Portugal - Via Algarviana, 8 dagen Door het verstilde achterland van de Algarve

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie langs hotels en pensions

'Barrocal', zo noemen de Portugezen in de Algarve de streek tussen kust en gebergte. Verbonden door een schitterende lange-afstandsroute, de met Europees geld zorgvuldig aangelegde Via Algarviana, ligt hier een aantal verstilde bergdorpjes bijeen. Geurende kruiden, kurkeiken, olijfbomen en johannesbroodbomen markeren het landschap.

Bijzonder aan de trektocht zijn de diverse workshops in oude ambachten en culinaire tradities die in de dorpen worden gegeven.

Heerlijk ontspannen wandelen, van het vroege voorjaar tot laat in het najaar.

Uniek aan deze reis

 • Goed gemarkeerde wandelroutes
 • Lange-afstandspad Via Algarviana
 • Lokale ambachten
 • Onbedorven binnenlanden
 • Winterzonbestemming
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Hoera voor de Via Algarviana

Op de stranden van de Algarve smeren massa's zonaanbidders de olijfolie puur op het lichaam. Maar in de heuvels achter de kust, waar de olijfbomen groeien, is het stil. Lees op Op Pad verder hoe Nanda Raaphorst de Via Algarviana ervaren heeft. 

Dag tot dag

Portugal - Via Algarviana

Op een steenworp afstand van de toeristische kust ligt het stille achterland van de Algarve. Deze streek tussen kust en bergen - 'barrocal' wordt het landschap genoemd - bestaat uit kalkstenen heuvels van maximaal zo'n 450 meter hoog. De groene heuvels zijn bezaaid met piepkleine dorpen en akkers vol olijf-, vijg-, amandel- en johannesbroodbomen. De dorpen zijn verbonden door een lange-afstandspad, de Via Algarviana, aangelegd om het contact tussen de achtergebleven bewoners en de buitenwereld (wandelaars) in stand te houden. Dit pad, de GR-13, voert over golvende boerenpaden en stille landweggetjes, van Alcoutim aan de Spaanse grens tot Vila do Bispo aan de westkust.

Dit achtdaagse arrangement begint in het levendige stadje Loulé, van waar je in twee dagen naar Salir wandelt. Daar sluit het pad aan op de officiële Via Algarviana, die in drie dagen naar San Bartolomeu de Messines voert. De laatste wandeldag, dag 6, eindigt in het zonovergoten, vruchtbare dal Vale Fuzeiros.

Extra optie bij dit wandelarrangement: bezoek aan ambachtelijke (eenmans)bedrijfjes en deelname aan workshops, onder andere pottenbakken, riet vlechten, hout- en of koper bewerken. En wie in het voorjaar komt, kan ze bijna niet missen: de vele feesten en markten in de streek.

Dag 1

Aankomst op het vliegveld van Faro. Je wordt door een lokale medewerker opgewacht, die het programma van de komende week met je doorneemt en het originele kaartmateriaal overhandigt. Ook zal hij/ zij met je doornemen in hoeverre er interesse is, en er mogelijkheden zijn, om onderweg bij ambachtslieden langs te gaan binnen je programma. Daarna volgt de transfer naar Loulé (30 minuten) en de check-in bij het plaatselijke hotel.

Het levendige Loulé is een van de oudste steden van de Algarve. Het ligt zo'n 12 kilometer van de kust en 16 kilometer van Faro en heeft ruim zestigduizend inwoners. De naam komt van al-'Ulya en dateert uit de tijd dat Loulé een Moorse vestingstad was (tot 1249).

Overnachting in

Loulé

Dag 2

Van Loulé naar Querença. Lengte 12,5 km; duur 4 uur, 550 m stijgen en 270 m dalen.

De route voert noordwaarts de heuvels in, over een pad dat voornamelijk wordt gebruikt door lokale bewoners en boeren. Achter de handgestapelde steenmuurtjes staat het land vol amandel-, vijg-, olijf- en johannesbroodbomen, de vier meest voorkomende boomsoorten van de streek.

Ongeveer halverwege de route, even van het pad af, ligt 'Malhada Velha', een bijzondere karstformatie waarin je met wat fantasie dierenfiguren kunt herkennen. Langs het pad groeien tijm, rozemarijn, lavendel en allerlei andere aromatische planten en kruiden.

