SNP Informatiedagen Laat je inspireren!

Laat je inspireren op de SNP-informatiedagen

Het is heerlijk om je op internet onder te dompelen in de wereld van reizen. En om de verschillende reismagazines en boeken af te speuren naar de mooiste bestemmingen. Voor de beste inspiratie kom je echter naar een SNP informatiedag! Op zo’n dag delen we de leukste anekdotes, de mooiste films en foto’s en de beste reistips van insiders en ervaringsdeskundigen met je. En natuurlijk kun je al je vragen stellen aan onze reisleiders en reisspecialisten.

De volgende informatiedagen en/of evenementen staan op de planning waar SNP aanwezig is:

27 januari 2019: SNP Wandelevent, Driebergen
2 en 3 februari 2019: Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen
1, 2 en 3 maart 2019: Fiets- en Wandelbeurs Utrecht (onze stand bezoeken? Bestel kaartjes tegen een gereduceerd tarief op snpshop.nl)
10 maart 2019: SNP Vogeldag, Wageningen (kijk hier voor meer info)

Jij komt toch ook? 

SNP wandelevent: zondag 27 januari

Hou je van wandelen? Laat je inspireren op het SNP Wandelevent!

Door te wandelen geniet je het meest van een landschap en leer je een bestemming pas echt kennen. Dat hoeven we jou als wandelliefhebber natuurlijk niet te vertellen. Voor iedereen die de wereld graag te voet verkent, organiseren wij het SNP wandelevent. We vertellen je alles over de mooiste huttentochten, verre wandelbestemmingen en bijzondere routes. Onze wandelexperts adviseren je bovendien over het gebruik van GPS, de juiste wandelkleding en waar je bijvoorbeeld op moet letten bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen.

Het SNP wandelevent is dé plek om onze reisleiders en reisspecialisten te ontmoeten en je goed voor te bereiden op je volgende wandelavontuur. Deel je verhalen met andere wandelliefhebbers en laat je inspireren door de ervaringen van andere reizigers. Kom je ook?

Waar? Antropia, Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen (op loopafstand van station Driebergen-Zeist). De toegang is gratis (lunch en drankjes inbegrepen).

Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn er broodjes als lunch verkrijgbaar.

 

NB: programma is onder voorbehoud van wijzigingen
Let op: op mobiel kan het zijn dat de tabel niet correct wordt weergegeven.

Meld je aan via onderstaand formulier

Meld je aan!

Aanmelden
Kies één presentatie per tijdstip