SNP Informatiedagen Laat je inspireren!

Laat je inspireren op de SNP-informatiedagen

Het is heerlijk om je op internet onder te dompelen in de wereld van reizen. En om de verschillende reismagazines en boeken af te speuren naar de mooiste bestemmingen. Voor de beste inspiratie kom je echter naar een SNP informatiedag! Op zo’n dag delen we de leukste anekdotes, de mooiste films en foto’s en de beste reistips van insiders en ervaringsdeskundigen met je. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan onze reisleiders en reisspecialisten.

De volgende informatiedagen en/of evenementen staan op de planning waar SNP aanwezig is:

- 1, 2 en 3 maart: Fiets- en Wandelbeurs, Jaarbeurs Utrecht
Bestel kaartjes tegen een gereduceerd tarief op snpshop.nl). Je vindt onze stand in hal 4, nummer B.40. 

- zondag 10 maart: SNP Vogeldag, Wageningen (kijk hier voor meer info)

- zondag 19 mei: SNP Wandeldag, jubileum 35-jarig bestaan

Jij komt toch ook?

Ontmoet ons op de Fiets- en wandelbeurs in Utrecht

Houd je van wandelen, fietsen en ga je graag actief op reis? En kun je nog wel wat tips en inspiratie gebruiken? Kom dan op 1, 2 of 3 maart naar de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. 

Je vindt ons in hal 4. Onze reisspecialisten helpen je graag bij het vinden van een actieve vakantie. Van een ontspannen wandelreis in Frankrijk tot een pittige huttentocht in de Dolomieten tot fietsen in Noord-Thailand, er zit vast iets leuks voor je bij.

Maar er is nog veel meer te beleven in onze stand...

Miniworkshops Outdoorexpert Gijs
Meer weten over aanschaf van wandelschoenen, wat neem ik mee op huttentocht of regenkleding? Gijs vertelt het graag tijdens miniworkshops op beursdagen.

11.00 uur - Regenkleding
12.00 uur - Aanschaf wandelschoenen
13.00 uur - Wat neem ik mee op huttentocht?
15.00 uur - Aanschaf wandelschoenen
Let op: de ruimte is beperkt, dus vol is vol

Ontmoet de berggids van de Via Dinarica
Stel je vragen aan berggids Thierry Joubert. Hij is op beursdagen om 14.00 uur aanwezig in onze stand voor een Meet & Greet en vertelt je alles wat je wil weten over de ongerepte Balkanroute, de Via Dinarica. Of bezoek zijn presentatie op zaterdag 2 maart om 11.00 uur in zaal 3.

Maak kennis met Geardropper
Een kampeerrondreis op de mooiste plekjes? SNP & Geardropper gaan samenwerken en bieden 2 compleet verzorgde kampeerreizen aan naar IJsland en Portugal! Mét volledig verzorgde gear en prachtige campings als start- en eindpunt. Laat je inspireren bij de stand van SNP & Geardropper (ook hal 4) en bewonder alvast de gear.

SNP Wandeldag op zondag 19 mei

Dit jaar vieren wij ons 35-jarig bestaan. Een jubileum waar we erg trots op zijn! Graag vieren we onze verjaardag met jullie, onze trouwe reizigers. En op welke manier kunnen we dat beter doen dan samen te gaan wandelen? Op zondag 19 mei nemen we je graag mee naar Nationaal Park Veluwezoom. We bieden die dag verschillende wandelingen aan. Onder leiding van enthousiaste gidsen ontdek je de haast ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Kies je voor de vroege vogels wandeling, de stevige doorstapwandeling of de leerzam natuurwandeling? De keuze is aan jou. Uiteraard zorgen we voor een drankje en smakelijke versnapering en proosten we samen op 35 jaar SNP. Noteer je de dag vast in je agenda?

Waar? Landgoed Rhederoord, De Steeg
Wanneer? Zondag 19 mei

Kom je ook? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte.

Op de hoogte blijven?

Laat hier je aanmeldgegevens achter en we houden je op de hoogte over de SNP Wandeldag.