india-ganesh.jpg

Reizen India & Ladakh

Reizen in India: bezoek Ladakh

De reizen in India van SNP zijn een intense belevenis. Dit kleurrijke land is bijna een continent op zich en kent een enorme diversiteit qua landschappen, bezienswaardigheden, tradities en keuken. De reizen van SNP in India concentreren zich rondom Ladakh.

Ladakh is dé regio voor een wandelvakantie in India op hoogte. Ladakh heeft meer gemeen met Tibet dan met India en wordt daarom ook ‘klein Tibet’ genoemd. Leh (op 3500 meter hoogte) is de hoofdstad van Ladakh. Omgeven door imposante bergen, kun je op cultuurrondreis langs de mooiste kloosters in de Markha vallei en de Nubra vallei. India’s vele gezichten raken je ongetwijfeld in het hart.

Bekijk alle reizen naar India

indiase_familie_bij_de_taj_mahal.jpg
Bouwsteen
India Gouden Driehoek

rondreis langs hotels

6 dagen v.a. € 509
Prijs per persoon bij min. 2 personen
het_klooster_boven_leh.jpg
SNP reis
India Ladakh

wandelvakantie langs guesthouses en resorts

14 dagen v.a. € 1.700
Prijs per persoon bij min. 2 personen
de_dzong_van_thimphu.jpg
SNP reis
Bhutan Bhutan

wandelvakantie vanuit goede hotels

11 dagen v.a. € 3.330
Prijs per persoon bij min. 2 personen
tijger_in_kaziranga_np.jpg
Bouwsteen
India Ranthambore Nationaal Park

verblijf in tijgerpark

3 dagen Prijs op aanvraag
Prijs per persoon bij min. 2 personen
SNP reis
India Ladakh

wandelvakantie met kampeertrektocht en verblijf in resorts

20 dagen Prijs op aanvraag
Prijs per persoon incl. heen- en terugreis

Combineer Ladakh met bouwstenen

SNP biedt twee basisreizen door Ladakh die je uit kunt breiden met aanvullende trips. Wil je na een aantal dagen wandelen ook de Indiase cultuur proeven? Verleng je India reis dan met een bezoek aan de Gouden Driehoek: de steden Delhi, Agra en Jaipur. Natuurliefhebbers speuren naar antiloopachtigen, roofvogels, apen en tijgers in Ranthambore Nationaal Park.

India met SNP

 • Uitermate geschikt voor fervente wandelaars
 • Beleef het uitgestrekte hoogland van Ladakh
 • Combineer je reis met de Gouden Driehoek: Delhi, Jaipur en Agra
 • Ook in combinatie met een bezoek aan mooiste tijgerpark van India
 • Begeleiding van deskundige gidsen

Toon Avontuur op Maat in India

Wist je dat...?

 • India is de grootste democratie in de wereld
 • In India vind je 17 talen en 844 dialecten
 • Het schaakspel en het decimale systeem zijn uitgevonden in India
 • De Kachenjunga, op de grens tussen India en Nepal, is de op twee na hoogste berg ter wereld
 • India is de grootste theeproducent in de wereld
 • De beste reistijd voor India hangt af van welk deel van het land je bezoekt. Januari, november en december zijn de beste maanden wanneer je naar Noord-India gaat. Voor West- en Oost-India zijn dit de maanden december, januari en februari
 • In India wordt links gereden
 • Tijdens de Nederlandse zomertijd is het in India 3,5 uur later. Tijdens onze wintertijd is dit 4,5 u

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.

Inge Prudon

Afrika en Azië

Reizen: wie droomt er niet van? Niets is leuker dan thuis op de bank je verdiepen in nieuwe bestemmingen. Graag help ik je met je zoektocht naar jouw perfecte vakantie. Zelf heb ik via SNP een bescheiden stukje van onze aarde mogen bewonderen. Verliefd ben ik geworden op Vietnam met haar frisgroene kleur, verlegen bevolking en heerlijke eten. Wat is het bijzonder om langs tempels en rijstvelden te fietsen in een tropisch klimaat!

Zuid-Afrika imponeerde met uitgestrekte landschappen, wilde dieren en sfeervolle accommodaties. Met een verrekijker vanuit je huurauto ademloos kijken naar een luipaard in het zand: in zuidelijk Afrika maak je herinneringen om nooit te vergeten. India betoverde me: de geuren en kleuren dansen in elke stad vrolijk om je heen. Je waant je terug in de tijd met een bezoek aan een oud paleis en kunt tijdens een wandeling prachtige vogels fotograferen in de Indische natuurparken. Wil je iets soortgelijks ervaren? Graag hoor ik jouw vakantiewensen, zodat ik een passend reisvoorstel voor je kan uitwerken.

Mail naar afdeling Verre Reizen
Foto Marianne Rense

Marianne Rense

Azië en Afrika

De wijde wereld trekt altijd! Reizen is leuk, maar ik wilde ook eens meemaken hoe het is om in een ander land te wonen. Dus toen de kans er was, ben ik voor twee jaar naar Maleisië verhuisd. Binnen Maleisië is er zoveel te doen; heerlijk snorkelen bij tropische eilanden, de hoogste berg van Azië (Mt. Kinabalu) beklimmen, neusapen en bekerplanten bekijken, lekker eten in historische stadjes, te veel om op te noemen! Vanuit Maleisië heb ik ook veel rondgereisd in de regio, vaak met de focus op de natuur.

Recent heb ik Bhutan mogen bezoeken, een bijzonder en heel authentiek land. Het maakte diepe indruk op mij de bossen die op zoveel plaatsen in Azië gedegradeerd zijn daar nog intact te zien. En ook in Afrika heb ik veel landen bezocht, sommige uitgebreid en andere minder uitgebreid. En naar allemaal zou ik nog wel eens terug willen. En er valt daarnaast nog zoveel nieuws te ontdekken, ook op andere continenten.. Ik help je graag een mooie reis samen te stellen! Mijn favorieten: Bhutan, Maleisië, Myanmar, Vietnam, Indonesië, Taiwan, India, Zuid-Afrika, Marokko.

Mail naar afdeling Verre Reizen