SNP & Op Pad Wandelevent Zondag 2 februari 2020

Wandelevent | Zondag 2 februari 2020

Zondag 2 februari vindt het Wandelevent van SNP en Op Pad plaats. Een dag boordevol inspiratie in de vorm van lezingen, workshops en verhalen over wandelen, wandelbestemmingen en uiteraard wandelreizen!

De locatie van deze dag is Buitenplaats Kameryck, midden in het Groene Hart.  

Gedurende de dag kan je meedoen aan één of meerdere workshops in het Paviljoen. Zo kun je bijvoorbeeld leren wat de beste wandeltechnieken zijn, hoe je de mooiste reisfoto's maakt (met je smartphone), of hoe je je wandelingen beter op het weer kunt afstemmen.

Kom je ook?
We vragen een bijdrage van 10 euro, maar daarvoor krijg je een geheel verzorgde dag inclusief koffie/thee, lunch en een drankje.

Het Wandelevent voor 2020 is helemaal volgeboekt!

 

Voorlopig programma

Gedurende de hele dag geven we (verdeeld over vier zalen) lezingen en workshops. Verhalen van gepassioneerde wandelaars, al dan niet beroepsmatig... want die zijn er ook. Reisspecialisten van SNP en natuurlijk ook de mensen achter oppad.nl.

Een lunch is inbegrepen evenals de hele dag koffie en thee. Aan het einde van de dag drinken we gezamenlijk nog een drankje. Een mooie afsluiting van een vast heel geslaagde dag!

Wij vragen een bijdrage van 10 euro per persoon.

Wat kun je verwachten?

Beroepsavonturier Jolanda Linschooten met haar spectaculaire verhaal  'Van kust tot kust2' (Groot-Britannië en Transpyreneeën).

Bergbeklimmer Katja Staartjes neemt je mee op een virtuele reis in Nepal.

De Noorse stand-up comedian Are Kalvø neemt je mee in zijn persoonlijke (komische) ervaring over huttentochten in de Noorse natuur. Niet dat hij een buitensporter is, integendeel! Zijn vrienden wel. Dat zijn echte natuurmensen en trekken het liefst zo vaak mogelijk de Noorse bergen in. In zijn boek 'De outdoorwaanzin' besluit hij te proberen van de natuur te houden en de wandelschoenen aan te trekken. Om zijn vrienden te begrijpen en terug te vinden. Are Kalvø spreekt Engels.

De Nederlandse fotograaf en 'bergwanderführer' Coen Weesjes vertelt over bergwandelen in Oostenrijk en hoe je veilig de bergen in trekt.

Vanuit SNP en Op Pad zijn er infostands waar je de hele dag met al je vragen terecht kunt.

Programma (onder voorbehoud)

 

Bekijk een grote afbeelding van het programma >

Jolanda Linschooten

Jolanda Linschooten is fotograaf, filmmaker, auteur en allround avonturier. Sinds 2000 leeft ze van haar reizen en expedities. Nadat Jolanda een aantal jaren als trailloper actief was en diverse prijzen won, gaf zij de voorkeur aan meer avontuurlijke bergloopervaringen. Zo doorkruiste zij in haar eentje hardlopend Groot-Brittannië van zuid naar noord en de Pyreneeën via de Haute Route van oost naar west.

Op het Wandelevent presenteert Jolanda haar sprankelende multimedia-presentatie 'Van Kust naar kust²'. Van zuid naar noord door Groot-Brittannië en van Atlantische tot Mediterrane kust door de Pyreneeën. Trailrunnend meer dan een marathon per dag, solo, met minimale bagage. Voor Jolanda is balans met de natuur en met jezelf de sleutel tot succes bij ultieme prestaties. Een enerverend avontuur over kleine stappen naar een groot doel én de universele zoektocht naar inspiratie in een leven dat voor je het weet voorbij kan zijn. Dit is natuurbeleving in het kwadraat en op authentieke wijze.

Bereikbaarheid

Buitenplaats Kameryck ligt in Kamerik, dichtbij Woerden. Ondanks dat het midden in de natuur ligt, is de locatie snel te bereiken vanaf de A12 en de A2. Plan vast je route vooruit met Google Maps. Als je nog plek over hebt in de auto of je wil met iemand meerijden, laat dan een bericht achter in de openbare discussieruimte van het evenement op Facebook. Zo ontmoet je gelijk andere wandelfanaten! Op zondag is de locatie helaas niet goed te bereiken met het openbaar vervoer. Op station Woerden zijn OV-fietsen beschikbaar (alleen te gebruiken met een OV-fiets abonnement). Vanaf hier is het ongeveer 20 minuten fietsen. Als je interesse hebt in het gebruik van een pendelservice tussen station Woerden of Breukelen en Kameryck, tegen een kleine vergoeding, stuur dan een mailtje naar marketing@snp.nl. 

Kom je ook?

We vragen een bijdrage van 10 euro, maar daarvoor krijg je een geheel verzorgde dag inclusief koffie/thee, lunch en een drankje.

Het Wandelevent voor 2020 is helemaal volgeboekt!

Stel je vraag