Reisboekwinkel De Zwerver kaarten, reisgidsen en andere leuke tips

Een reis bereid je voor bij de Zwerver

SNP werkt al jarenlang samen met Reisboekwinkel de Zwerver uit Groningen. Nog niet bekend met deze veelzijdige reisboekwinkel, maar ben je wel benieuwd naar het grote aanbod reisgidsen en kaarten van deze winkel die passen bij veel SNP reizen?  Bezoek dan de gecombineerde website van Reisboekwinkel de Zwerver en SNP. Een prachtige plek om je vakantie verder voor te bereiden!

Scratch Map Deluxe Editie
De naam spreekt voor zichzelf! Trakteer jezelf of een vriend op deze mooie kraswereldkaart voor aan de muur. De deluxe variant is niet alleen groter dan de originele scratch map, maar heeft ook extra eilanden, meer details en meer stijl. De zwarte achtergrond met de koperen folie geeft een prachtig effect en blijft op bijna elk muuroppervlak kleven.
Prijs: € 26,95
Tip van de Zwerver
Kraskaart online bestellen?

Nog meer inspiratie
Naast de boeken en kaarten die SNP aanbiedt via de Zwerver aan haar reizigers, zijn er nog allerlei andere producten te koop bij de Zwerver, waaronder mooie wereldbollen, unieke wandkaarten en bijzondere reisverhalen. Benieuwd? Neem dan een kijkje op de website van de Zwerver of ga langs in de winkel in Groningen.