Muziekwandeling met Tim Knol & SNP Zondag 22 oktober

Muziekwandeling met singer-songwriter Tim Knol

Kom mee wandelen in de bossen rondom Nijmegen, met singer-songwriter Tim Knol

13 kilometer wandelen, onderweg genieten van korte optredens op mooie plekjes in de natuur én een afsluitend optreden bij De Boskas in Nijmegen. Ben jij erbij? 

Deze dag in het kort:

 • Zondag 22 oktober 2023
 • Start: 10.30 uur. Einde, inclusief afsluitend optreden ergens tussen 16.00 en 17.00 - mede afhankelijk van de duur van de wandeling.
 • De vertreklocatie is De Boskas in Nijmegen, achter Villa Klein Heumen
 • Een groep van max. 50 personen
 • Tim Knol begeleidt de wandeling en speelt onderweg een aantal nummers uit zijn rijke repertoire
 • Een wandeltocht van 13 km door het prachtige Rijk van Nijmegen
 • Inclusief borrel en hapje bij terugkomst bij De Boskas, waar ook het afsluitende optreden plaatsvindt
 • Kosten: 33 euro

Ga je mee met de Muziekwandeling met Tim Knol?

Het evenement is uitverkocht, maar je kunt je naam nog wel op de wachtlijst zetten. Daarvoor klik je op de button hieronder en op de vervolgpagina klik je op 'Tickets ophalen' en vervolgens 'Wachtlijst'. 

Zet je naam op de wachtlijst!

 

Over Tim Knol

Tim Knol, singer-songwriter uit Hoorn
Tim Knol is vanaf zijn geboorte vergroeid met zijn gitaar. Niet zo gek dus, dat hij al op tienjarige leeftijd begon met het schrijven en opnemen van eigen liedjes. Op zijn twintigste verscheen zijn solo-debuutplaat 'Tim Knol', die lovend werd ontvangen door de Nederlandse muziekpers. Inmiddels zijn we 5 studioalbums (als soloartiest) en heel wat verzameltapes verder, met zijn recent uitgekomen plaat 'Long Live Your Friends' als laatste wapenfeit. Hierop horen we Tim zoals we 'm kennen, maar elke keer net wat anders en net wat beter. Folk, country, rootsrock, folkrock; het komt allemaal voorbij.

De Wandelclub
Zoals voor alle artiesten was ook voor Tim Knol de coronaperiode zwaar. Optreden kon niet en interactie met fans was van de ene op de andere dag niet meer mogelijk. Althans, niet live voor een publiek. Daar bedacht hij wat op: de Wandelclub. Het idee was even simpel als briljant: met een groepje wandelfanaten op pad, gitaar op de rug, het bos in, de velden op en spelen maar. Het sloeg aan. Zo goed zelfs, dat hij post-corona gewoon lekker doorgaat met zijn muziekwandelingen, die keer op keer worden meegelopen door een flinke groep enthousiaste wandel- en muziekliefhebbers.

Ga mee met SNP
Op 22 oktober gaat Tim voor SNP met zijn gitaar de bossen in, dit keer in het Rijk van Nijmegen. Iedereen die het afgelopen jaar bij ons een reis heeft gemaakt of geboekt, is uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De enige restrictie we moeten aanhouden, is de groepsgrootte. Tim kan maximaal 50 man meenemen.Wil je er graag bij zijn? Aarzel dan niet te lang en bestel je e-ticket via de groene knop in het blok hierboven. 

 

Veelgestelde vragen

 • Is de route zwaar?
  De route is zo gemaakt dat iedereen mee kan wandelen. De afstand is 13 km. Het is gewenst dat je zo'n afstand kunt wandelen zonder (fysieke) problemen.
 • Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
  We beginnen om 10.30 uur met een korte introductie door Tim Knol en starten dan vrij snel de wandeling. We verwachten rond 14.30 uur terug bij De Boskas te zijn, waar Tim Knol nog een optreden doet tijdens een borrel met hapjes en drankjes.
 • Wat kost deelname?
  Een ticket voor dit event kost 33 euro, inclusief de wandeling, muziek, borrel en concertje bij De Boskas van Tim Knol. 
 • Wat is de locatie?
  De muziekwandeling start en eindigt bij De Boskas in Nijmegen.

  De Boskas
  Scheidingsweg 111
  6525 TD Nijmegen

 • Hoe kom ik bij de locatie?
  • Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij Villa Klein Heumen. De Boskas bevindt zich hier vlak achter. 
  • Kom je met het OV? Pak dan bus 83 vanaf Nijmegen Centraal. Je stapt uit bij de halte Scheidingsweg. Vanaf daar is het nog zo'n 6 minuten lopen.

 • Wat is bij deze muziekwandeling inbegrepen?
  De wandeling, muziek en concert van Tim Knol en de borrel.