Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Autohuur Marokko (Avis)

Autohuurvoorwaarden

1. De autohuur in Marokko wordt door onze lokale agent geregeld bij Avis. De meest gangbare huurauto voor een reisgezelschap van 2-3 personen is de Hyundai 110 (categorie AA-auto,  incl A/C), een Fiat Punto of Dacia Sandero (B-categorie, met A/C) of een Dacia Logan   (categorie C, met A/C). Voor een gezelschap van 4 personen kunt u kiezen voor een Peugeot 208 huren (categorie D, met A/C) of een Peugeot 2008 (categorie E, met A/C). Reist u met meer personen dan kunt u denken aan een  Peugeot 508 (Categorie F met A/C). Ook kunt u een 4x4 Hyundai Santa Fe huren (Categorie G metA/C).

2. De huurprijs is inclusief ongelimiteerde kilometers.

3. De huurprijs is INCLUSIEF verzekeringen:

  • PAI: personen, inzittende verzekering
  • Super CDW: schade verzekering, ZONDER eigen risico
  • TPC: diefstal verzekering

4. Als waarborg is een creditcard op bestuurdersnaam verplicht.

5. Wanneer u de auto in een andere plaats inlevert als waar de huur is gestart dient u alleen een drop-off kosten te betalen, als in de plaats waar u de auto inlevert geen AVIS kantoor is. De hoogte hiervan wordt bepaald afhankelijk van het aantal kilometers tussen de plaats waar u de auto ophaalt en weer inlevert.

6. Grensoverschrijdingen zijn niet toegestaan.

7. Voor ophalen of inleveren van de huurauto op een luchthaven betaalt u een airporttax van kost €15,- (ter plaatse te betalen)

8. een extra bestuurder kost € 15,- voor de hele huurperiode (ter plaatse betalen)

9. Bij het Avis autoverhuur kantoor wordt een bedrag op uw creditcard ingehouden dat de kosten van een volle benzinetank dekt. Als u de auto met een volle tank inlevert, wordt het bedrag weer op uw creditcard bijgeschreven.

10. U dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

11. U moet minimaal 25 jaar zijn.

12. Kinderstoeltjes zijn bij te boeken voor € 10,- per stoeltje per dag.

NB: Ondanks dat bovenstaande voorwaarden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn opgesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De voorwaarden van Avis kunnen immers onaangekondigd wijzigen. Informeert u ter plaatse bij ontvangst van uw huurauto naar de meest actuele huurvoorwaarden.