SNP WWW 2014 04 22 0900

Veel gestelde vragen (FAQ) Maatwerk

Hoe kan ik een offerte aanvraag samenstellen en indienen?
Via deze site kun je een selectie van de door jou gewenste reisonderdelen in je reisplan plaatsen. Je kunt de volgorde van de verschillende reiselementen aangeven en per onderdeel eventuele opmerkingen maken. Je offerteaanvraag komt na verzending bij onze afdeling 'Maatwerk' terecht en wordt door ons in behandeling genomen. Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een offerte.

Hoe lang blijft de offerte geldig?
Vanaf het moment van toezending - overwegend per e-mail - blijft je offerte twee weken geldig. Wanneer je niet binnen deze termijn reageert zijn wij genoodzaakt de eventueel in optie genomen vluchten te laten vervallen en de aanvraag te annuleren.

Hoe moet ik een offerte bevestigen?
Wanneer je instemt met onze offerte en de reis definitief wil boeken, stuur je een e-mail met jouw akkoord naar je contactpersoon van afdeling Maatwerk. Vervolgens wordt de reis aangevraagd en na bevestiging door onze lokale agent(en) ontvang je de reisovereenkomst van SNP.

Kan ik langs komen om mijn reisplannen te bespreken?
Vanzelfsprekend is het mogelijk om bij ons langs te komen in Nijmegen om de reisplannen met één van onze regiospecialisten te bespreken. Je dient hiervoor vooraf wel eerst een afspraak te maken.

Ben ik gebonden aan de reismogelijkheden op deze site of kan ik ook zelf ideeën aandragen?
Natuurlijk kun je zelf ook reisideeën aandragen. Echter is het niet gegarandeerd dat wij het kunnen organiseren. Vraag daarom altijd eerst aan één van onze medewerkers van 'Maatwerk' of wij jouw ideeën kunnen uitvoeren. Zijn de arrangementen op deze site ook voor kleine groepen boekbaar? De reizen in ons aanbod zijn over het algemeen boekbaar vanaf twee deelnemers. Sommige arrangementen kun je zelfs alleen boeken. Je kunt echter ook met een eigen reisgezelschap boeken, waarbij soms aantrekkelijke kortingen te krijgen zijn.

Moet ik altijd een complete reis boeken?
Nee, je bent geheel vrij om zelf een reis samen te stellen met behulp van onze losse arrangementen, vluchten, excursies, transfers, etc. Je kunt daarmee een volledig georganiseerde reis samenstellen, maar het is ook mogelijk om dagen vrij te laten voor eigen invulling.

Hoe werkt autohuur bij SNP?
Bij diverse arrangementen reis je rond per huurauto. Deze autohuur kunnen wij ook voor je regelen. Wanneer je dit via SNP wenst te regelen kun je deze toevoegen in de avontuur-op-maat koffer en wordt dit opgenomen in jouw offerte.

Kan ik voor vertrek nog wijzigingen aanbrengen in mijn boeking?
Dat is mogelijk, maar hier zijn wel meerkosten aan verbonden (€ 25,- wijzigingskosten per dossier + de daadwerkelijke meerkosten). Bij wijzigingen ben je wel afhankelijk van de beschikbaarheid.

Kijk hier voor meer antwoorden op veel gestelde vragen (FAQ).

Nieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.