Top 10 de mooiste verre rondreizen

Top 10 - de mooiste verre rondreizen

Zou je graag eens ver weg willen en een mooie individuele rondreis maken? Maar heb je nog geen idee waar? SNP maakt de keuze gemakkelijker! Hieronder vind je een overzicht van onze mooiste verre rondreizen.

01 | Zuid-Afrika - Mpumalanga en KwaZulu-Natal, 14 dagen
Zulu’s, zebra’s en woeste zeeën, rondreis per huurauto langs hotels
Wandel in de Drakensbergen en ga op safari in Kruger National Park. Spectaculaire uitzichten rond de Blyde River Canyon, ontmoeting met oorspronkelijke bevolkingsgroepen in Swaziland en een ontspannen verblijf nabij de grootste lagune van Zuid-Afrika in St. Lucia.

Bekijk deze reis in Zuid-Afrika


02 | Namibië Compleet, 19 dagen

Great Explorer door de Kalahari en Namib, rondreis met huurauto langs hotels en lodges
Verken de twee belangrijkste woestijnen van Namibie, de Namib en de uitgestrekte Kalahari, ‘land van droogte’. Voel de hitte en de kou en ontdek de rijkdom aan planten en dieren die zich hebben aangepast aan de spaarzame neerslag. Verken de rode steenwoestijn, de hoge rollende zandduinen in het Namib-Naukluft Nationaal Park.

Bekijk deze reis in Namibië


03 | Ecuador Highlands & Amazone, 17 dagen

Rondreis door de Sierra & Selva, rondreis langs hotels
Maak kennis met de vriendelijke bewoners van Ecuador, haar culturele diversiteit, weekmarkten en de gevarieerde landschappen die dit land op de evenaar rijk is. Een vleugje Amazonewoud geeft je een mooie kijk op de grote biodiversiteit en op het leven van de Quichua-indianen door je verblijf van één nacht bij deze gemeenschap.

Bekijk deze reis in Ecuador


04 | Peru - Wandelreis, 18 dagen

Colca Canyon en Inca-trail, wandelvakantie langs hotels en gastgezinnen
De Colca Canyon en de Inca-trail zijn twee van de mooiste wandelgebieden in het zuiden van Peru. De Colca Canyon is met circa 3200 meter de op één-na-diepste kloof van Peru. Cusco is het vertrekpunt voor de fameuze Inca-trail. Over Inca-paden loop je in vier dagen langs ruïnes door het nevelwoud en steek je bergpassen over van 3900 en 4200 meter hoogte.

Bekijk deze reis in Peru


05 | Myanmar - Actieve Rondreis, 15 dagen

Mysterieus Myanmar, rondreis langs hotels en guesthouses, individuele reis
Het oude Birma. Land van Boeddhisme en monniken, prachtige gouden tempels en kloosters, fraai platteland en een rijk Brits koloniaal verleden. Ongetwijfeld één van de meest bijzondere en authentieke landen van Zuidoost-Azië. Uiteraard bezoek je de oude hoofdstad Yangon.

Bekijk deze reis in Myanmar

Kijk ook eens naar...

06 | China - Hoogtepunten, 14 dagen
Rondreis langs cultuur van het ’Rijk van het Midden’, cultuurrondreis langs hotels
Complete rondreis langs de bekendste highlights van China. Zwerf door de Verboden Stad in Beijing en wandel over de Chinese Muur. Reis per nachttrein naar Xi’an en bewonder het beroemde Terracottaleger. Dwaal door de eeuwenoude steegjes van het dorpje Lijiang en fiets tussen de karstbergen Yangshuo. Deze reis laat je in korte tijd kennismaken met China!

Bekijk deze reis in China


07 | India - Ladakh Rondreis, 12 dagen

Cultuur en natuur in Little Tibet, cultuurrondreis vanuit hotels
In de regenschaduw van de majestueuze toppen van de Himalaya ligt Ladakh, ook wel klein Tibet genoemd. Grootse kloosters, omgeven door imposante bergen, gebedsvlaggen wapperend in de wind en overal fraaie mani-muren met mantra-reliëfs. De vriendelijke bewoners van deze streek ontvangen je hartelijk.

Bekijk deze reis in India


08 | Marokko - Langs de rand van de woestijn, 10 dagen

Langs de oases en zandduinen van de Sahara, autovakantie langs hotels, riads en kasba’s
Rondreis per huurauto langs de mooiste oases, kasba’s en duincomplexen van de Marokkaanse Sahara. Reis vanuit Ouarzazate door de groene Dadès-vallei, de grillige rotsmassieven van de Todra-kloof en de Gorges du Dadès.

Bekijk deze reis in Marokko


09 | USA - Explore New England, 16 dagen

Van de Atlantische kust naar de Appalachen, rondreis met huurauto langs herbergen en hotels
Autorondreis door het landelijke New England, door de staten Massachusetts, Maine, Vermont en New Hampshire. Geniet van de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden in de White- en Green Mountains, de ruige oostkust van het Acadia National Park, de karakteristieke Berkshires en het Cape Cod National Seashore.

Bekijk deze reis in de USA


10 | Canada - British Columbia - wandelvakantie, 18 dagen

Wandelen in de mooiste Nationale Parken van West-Canada, per huurauto langs sfeervolle lodges en hotels
Korte maar krachtige kennismaking met de natuur van de Canadese provincie British Columbia; route met weinig km's via Pacific Rim National Park, Garibaldi Provincal Park, Wells Gray Provincial Park, Jasper National Park, Yoho National Park en Banff National Park.

Bekijk deze reis in Canada
Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
alt Sgr Calamiteitenfonds Travellife