SNP WWW 2014 04 22 0900

Agenda

Gedurende het jaar organiseren wij diverse lezingen, informatiedagen en nemen we ook deel aan diverse beurzen. Hieronder vindt u een overzicht van alle evenementen die plaats gaan vinden in Nederland én in België.

zondag 21 mei
SNP Fietsdag

Datum: zondag 21 mei 2017

Lokatie: Boshotel Overberg

programma
SNP Fietsdag

Op de fiets door exotisch Sri Lanka? Of liever een mooie fietstocht dichter bij huis? Hoe gebruik je GPS tijdens een fietsvakantie? En hoe zorg je goed voor je lijf en leden als je lange fietstochten maakt? Om je te inspireren en onze kennis met je te delen, houden we op zondag 21 mei een SNP Fietsdag.

Wat kun je verwachten?
Een ochtendprogramma met inspirerende lezingen, foto's en verhalen over fietsreizen en alles wat daarmee te maken heeft. SNP reisleider Pol van Mill neem je bijvoorbeeld mee naar Costa Rica, Nicaragua en Sri Lanka. Jacques Peeters van Bikemedical vertelt je alles over fietsen en gezondheid en Marica van der Meer neemt je mee op haar fietsreis van Nederland naar Australië. Na de lunch is het tijd om zelf lekker te gaan fietsen en de mooie omgeving van het boshotel te verkennen. Er liggen routes klaar, dus neem gerust je fiets mee! We sluiten de dag af met een gezellige borrel in het boshotel.

Wanneer, hoe laat en hoeveel?
De Fietsdag is op zondag 21 mei 2017 van 10.00 tot 15.30 uur en kost € 10,- per persoon. Hiervoor krijg je (naast de inspirerende lezingen) een kopje koffie of thee bij de ontvangst, een broodjeslunch en een drankje na afloop.

Aanmelden
Heb je zin om te komen? Dan verzoeken wij je om je vooraf bij ons aan te melden. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Waar moet je zijn?
Boshotel Overberg Dwarsweg 63b 3959 AE Overberg

Anne Wesseling - Fietsen op Kefalonia
Fietsen op Kefalonia? Doen! Ook voor instap-vakantiefietsers. Het is overwegend rustig op de weg, fietsen op een trekkingbike is een makkie als je gewend bent aan een stadsfiets en bovendien werkt de wind verkoelend. Anne Wesseling schreef erover voor REIZEN Magazine en vertelt op de SNP Fietsdag over de mooiste routes.

Marica van der Meer - Weg van de wereld
Marica neemt je mee op de fiets van Nederland naar Australië, 28.000 km in 15 maanden. Van theedrinken in Turkije naar het gastvrije Iran, waar alle vooroordelen over deze landen worden weggewerkt. In drie maanden fietst ze in haar eentje door China, waar vooral de politie een belangrijke rol speelt op de reis. In Myanmar wordt ze achtervolgd door de geheime dienst op brommertjes, maar in de rest van Azië wordt ze op handen gedragen. In Australië zijn ze niet erg blij met fietsers op de openbare weg en staat ze meer op het niveau van een dakloze. Tijdens haar lezing laat Marica prachtig beeldmateriaal zien en vertelt ze anekdotes over de meest indrukwekkende gebeurtenissen tijdens deze fascinerende reis.
zondag 21 mei
Nieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.