tochtjes naar een heerlijk strandje, speelplaats of bezienswaardigheid.

Bekijk deze gezinsfietsreis in het Spaanse Asturië

Meer reizen met kinderen?

Wist je dat SNP Natuurreizen een speciaal aanbod heeft voor reizen met kinderen? Onze Family Specials zijn speciaal ingericht op gezinnen met kinderen, in verschillende categorieën. In totaal bijna 100 verschillende reizen over de hele wereld! Daar zit vast wel iets voor jullie tussen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan snel verder.

 

Meer reizen met kinderen