MijnSNP in een nieuw jasje je eigen online reisomgeving is vernieuwd 

Nieuwe functionaliteit

MijnSNP, het online platform waar je meer informatie vindt over je geboekte reizen bij SNP, is vernieuwd. Naast een nieuwe frisse look & feel, is jouw persoonlijke reisomgeving vooral een stuk overzichtelijker geworden. De vakantievoorpret begint hierdoor al achter je bureau of op de bank! 

In MijnSNP zie je niet alleen je laatst geboekte reis. Indien altijd via hetzelfde account geboekt, is het ook mogelijk om je SNP-reisgeschiedenis van de laatste vier jaar in te zien. Hierdoor kun je snel met één druk op de knop je oude reizen terugvinden. Ga je wandelen of fietsen en stelt SNP voor jouw reis tracks beschikbaar? Download in dat geval alvast alle GPS-routes voor jouw wandel- of fietsvakantie in MijnSNP. Ook kun je met CreditCard betalen in MijnSNP. Het was al langer mogelijk om daar betalingen via iDEAL uit te voeren. 

Andere mogelijkheden in MijnSNP zijn het bekijken (en printen) van interessante achtergrondinformatie van je reisbestemming, de handige bekeken/bewaar functie om snel je favoriete SNP reizen terug te vinden en het beheren van je abonnementen op onze digitale nieuwsbrieven en ons reismagazine. 

Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
alt Sgr Calamiteitenfonds Travellife