Op het hoogste punt (Altura, 357 meter) zie je in de verte al Querença liggen; het fraaie groene decor wordt gevormd door de Serra do Caldeirâo. Je wandelt door een vallei, kruist op het diepste punt de rivier de Mercês, en wandelt vervolgens over een licht stijgende weg het dorp Querença in. Niet alleen bij daglicht, maar ook bij nacht een plaatje als het spierwitte dorpsplein met dito kerkje in lila en groen licht wordt gedompeld.

Overnachting in

Querença

Dag 3

Rondwandeling vanuit Querença. Lengte: 9 km, duur 3 uur; 250 m stijgen en dalen.

Eerst wandel je door een dal met amandel-, citroen- en sinaasappelbomen, daarna stijgt het pad tussen de huizen van het dorp Adega door. Op weg naar het volgende dorp, Arneiro, lonkt de conisch gevormde Cerro dos Negros (404 meter) al. Langs het pad groeien aloë vera en wilde aardbei.

Nadat je de Ribeira dos Corunchos bent overgestoken stijgt de route in korte tijd van 190 meter naar de top van de Cerro, op 404 meter. De beloning: prachtige uitzichten over de barrocal, de groen begroeide kalkheuvels tussen de kust en het bergachtige achterland. Tussen imposante rotswanden van schist daalt het pad naar Querença. Op het diepste punt steek je de Ribeira dos Corunchos over via grote platte stenen.

Overnachting in

Querença

Dag 4

Van Querença naar Salir via Fonta da Benéloma. Lengte 13 km, duur 4 uur; 320 meter stijgen en dalen.

Even buiten Querença doorkruist de wandelroute het beschermde natuurgebied Fonte da Benémola, een groen, vochtig dal waar de rivier de Benémola doorheen slingert. Je volgt de schaduwrijke oevers van de rivier, het domein van otters, ijsvogels en zelfs schildpadden. In grote S-bochten klimt het pad het dal uit naar 231 meter hoogte. In de verte zie je opnieuw een berg als de Cerro dos Negros, maar dan het tweelingzusje, gek genoeg met dezelfde naam. Achter de berg zie je, nog vaag, een ruig rotsplateau dat vooral morgen het landschap domineert. Het is de Rocha de Pena, een kalksteenformatie van 479 meter hoog, rijk aan zeldzame bloemen en planten en bijzondere vleermuizen.

Voorbij het gehucht Cerro da Corte voert het pad door een vruchtbaar dal vol olijfbomen, en later ook akkers met amandel- en johannesbroodbomen. In het voorjaar is de bodem plaatselijk bedekt met orchideeën. Via de rand van het gehucht Renda (meer ruïnes dan huizen) voert de route naar Salir, waar ze samenvalt met de officiële Via Algarviana.

Overnachting in

Salir

Dag 5

Van Salir naar Alte. Lengte 15 km, duur 5 uur; 300 m stijgen en 340 m dalen.

De Via Algarviana loopt westwaarts en voert over oude landpaden tussen kunstig gestapelde steenmuren door. Die muurtjes vormen de grenzen van akkers en zijn gemarkeerd met de initialen van de boeren. In de gecultiveerde valleien liggen nog de oude irrigatiesystemen die de Moren hier ooit aanlegden. Een van de valleien is dicht begroeid, met mediterrane struiken, eikenbomen en wilde bloemen.

Na een steile, maar korte klim naar een topje (330 meter) - uitzicht op Rocha da Pena, nu veel dichterbij! - koerst het pad rechttoe-rechtaan naar Benafim, een landelijk dorp halverwege de route. Het is niet ver meer naar Alte, een van de mooiste en meest traditionele dorpen in de Algarve. Aan de rand vind je een recreatiepark, waar wordt gebaad en gepicknickt. In het dorp zelf zijn vooral de leuke galeries, winkels en de traditionele witte huizen een ommetje waard. Ze zijn gestuct met leem; de schoorstenen zijn ware kunstwerken. Hoe groter de schoorsteen, hoe talrijker de pannen (en bezoekers), hoe rijker de bezitter.

