Autohuur Marokko (Avis)

Autohuurvoorwaarden

1. De autohuur in Marokko wordt door onze lokale agent geregeld bij Avis. De meest gangbare huurauto voor een reisgezelschap van 2-3 personen is de Hyundai 110 (categorie AA-auto,  incl A/C), een Fiat Punto of Dacia Sandero (B-categorie, met A/C) of een Dacia Logan   (categorie C, met A/C). Voor een gezelschap van 4 personen kunt u kiezen voor een Peugeot 208 huren (categorie D, met A/C) of een Peugeot 2008 (categorie E, met A/C). Reist u met meer personen dan kunt u denken aan een  Peugeot 508 (Categorie F met A/C). Ook kunt u een 4x4 Hyundai Santa Fe huren (Categorie G metA/C).

2. De huurprijs is inclusief ongelimiteerde kilometers.

3. De huurprijs is INCLUSIEF verzekeringen:

  • PAI: personen, inzittende verzekering
  • Super CDW: schade verzekering, ZONDER eigen risico
  • TPC: diefstal verzekering

4. Als waarborg is een creditcard op bestuurdersnaam verplicht.

5. Wanneer u de auto in een andere plaats inlevert als waar de huur is gestart dient u alleen een drop-off kosten te betalen, als in de plaats waar u de auto inlevert geen AVIS kantoor is. De hoogte hiervan wordt bepaald afhankelijk van het aantal kilometers tussen de plaats waar u de auto ophaalt en weer inlevert.

6. Grensoverschrijdingen zijn niet toegestaan.

7. Voor ophalen of inleveren van de huurauto op een luchthaven betaalt u een airporttax van kost €15,- (ter plaatse te betalen)

8. een extra bestuurder kost € 15,- voor de hele huurperiode (ter plaatse betalen)

9. Bij het Avis autoverhuur kantoor wordt een bedrag op uw creditcard ingehouden dat de kosten van een volle benzinetank dekt. Als u de auto met een volle tank inlevert, wordt het bedrag weer op uw creditcard bijgeschreven.

10. U dient minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs.

11. U moet minimaal 25 jaar zijn.

12. Kinderstoeltjes zijn bij te boeken voor € 10,- per stoeltje per dag.

NB: Ondanks dat bovenstaande voorwaarden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn opgesteld, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De voorwaarden van Avis kunnen immers onaangekondigd wijzigen. Informeert u ter plaatse bij ontvangst van uw huurauto naar de meest actuele huurvoorwaarden.