SNP WWW 2014 04 22 0900

SNP Maatwerk

Voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen.

Met SNP Natuurreizen kunt u alle kanten uit. Veel zien en beleven, actief en ontspannen en vooral met veel vrijheid. Wij maken vrijblijvend een offerte op basis van uw wensen naar alle bestemmingen buiten Europa. NB: Ook voor een maatwerkreis binnen Europa (vanaf 8 personen) kunt u bij ons terecht.

U wilt het regenwoud bezoeken maar weet nog niet in welk land. U wilt met uw gezin in de maand juli een actieve reis maken? Een reis boven de 3000 meter? Een korte reis naar Marokko? Een luxe safarireis in Tanzania of toch een trekking in het hart van Borneo met een heerlijk strandverblijf daarna. Of u een wandelreis wilt maken of beren en rendieren wilt spotten? Ons team van reisspecialisten op de afdeling 'Maatwerk' staat u graag te woord.

Telefoon 024-3277090
E-mail verrereizen@snp.nl

       

Wat gebeurt er na ontvangst van uw offerte?
Er zijn grofweg drie mogelijkheden:
1. U heeft opmerkingen en/of vragen geplaatst bij een of meerdere reisonderdelen. Wij koppelen deze met u terug alvorens wij de offerte verder in behandeling nemen.
2. De reisonderdelen staan nog niet in de juiste volgorde. Wij verstrekken u een reisadvies waarbij wij rekening houden met de juiste aansluitingen tussen de verschillende aangevraagde reisonderdelen. Wij houden, indien van toepassing, ook rekening met bepaalde marktdagen, bootschema's, acclimatisatiedagen en beschikbaarheid van (binnenlandse) vluchten. Nadat de juiste volgorde is vastgesteld nemen wij de offerte verder in behandeling.
3. Uw offerte kan direct in behandeling worden genomen.

Binnen 5 werkdagen een offerte
Nadat de offerte in behandeling genomen kan worden, kunt u binnen 5 werkdagen van ons een offerte verwachten. SNP rekent geen offertekosten! De op maat gemaakte offerte heeft een geldigheid van 14 dagen.

Van offerte naar boeking
1. U accepteert de offerte door een mail te sturen naar verrereizen@snp.nl onder vermelding van het offertenummer. Vermeldt u hierbij van alle reizigers: eventuele dieetwensen, paspoortnummers, vervaldatum paspoort en nationaliteit
2. Indien u elders een internationale vlucht heeft geregeld, dan zien wij van u de volgende gegevens tegemoet: vluchtnummer, datum en tijdstip van aankomst
3. Eventuele vluchten die bij ons in optie zijn geplaatst worden direct geboekt
4. Indien onderdelen van individuele rondreizen, bouwstenen, dagexcursies of accommodaties niet kunnen worden bevestigd, dan wordt er met u overlegd over een alternatief
5. Zodra alle reisonderdelen zijn bevestigd - wij streven naar een periode van 10 werkdagen - sturen wij u de reisovereenkomst toe. De hoogte van de aanbetaling bedraagt 15% van de reissom plus de eventuele verzekeringspremies. Deze dient u per direct te betalen. Uiterlijk zes weken voor vertrek dient u het restant van de reissom te voldoen. Uiterlijk een week voor vertrek ontvangt u uw reisbescheiden.

Wijzigingen na boeking
Heeft u na uw definitieve boeking alsnog aanvullende wensen die uw bestaande reisaanvraag of reisovereenkomst veranderen, dan brengen wij daarvoor € 50,- wijzigingskosten per boeking in rekening. Wijzigingen binnen zes weken voor vertrek kunnen in principe worden aangevraagd, maar zullen meestal hoge annuleringskosten met zich meebrengen. Indien u van reisbestemming verandert dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaardenNieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.