Top 10 de mooiste verre rondreizen

Top 10 - de mooiste verre rondreizen

Zou je graag eens ver weg willen en een mooie individuele rondreis maken? Maar heb je nog geen idee waar? SNP maakt de keuze gemakkelijker! Hieronder vind je een overzicht van onze mooiste verre rondreizen.

01 | Zuid-Afrika - Mpumalanga en KwaZulu-Natal, 16 dagen
Zulu’s, zebra’s en woeste zeeën, rondreis per huurauto langs hotels
Wandel in de Drakensbergen en ga op safari in Kruger National Park. Spectaculaire uitzichten rond de Blyde River Canyon, ontmoeting met oorspronkelijke bevolkingsgroepen in Swaziland en een ontspannen verblijf nabij de grootste lagune van Zuid-Afrika in St. Lucia.

Bekijk deze actieve rondreis in Zuid-Afrika


02 | Namibië Compleet, 19 dagen

Great Explorer door de Kalahari en Namib, rondreis met huurauto langs hotels en lodges
Verken de twee belangrijkste woestijnen van Namibië, de Namib en de uitgestrekte Kalahari, ‘land van droogte’. Voel de hitte en de kou en ontdek de rijkdom aan planten en dieren die zich hebben aangepast aan de spaarzame neerslag. Verken de rode steenwoestijn, de hoge rollende zandduinen in het Namib-Naukluft Nationaal Park.

Bekijk deze actieve rondreis in Namibië


03 | Sri Lanka - Avontuurlijke rondreis, 15 dagen

Rondreis door dé safaribestemming van Azië
Maak kennis met de prachtige natuur en cultuur van Sri Lanka tijdens deze actieve rondreis. Bezoek tempelruïnes, beklim de Leeuwenrots en ontdek de oude koningsstad Anuradhapura.
Sri Lanka is de beste plek in Azië voor wildlife-safari's. Je geniet van de overheerlijke Sri Lankaanse keuken en relaxt op zonovergoten stranden.  

Bekijk deze actieve rondreis in Sri Lanka

04 | Peru - Noord, 14 dagen
Rijke pre-Inca culturen en de tegenhanger van Machu Picchu, rondreis vanuit lodges, guesthouses en hotels
Van de woestijnkust en de prachtige Gocta waterval tot aan de majestueuze Andes-keten. Deze complete rondreis voert u langs de onontdekte hoogtepunten in het noorden van Peru. Ontdek de rijke culturen van pre-Inca beschavingen zoals de Mocha en de Chachapoye en krijg een dieper inzicht in de bijzondere tradities van toen en nu. 

Bekijk deze actieve rondreis in Peru


05 | Maleisië - Into the heart of Borneo, 17 dagen

Ontdek een van de rijkste biodiverse regio's ter wereld
'Into the heart of Borneo', de titel van het befaamde boek van Redmond O'Hanlon, doet een ieder verlangen de mysteries van dit legendarische eiland te ontrafelen. Dit is je kans kennis te maken met de indrukwekkende natuur en cultuur van Sabah en Sarawak.

Bekijk deze actieve rondreis in Maleisië

Kijk ook eens naar...

06 | Costa Rica - Puur Natuur, 15 dagen
Actieve rondreis inclusief huurauto langs hotels en lodges
Deze rondreis neemt je mee langs de 'parels' van Costa Rica. Je bezoekt met een comfortabele 4x4 huurauto verschillende nationale parken zoals Tenorio, Marino Ballena en Arenal. Je overnacht in prachtige accommodaties in de natuur. Als natuurliefhebber ervaar je tijdens deze actieve rondreis door Costa Rica het échte Pura-Vida gevoel. 

Bekijk deze actieve rondreis in Costa Rica


07 | Australië - South West, 9 dagen

Van metropool Perth langs ongerepte kusten, rondreis met huurauto vanuit bijzondere accommodaties
Rondreis langs bijzondere accommodaties waarin je geniet van het relaxte leven Down Under. Proef de unieke Australische wijnen en beleef de metropool Perth. Verder wandel je over ongerepte stranden en kun je je vergapen aan Eucalyptus regenwoudreuzen.

Bekijk deze actieve rondreis in Australië


08 | Marokko - Langs de rand van de woestijn, 12 dagen

Langs de oases en zandduinen van de Sahara, autovakantie langs hotels, riads en kasba’s
Rondreis per huurauto langs de mooiste oases, kasba’s en duincomplexen van de Marokkaanse Sahara. Reis vanuit Ouarzazate door de groene Dadès-vallei, de grillige rotsmassieven van de Todra-kloof en de Gorges du Dadès.

Bekijk deze actieve rondreis in Marokko


09 | USA - Explore New England, 15 dagen

Van de Atlantische kust naar de Appalachen, rondreis met huurauto langs herbergen en hotels
Autorondreis door het landelijke New England, door de staten Massachusetts, Maine, Vermont en New Hampshire. Geniet van de uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden in de White- en Green Mountains, de ruige oostkust van het Acadia National Park, de karakteristieke Berkshires en het Cape Cod National Seashore.

Bekijk deze actieve rondreis in de USA


10 | Canada - British Columbia - wandelvakantie, 17 dagen

Wandelen in de mooiste Nationale Parken van West-Canada, per huurauto langs sfeervolle lodges en hotels
Korte maar krachtige kennismaking met de natuur van de Canadese provincie British Columbia; route met weinig km's via Pacific Rim National Park, Garibaldi Provincal Park, Wells Gray Provincial Park, Jasper National Park, Yoho National Park en Banff National Park.

Bekijk deze actieve rondreis in Canada
Bijzondere natuurreizen Unieke belevingen Ervaren reisexperts Persoonlijk contact
Anvr Sgr Calamiteitenfonds Sustainable Travel Award 2019 Travelife certified