SNP Route App

SNP Route app voor smartphone en tablet

Moeiteloos navigeren over wegen en paden

Waar zouden we zijn zonder de TomTom (en de tientallen navigatiesystemen die daarop volgden)? Dat kunnen wij ook! Natuurlijk niet voor de auto, maar voor heel veel individuele reizen. Geen gehannes met papier, geen verhitte discussies meer welke afslag er nu genomen moet worden, maar moeiteloos navigeren over wegen en paden met je eigen smartphone of tablet. Maak gebruik van gesproken navigatie aanwijzingen, de exacte locatie van bezienswaardigheden en offline kaarten. Zo vind je bij opgebroken wegen of afgesloten bruggen gewoon een alternatieve route.

Test de SNP Route App met wandelroutes in Nederland

Wil je de app graag testen voor je op reis gaat? Verspreid over Nederland kun je uit een flink aantal dagwandelingen kiezen. Deze wandelingen zijn niet bewegwijzerd. Je kunt ze volgen met de SNP Route App op je smartphone. Kijk snel voor het overzicht van dagwandelingen. Let op: elke wandeling heeft een eigen unieke code waarmee je de route downloadt.

Wandelroutes in Nederland met de SNP Route App

Tips en tricks

Het gebruik van de route app vraagt veel energie, de batterij zal veel sneller dan gewoonlijk leeglopen. We geven graag enkele tips om het energieverbruik te beperken:

  • Zet je telefoon in 'vliegtuigmodus'
  • Zet je scherm alleen aan als het echt nodig is. De handlebar mode bij Android toestellen kan hierbij behulpzaam zijn.
  • Gebruik zo min mogelijk andere apps tijdens het navigeren
  • Zet de 'bluetooth' uit
  • Zet eventueel de helderheid van het scherm lager (alhoewel dit bij zonnige omstandigheden het scherm wel lastig leesbaar zal maken)
Kijk bij onze FAQ voor antwoord op al je vragen over (het navigeren met) de app van SNP.

Is je vraag nog niet beantwoord of heb je problemen met het gebruik van de app, mail dan je vraag naar routeapp@snp.nl.

Download de uitgebreide uitleg voor de app SNP Routes