Gezinsvakantie

Onvergetelijke avonturenvakanties voor het hele gezin

Vijf onvergetelijke avonturenvakanties voor het hele gezin

Fietsvakanties, wandeltrektochten en ezeltochten voor het hele gezin! Samen nieuwe landen ontdekken, avonturen beleven en kennismaken met andere culturen. Krijgen jullie er al zin in? Ontdek de vijf mooiste SNP-gezinsvakanties.

Fietsen door het veelzijdige Spaanse landschap

Per fiets door de prachtige groene kuststreek Asturië aan de voet van de ruige Picos de Europa. Je fietst langs kleine grotten, stille zandstrandjes en charmante kustdorpjes. Onderweg kan je ook een dagje kanoën en natuurlijk regelmatig een duik nemen in zee. Stevige klimmetjes worden afgewisseld met vlakke tochtjes naar een heerlijk strandje, speelplaats of bezienswaardigheid.

Bekijk deze reis

Avontuurlijke fietsvakantie door Maleisië

Avontuurlijke vakantie voor stoere gezinnen die het fascinerende dagelijkse leven van Azië op een actieve manier willen ontdekken, anders dan anders. Deels op de pedalen verken je de betoverende natuur van Maleisië. Jullie reizen vanaf de kust langs Kampongs over rustige weggetjes het binnenland in. Onderweg is van alles te beleven: lokale marktjes, een batik-workshop, de hoogste waterval van Maleisië, jungle, rijstvelden, theeplantages en natuurlijk ook strand!

Bekijk deze reis

Wandelweek in Oostenrijk

Op zoek naar goud en zilver in de Salzburger Lungau. In dit UNESCO-Biosfeerreservaat proef, ruik en zie je de Alpen van weleer. Tijdens deze 8-daagse groepsreis voor gezinnen maak je bergwandelingen en een fotospeurtocht, bezoek je een zilvermijn en ga je zelfs goud zoeken! Jullie slapen in een knusse dorpsherberg en een echte berghut.

Bekijk deze reis

Actieve gezinsvakantie in Frankrijk

Vanuit een comfortabel, schitterend gelegen chalet verken je met een aantal andere gezinnen de Franse Alpen. Het wordt een actieve week met wandelen, klauteren, zwemmen en raften. Je hoeft je nergens zorgen over te maken: een SNP reisleider zorgt dat alles soepel verloopt en in het chalet wordt voor je gekookt. Wil je er een dagje op uit met je eigen gezin dan kan dat uiteraard ook!

Bekijk deze reis

Flexibele huttentocht met overnachting in kindvriendelijke berghut

8-daagse familietrektocht in Oostenrijk aan de zuidzijde van het Nationalpark Hohe Tauern. De korte dagetappes en optionele beklimmingen zijn ook voor de jongere kids prima te doen! Hebben jullie nog energie over? Leef je dan uit op het sportcomplex met tennisbaan, zwembad en beachvolleybal. Of meer zin in een rafttocht? Ook dat kan! Maak een spectaculaire tocht naar een van de grootste watervallen van de Alpen: de Umbalfälle.

Bekijk deze reis