SNP Wandelevent

SNP Wandelevent

Zondag 2 februari organiseert SNP het jaarlijkse Wandelevent. De locatie van deze dag is Buitenplaats Kameryck, midden in het Groene Hart. Het Wandelevent zal een dag zijn boordevol inspiratie in de vorm van lezingen, workshops en verhalen over wandelen op reis. Verschillende reisleiders zullen je alles vertellen over hun eigen ervaringen met wandelen tijdens hun vele reizen. Zowel bestemmingen in Europa als ver daarbuiten staan op het programma. 

Gedurende de dag kan je meedoen aan één of meerdere workshops in het Paviljoen. Zo kun je bijvoorbeeld leren wat de beste wandeltechnieken zijn, hoe je de mooiste reisfoto's maakt (met je smartphone), of hoe je je wandelingen beter op het weer kunt afstemmen.

Meer wandelreizen
Benieuwd naar al onze wandelreizen? We hebben een groot aanbod: van licht en comfortabel tot uitdagend, en van dichtbij huis tot aan de andere kant van de wereld. 

Aanmelden
Helaas is het door een technische fout tijdelijk niet mogelijk om via onze webshop kaarten te bestellen voor het Wandelevent. Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen. Als u zich wil aanmelden voor deze dag, stuur dan een mail naar marketing@snp.nl o.v.v. 'Wandelevent'. Onze excuses voor het ongemak. 

 

Voorlopig programma

Verdeeld over vier zalen zullen er lezingen en workshops worden gegeven. Gedurende de hele dag zal er koffie en thee aanwezig zijn, en u kunt genieten van een lunch en afsluitende borrel.

Verschillende reisleiders en andere gepassioneerde wandelaars zullen vertellen over de verschillende wandelbestemmingen om je te inspireren en je kunt hen ook allerhande vragen stellen. Zij kennen alle ins en outs. 

Verder komt Jolanda Linschooten vertellen over haar twee solo trailruns die ze maakte door Groot-Brittannië en de Pyreneeën, van kust naar kust. Ook staan bestemmingen als Peru, Italië, Nepal, Oostenrijk, Japan, Griekenland en Kirgizië op het programma. 

Er zijn ook meerdere infostands waar u de hele dag terecht kunt met al uw vragen.

Het definitieve programma volgt zo spoedig mogelijk.

-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 403 klanten