Op stap met het gezin alles over de familiereizen van SNP

Voor alle leeftijden is er een passende reis

SNP is de grootste Nederlandse organisator van actieve reizen voor ouders met kinderen. Op ons kantoor in Nijmegen werken meer dan zeventig medewerkers aan de totstandkoming van ons reisaanbod. Deskundigheid, liefde voor de natuur, veel enthousiasme voor de unieke reisformule en een grote keuze aan bestemmingen zijn de kenmerken van onze organisatie.

Onze bijzondere reisformule
Gezinsvakanties: actieve reizen voor ouders met kinderen (van 0 tot 15 jaar). Wat is er mooier dan met je kinderen een bergtop te beklimmen, een rivier af te zakken op een zelfgebouwd houtvlot of een ezeltocht te maken? Jullie prikken een datum, wij gaan aan de slag. Je krijgt van ons informatie over de mooiste routes, de bagage wordt indien gewenst vervoerd en we reserveren de verschillende accommodaties. Alles wordt geregeld, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van een heerlijke vakantie met je gezin.

Vriendjes op reis

Ouders met kinderen die kiezen voor het SNP Travelkids programma hebben vaak dezelfde voorliefdes en ideeën. Dat is geen simpel toeval. Door de wijze waarop wij onze reizen ontwikkelen en presenteren weet men wat men kan verwachten. De interesse voor de natuur, de spannende verhalen over een streek, het avontuurlijke karakter van de reizen, dat alles maakt dat je kinderen snel vriendjes worden met andere 'SNP-Travelkids'.

Kindvriendelijke accommodaties
De accommodaties die wij selecteren voor onze Travelkids-reizen hebben een ongedwongen sfeer en prettige ligging. Vaak zijn er speciale, kindvriendelijke voorzieningen aanwezig zoals speeltoestellen of een zwembad. Op onze kampeerreizen kun je rekenen op goed ingerichte familietenten met ruime plekken en fraai gelegen.

 

 

Wandelen

Ontdek onze thema's

Toon onze thema's

Ontdek onze bestemmingen

Toon onze bestemmingen