SNP Maatwerk Avonturiers kunnen zelf hun verre reis samenstellen

Stel zelf je reis samen

Met SNP Natuurreizen kun je alle kanten uit. Veel zien en beleven, actief en ontspannen en vooral met veel vrijheid. SNP maakt vrijblijvend een offerte op basis van je wensen naar alle bestemmingen buiten Europa. En ook voor een maatwerkreis binnen Europa (vanaf 8 personen) kun je bij ons terecht.

Wil je het regenwoud bezoeken maar je weet nog niet in welk land? Wil je met je gezin in de maand juli een actieve reis maken? Een reis boven de 3000 meter? Een korte reis naar Marokko? Een luxe safarireis in Tanzania of toch een trekking in het hart van Borneo met aansluitend een heerlijk strandverblijf? Of wil je een wandelreis maken, beren en rendieren spotten? Ons team van reisspecialisten op de afdeling 'Maatwerk' staat je graag te woord. 

T: 024-3277000
E: verrereizen@snp.nl
         
Wat gebeurt er na ontvangst van je offerte?
Er zijn grofweg drie mogelijkheden:
1. Je hebt opmerkingen en/of vragen geplaatst bij een of meerdere reisonderdelen. Wij koppelen deze met je terug voordat wij de offerte verder in behandeling nemen.
2. De reisonderdelen staan nog niet in de juiste volgorde. Wij verstrekken je een reisadvies waarbij wij rekening houden met de juiste aansluitingen tussen de verschillende aangevraagde reisonderdelen. Wij houden, indien van toepassing, ook rekening met bepaalde marktdagen, bootschema's, acclimatisatiedagen en beschikbaarheid van (binnenlandse) vluchten. Nadat de juiste volgorde is vastgesteld nemen wij de offerte verder in behandeling.
3. Uw offerte kan direct in behandeling worden genomen. 

Binnen 5 werkdagen een offerte
Nadat de offerte in behandeling genomen kan worden, kun je binnen 5 werkdagen een offerte van ons verwachten. SNP rekent geen offertekosten! De op maat gemaakte offerte heeft een geldigheid van 14 dagen. 

Van offerte naar boeking
1. Je accepteert de offerte door een mail te sturen naar verrereizen@snp.nl onder vermelding van het offertenummer. Vermeld hierbij van alle reizigers de volgende gegevens: eventuele dieetwensen, paspoortnummers, vervaldatum paspoort en nationaliteit
2. Indien je elders een internationale vlucht hebt geregeld, dan hebben we de volgende gegevens van je nodig: vluchtnummer, datum en tijdstip van aankomst
3. Eventuele vluchten die bij ons in optie zijn geplaatst, worden direct geboekt
4. Indien onderdelen van individuele rondreizen, bouwstenen, dagexcursies of accommodaties niet kunnen worden bevestigd, dan overleggen we met je over een alternatief
5. Zodra alle reisonderdelen zijn bevestigd - wij streven naar een periode van maximaal 10 werkdagen - sturen wij je de reisovereenkomst toe. De hoogte van de aanbetaling bedraagt 20% van de reissom plus de eventuele verzekeringspremies. Deze dien je direct te betalen. Uiterlijk zes weken voor vertrek dien je het restant van de reissom te voldoen. Uiterlijk een week voor vertrek ontvang je je reisbescheiden. 

Wijzigingen na boeking
Heb je na je definitieve boeking nog aanvullende wensen die de bestaande reisaanvraag of reisovereenkomst veranderen, dan brengen wij daarvoor € 50,- wijzigingskosten per boeking in rekening. Wijzigingen binnen zes weken voor vertrek kunnen in principe worden aangevraagd, maar zullen meestal hoge annuleringskosten met zich meebrengen. Indien je van reisbestemming verandert, gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden.

 

 

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.

Klaas Zwartjes

Midden- en Zuid-Amerika

Er zijn weinig landen ter wereld met zo’n grote diversiteit als Ecuador. Van het Amazone regenwoud in het oosten tot de besneeuwde toppen van het Andes-gebergte en de tropische kuststreek in het westen. Vooral het reizen door de Andes is een beleving. Historische steden als Quito en Cuenca en een aaneenschakeling van prachtige vergezichten. Een bezoek aan de bijzondere Galápagos-eilanden vervolmaakt je Ecuador-reis.

Mail naar afdeling Verre Reizen

Wijmke Frens

Afrika en Noord-Amerika

Tijdens diverse reizen ontdekte ik het nog pure, ongerepte Afrika. Botswana is mijn favoriet. Ik stuur avonturiers graag met een bootje dwars door de Okavangodelta van de ene wildernislodge naar de andere. Of laat ze met een klein vliegtuigje over de uitgestrekte savanne glijden, uitkijkend over kuddes olifanten en buffels onder zich; dat is zó geweldig! Ik bezocht veel lodges en ontdekte dat ze erg verschillen in kwaliteit en beleid. Een goed advies is daarom belangrijk, zeker als je met je kinderen op safari wilt.

Mail naar afdeling Verre Reizen