ANWB reisinformatie

Ga goed voorbereid op reis met de ANWB

De vertrouwde ANWB Reisinformatie is er nu ook in een digitale variant. Hiermee stel je eenvoudig een reisgidsje samen met informatie die helemaal op je persoonlijke situatie is afgestemd. Klik hier om je persoonlijke reisgids samen te stellen.

Je vakantie is geboekt en je kijkt uit naar een welverdiende reis. De ANWB heeft handige tips om je reis optimaal voor te bereiden. Ter plaatse wil je natuurlijk over de juiste documenten bezitten. Misschien heb je nog een internationaal rijbewijs nodig of een creditcard voor de borg van de camperhuur. Dit kun je allemaal gemakkelijk regelen via de ANWB. Tijdens de reis kun je ook veilig de gegevens van je bankpassen, creditcards et cetera laten registreren in de ANWB Digikluis. Met een telefoontje naar de Alarmcentrale kun je direct al je geregistreerde passen en telefoons laten blokkeren als dit in geval van diefstal of vermissing noodzakelijk is. Zo ga je altijd met een gerust gevoel op reis! 

Ga je op reis in Europa? De ANWB heeft hiervoor diverse gratis routekaarten voor je. Bekijk en bestel je routekaart online of ga naar een ANWB winkel en start met het plannen van je route. Voor reizigers die buiten Europa op reis gaan, is er een mooie selectie reisgidsen te koop via de ANWB. 

De dag van vertrek is bijna daar en het is tijd om de koffers te pakken. Wat mag je niet vergeten tijdens de reis? De ANWB stelde een paklijst voor je samen zodat je niets vergeet mee te nemen. Er is bijvoorbeeld een paklijst voor een vliegvakantie en een paklijst voor een kampeerreis. In je koffer kun je tevens handige producten voor je gezondheid meenemen, bekijk hiervoor de ANWB reisapotheek

Kijk voor alle informatie van de ANWB over het voorbereiden van je vakantie op deze website. Hier vind je alles wat je nodig hebt! Toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met SNP of de ANWB. 

Je reis kan beginnen, geniet ervan!