Overnachting in

Alte

Dag 6

Van Alte naar San Bartelomeu de Messines. Lengte 20,5 km, duur 6 uur; 310 m stijgen en 390 m dalen.

Ook vandaag voert de route langs amandel-, vijg-, olijf- en carobebomen, maar ook door dorpen en gehuchten als Perna Seca en Torre, waar vooral Engelsen de ooit leegstaande woningen hebben betrokken. Het pad komt door de fraaie vallei Barranco do Vale. Daarna verandert het bruinrood van de bodem in paarsrood (zoals de zuilen van de kerk in San Bartolomeu de Messines) en is niet alleen de kurkeik weer te zien, maar staan in de berm ook manshoge heide en mirte. Dicht bij Portela de Messines (met cafeetje) kruist de route enkele grote wegen en voert vervolgens langs kolossale sinaasappelboerderijen.

Een avontuurlijk paadje langs een wild stromend riviertje vormt het sluitstuk van de route voordat je San Bartolomeu de Messines bereikt, een werkstadje met alles erop en eraan, van bank en bakker tot station en museum.

Overnachting in

San Bartolomeu de Messines

Dag 7

Van Messines naar Vale Fuzeiros. Lengte 14,5 km, duur 4 uur; 210 m stijgen en 230 m dalen.

De route voert via enkele oude straten de stad uit. Hier en daar zie je de kenmerken van de traditionele bouwkunst, zoals het gebruik van de paarsrode aarde (onder andere de zuilen van de kerk, vlakbij Café Academico). De route kruist het treinspoor en komt al snel in de heuvels en de Arade-vallei. Kurkbossen en de wit-bloeiende steviaplanten zijn alom aanwezig. Het pad voert hoog bovenlangs de oevers van de Arade-rivier. Opvallend zijn de grillige oevers en de landtongen die elkaar lijken te verdringen. Je wandelt enkele kilometers over dit hooggelegen, grotendeels schaduwloze pad dat uiteindelijk uitkomt bij de Funcho-dam.

Hier net voor, bij een picknickplek halverwege het officiële traject naar Silves, eindigt de wandeling. Je wordt hier opgehaald en overnacht in Vale Fuzeiros (ongeveer 5 km wandelen bergafwaarts over een stille asfaltweg).

Overnachting in

Vale Fuzeiros

Dag 8

Einde van het arrangement. Je wordt naar de luchthaven van Faro teruggebracht voor de thuisreis (*) of een eventueel vervolg op je verblijf in Portugal.

(*) De transfer kan ook naar een verlengingshotel in Faro zijn. Denk er s.v.p. aan dit aan ons door te geven als je zelf vluchten en/ of een verlengingshotel boekt!

NB Programma

In vrijwel alle overnachtingsplaatsen worden workshops of excursies aangeboden. Dit is in de meeste verblijfplaatsen mogelijk, maar niet dagelijks of soms in bepaalde periodes niet. Het aanbod is dermate wisselend dat het vooraf in de praktijk niet te reserveren is. Meer informatie per plaats staat in het reispakket. Er zijn onder andere workshops zoetigheden maken, een stadsexcursie, juwelen maken, tapas bereiden, wol en vilten.

Als je interesse hebt om een van deze activiteiten bij lokale ambachtslieden en kunstenaars te volgen, is het verstandig om ervoor te zorgen dat je overal minimaal twee nachten verblijft. Dus raden we aan een extra nacht bij te boeken in de plaats waar je nog geen twee nachten verblijft. Zo zit je altijd 'safe'. Bij aankomst kun je bij de lokale vertegenwoordiger dan vragen wat er mogelijk is en dit rechtstreeks boeken.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in uiteenlopende, prima accommodaties als hotels, B&B's en pensions. Hieronder beschrijven we als voorbeeld de meest gebruikte accommodaties. Omdat het veelal (zeer) kleine locaties zijn, zijn we soms genoodzaakt een alternatief te boeken of een locatie over te slaan en meerdere nachten in een andere plaats te verblijven. Alternatieven zijn zoveel mogelijk vergelijkbaar en het wandelprogramma kan altijd gehandhaafd blijven, soms door gebruik van transfers. Hou er rekening mee dat de onderkomens waarmee we werken niet altijd in het centrum van een plaats liggen. 
NB: er zijn driepersoonskamers beschikbaar, maar het derde bed is een bijzetbed, dat alleen voor kinderen geschikt is.

