SNP WWW 2014 04 22 0900

SNP partners

Natuurmonumenten
SNP en Natuurmonumenten trekken sinds december 2013 samen op in de bescherming en beleving van de Nederlandse natuur. Leden van Natuurmonumenten krijgen 10% ledenvoordeel op alle reizen van SNP in Nederland en er wordt een aantal speciale arrangementen opgesteld met activiteiten in en rond de gebieden van Natuurmonumenten.
Meer over Natuurmonumenten


Volkskrant
SNP en de Volkskrant organiseren samen lezersreizen zoals 'Sterren kijken met Govert Schilling' in Engeland en 'The Great Himalaya Trail' in Nepal.
Meer over de Volkskrant


Op Pad
SNP en Op Pad werken nauw samen. Diverse SNP reizen zijn als reportage in Op Pad magazine verschenen en gemaakt door journalisten en fotografen van Op Pad. Lezers van Op Pad ontvangen bij boeking een korting op deze betreffende reizen.
Meer over Op Pad


Vogelbescherming Nederland
Vogelbescherming Nederland is een onafhankelijke, landelijke natuurbeschermingsorganisatie en de Nederlandse partner van BirdLife International, de organisatie die wereldwijd opkomt voor vogels en hun leefgebieden. SNP Natuurreizen is reispartner van Vogelbescherming Nederland.
Meer over Vogelbescherming Nederland


Vrije Academie
SNP Natuurreizen en de Vrije Academie organiseren samen de Groene Cultuurreis in Italië, Spanje en Turkije. Wandelen, musea bezoeken en andere mensen ontmoeten met rustieke accommodaties als uitvalsbasis. 'De mix van natuur en cultuur zorgt voor een ultiem vakantiegevoel.'
Meer over de Vrije Academie


Zoom
SNP en Zoom werken samen op het gebied van fotografie zoals reizen en cursussen.
Meer over Zoom.nl


Bergans
SNP rust haar reisleiders uit met materiaal van Bergans of Norway. Omdat we goede uitrusting belangrijk vinden werken we samen met dit Noorse kwaliteitsmerk.
Meer over Bergans


Travel Operators For Tigers
SNP is lid en ondersteunt daarmee de TOFT tigers campaign. Tijdens onze reizen in India bezoek je de wildparken en overnacht je in accommodaties die zijn aangesloten bij TOFT; de tijgerexcursies worden op verantwoorde wijze uitgevoerd. Iedere deelnemer draagt € 25,- bij aan het TOFT project en daarmee wordt het werk van de organisatie en het leefgebied van de tijger en andere diersoorten beschermd.
Meer over Travel Operators For Tigers


KLM
Of je nu een avontuurlijke reis gaat maken of liever naar een relaxte zonbestemming vliegt, met KLM begint je vakantie al aan boord. Je krijgt de beste persoonlijke service en je kunt altijd rekenen op een ruime, comfortabele zitplaats. Daarbij beschikt KLM over een jonge vloot, voorzien van de modernste snufjes. Denk bijvoorbeeld aan een gratis persoonlijk entertainmentsysteem voor iedere passagier op intercontinentale vluchten. En wat misschien nog wel belangrijker is: de nieuwe schonere vliegtuigen van KLM zijn minder belastend voor het milieu. Hiermee zorgt KLM niet alleen voor jou en je medepassagiers, maar ook voor een schonere wereld.
Meer over KLM


Nieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.