Alaska Meet the Team

Meet the Alaska Team

Ontmoet onze lokale gidsen in Alaska

Onze avontuurlijke groepsreizen in Alaska worden al 15 jaar begeleid door een vast team van ongeëvenaard  goede lokale gidsen. Door hun kennis van het land en ervaring met de wildernis wordt iedere reis een onvergetelijke belevenis. Van hen leer je alles over veilig en verantwoord hiken en kamperen in de wilde Alaskaanse natuur. Iedere reis een once in a lifetime experience!

  Bekijk onze Alaska reizen

Kathi Merchant

Kathi Merchant groeide op in de Beierse Alpen en kwam in 1996 naar Alaska. Wie eenmaal in Alaska is geweest is verloren weet Kathi, en in 2002 kon ze zich dan ook permanent vestigen in haar nieuwe thuisland. Sindsdien is ze Wilderness Guide in Alaska maar in haar vrije tijd fiets ze graag, bijvoorbeeld in de woestijnen van de Amerikaanse staat Utah.

Eric Schmidt

Eric Schmidt ontwikkelde als kind al een passie voor de wildernis.  Hij bekwaamde zich in Arctic Survival, Mountaineering en Wilderness Emergency Medicine, waarna de weg als Wilderness Guide open stond. Eric heeft jaren gewerkt als ranger in Katmai National Park en kent alle inns and outs betreffende ursus arctos horribilus, de grizzlybeer. Hij heeft vele spannende nieuwe routes in Alaska verkend en vertelt graag bij het kampvuur over zijn avonturen en ervaringen.

Phil Vermeyen

Phil Vermeyen zou met zijn looks zo uit de docuserie Alaska Gold kunnen stammen. Alaskaan in hart en nieren, met 35 jaar gidservaring, en met een flink litteken van een grizzlyklauw over zijn rug, wordt Phil door onze klanten consistent zeer goed beoordeeld. Ook om zijn uitstekende kookkunsten!