In Loulé in een *** stadshotel op 5 minuten lopen van de historische binnenstad gelegen. Het hotel heeft een zwembad met uitzicht over de stad. Restaurants zijn er volop in de buurt.

In Querença overnacht je in een rurale B&B. Een openlucht zwembad, terras onder fruitbomen, ontbijtzaal, hangmat, rust en ruimte zijn tot je beschikking. In Querença zijn een aantal restaurants (nb: pas open vanaf maart, alternatief is Loulé)

In Salir wederom een landelijk gelegen pension met knus ingerichte appartementen, met zwembad en tuin.

In Alte overnacht je in een boutiquehotel in het centrum van het dorp. Kamers met airco, ruime badkamer, schuifdeuren naar balkon en een receptie.

In San Bartolomeu de Messines overnacht je naast het knusse Cafe Academico. Moderne uitstraling en eigenaren die bijzonder smakelijke maaltijden serveren. Het ontbijt wordt in het Cafe genoten.

In Vale Fuzeiros verblijf je in een landhuis met tuin, zwembad en prive-sinaasappelgaard met fraai uitzicht. De huiskamer heeft een grote openhaard.

Over de maaltijden

Het arrangement is standaard op basis van logies, ontbijt met lunchpakket. 's Avonds is er de keuze voor een leuk restaurant voor het diner of een maaltijd bereid door de eigenaren. Aan jou de keuze.

Duurzaamheid

Voor deze reis werkt SNP samen met een agentschap dat is gespecialiseerd in duurzaam toerisme in het achterland van de Algarve. Proactivetur is actief bij het leveren van adviserende diensten in lokale ontwikkelingsprojecten, als kunst en kunstnijverheid, ondernemerschap en het behoud van de landelijke omgeving. Dit stimuleert locale ondernemers in te zetten op kleinschalig toerisme met aandacht het milieu en behoud van culturele waarden.
In het reisprogramma rond de Via Algarviana vloeit meer dan 60% van de door toeristen betaalde bedrag direct terug in de kleine landelijke gemeenschappen van het binnenland van de Algarve.

Met diverse andere initiatieven, zoals Projecto TASA, Projecto Querença of het Wandel Festival Ameixial, draagt men op een breder vlak bij aan ontwikkeling van kleinschalig toerisme en het tegengaan van de ontvolking van het binnenland.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • lunchpakketten dag 2 t/m 7
 • herbruikbare stoffen tas voor je lunches
 • bagagevervoer
 • meet & greet met lokale assistent op vliegveld Faro
 • transfers op dag 1 (Faro-Loulé), dag 7 (Funchodam - Vale Fuzeiros) en op dag 8 (Vale Fuzeiros - Faro)
 • digitale reisinformatie
 • originele box Via Algarviana (Engelstalig) met routeboek en kaarten (ontvang je ter plekke)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • eventuele overige maaltijden
 • eventueel bezoek/ deelname aan de 'Artisane' workshops (facultatief)
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Hoogteverschillen blijven gering. De bagage wordt vervoerd dus je wandelt slechts met een dagrugzakje met je lunchspullen en water.

De meeste dagetappes maken gebruik van de goed gemarkeerde langeafstandsroute die bekend staat onder de naam Via Algarviana.
N.B. de afstanden die genoemd worden in het dag-tot-dag programma, zijn de afstanden van de basiswandelingen. De ligging van de accommodaties kunnen er voor zorgen dat je dagelijks nog enkele kilometers meer moet lopen. 

Extra dagen

Je kunt bij dit arrangement overal een extra (rust)dag boeken. Dit is met name aan te raden wanneer je een van de aangeboden workshops wilt volgen.

Extra's

Verlengingshotels

Hotel_Faro_Exterior_view.jpg

Hotel Faro (Faro)

Fijn 4-sterrenhotel aan de haven van Faro, met uitzicht op de Ria Formosa. De historische binnenstad van Faro is om de hoek en het vliegveld ligt op slechts 7km. De 90 kamers zijn compleet uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een aangenaam stadsverblijf. Op de 4e verdieping van het hotel bevindt zich de bar en restaurant Ria Formosa met een prachtig terras en uitzicht op de Ria Formosa en de stad.

pousada_de_estoi.jpg

Pousada de Estoi (Faro)

De prachtige Pousada de Estoi is gesitueerd in het 19e eeuwse Estoi Paleis, zo'n 10km ten noorden van Faro in het gelijknamige dorpje. Dit paleis is gebouwd door de berggraaf van Estoi, Jose Fransisco da Silva en werd in 1909 voltooid. In 2009, honderd jaar na haar voltooiing werd het paleis gerenoveerd door de befaamde Portugese architect Gonçalo Byrne en is het omgetoverd tot een prachtige pousada. De kamers zijn bijzonder comfortabel en stijlvol ingericht. Het hotel beschikt o.m. over een binnen- en een buitenzwembad, een spa en een uitstekend restaurant.

Hotel Açores Lisboa

Een uitstekend 4* hotel, goed bereikbaar per metro (1x overstap) vanaf het vliegveld. Per rechtstreekse metro ben je snel in het centrum. Gelegen in een nieuw aangelegd stadspark is de omgeving groen en relatief rustig, voor een stadshotel. Het hotel heeft bovendien het Travelife duurzaamheidscertificaat.

De kamers zijn met het comfort dat je mag verwachten van een hotel met deze standaard, met minibar, een safe en airco. De inrichting is modern en fris, met een klassiek tintje. De ruime badkamers hebben meestal een bad of douche en toilet. De kamers meten standaard 15 m2 of 18 m2. De kamers hebben geen balkons, maar de grote vensters zorgen voor licht en isoleren het stadsgeluid. Boek je een suite, dan heb je wel de luxe van een balkon en tevens een aparte zitkamer. Een suite is ca. 25 m2.

Er is een ruime lounge, een bar en een eigen restaurant.

Praktische informatie

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Faro. Transavia vliegt dagelijks rechtstreeks vanaf Amsterdam , Rotterdam en Eindhoven. Ook vanaf Brussel zijn er directe vluchten naar Faro

 

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

 

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Bij dit arrangement word je door een lokale medewerker op het vliegveld van Faro opgewacht en na een korte kennismaking per auto naar de eerste accommodatie gebracht. Deze transfer vindt ook plaats aan het einde van de reis van de laatste accommodatie naar het vliegveld.

Je kunt dit arrangement starten van 1 februari t/m 30 nov. Met name april wordt aanbevolen vanwege de bloemenpracht (hoewel het voorjaar eigenlijk al in februari begint), het najaar vanwege de aangename temperaturen. In de zomer kan het regelmatig te warm zijn om overdag lekker te kunnen lopen. In die tijd zou je vroeg moeten vertrekken, lang pauze houden en dan pas later op de dag weer verder moeten gaan.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Via Algarviana ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Duurzaamheid ter plaatse: geen plastic
Samen met onze vertegenwoordiger in de Algarve is gerealiseerd dat er voor de lunches onderweg een herbruikbare stoffen tas mee gaat en dat eventuele verdere verpakking vanuit de accommodaties in papier is. Hiermee wordt zo goed als alle plastic uit ons lunchpakketaanbod gehaald.
Neem zelf svp een herbruikbare drinkfles mee om onderweg water te tappen.

Ga je binnenkort op reis naar Portugal bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/portugal. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/portugal/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, moet je goed uitgerust zijn en over een goede gezondheid en conditie beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Artsen
Artsen in Portugal spreken veelal Engels. Ook is er een Brits ziekenhuis in Lissabon (49 Rua Saraiva de Carvalho, tel. 01-602020). In noodgevallen kun je telefoonnummer 112 bellen.

Gezondheidszorg
Sluit ook een goede ziekteverzekering af (door middel van een reisverzekering), want in Portugal bestaat er geen gratis medische behandeling voor niet-Portugezen.
Alle rekeningen voor medische zorg moeten meestal contant betaald worden. Licht bij ziekenhuisopname direct je verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Zorg zelf voor noodzakelijke EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.. Check verder de paklijst in de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden.
Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) moet worden besproken met je huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). 

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

tegel.jpg

Portugal - Via Algarviana

Door het verstilde achterland van de Algarve

Wandelvakantie langs hotels en pensions

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.