SNP WWW 2014 04 02 1023
Gezien in SNP.NL magazine
Code 299200 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 

La Réunion, 12 dagen

Tropisch natuurparadijs met een ’Frans’ tintje, rondreis met huurauto langs hotels

Rondtoeren langs het mooiste van Réunion. Genieten van spectaculaire bergmassieven, weelderig tropische plantengroei en pruttelende vulkanen. Wandelen rond de ‘Trois cirques’ en de kraters bij Piton de la Fournaise. Relaxen in de thermale baden van Cilaos. Uitwijken naar de kust, met zijn hoge basaltkliffen en Creoolse vissersdorpjes. Tenslotte neerstrijken op het strand voor een duik in de oceaan.

 
La Reunion heeft alles te bieden voor natuurliefhebbers in allerlei gradaties.
Bekijk alle reviews (3)
Uniek aan deze reis
 • Verrassend mooi vulkaaneiland
 • zeer goed wegennetwerk
 • Frans-Creoolse cuisine en architectuur
 • imposante krater Piton de la Fournaise
 • verlenging Mauritius mogelijk
vanaf
per persoon

Een reis waarbij je in een huurauto lekker rondtoert over het tropische Ile de la Réunion en de mooiste natuurgebieden aandoet. Het eiland La Réunion, gelegen in de Indische Oceaan op ruim 700 km van de oostkust van Madagascar, heeft door haar koloniale verleden een Franse invloed ondergaan. Deze is terug te vinden in enkel monumentale gebouwen in Saint-Denis en natuurlijk de keuken. In het binnenland vind je naast hoge, steile bergmassieven begroeid met een bijzonder uitbundige vegetatie ook stenige, rokende en pruttelende vulkanen, klaterende watervallen en typische bergdorpjes. Door het uitstekende wegennet kun je al deze spectaculaire plekken goed bereiken mits het weer het natuurlijk op deze hoogte toelaat. Vanuit de hotels kunt u de meest prachtige wandelingen maken waarvoor u de informatie in het SNP reispakket aantreft. Het is zeker ook de moeite waard om het kuuroord Cilaos te bezoeken en daar van een thermaal bad te genieten. La Réunion kent prachige rotskusten met hoge basaltkliffen en kleine vissersdorpjes. Saint-Gilles-les-Bains en La Saline-les-Bains zijn de plaatsen op dit ruige eiland waar zich een heerlijk fijn zandstrand bevindt met een natuurlijk rif in de zee. Het strand is er dus rustig en het water ideaal om lekker in te zwemmen. 

Verlenging naar Mauritius? Het eiland ligt op ca. 200 km ten noordoosten van La Reunion. Klik hier voor een heerlijke verlenging naar het tropische eiland Mauritius.

boeken & kaarten
de meest complete online boeken-en kaartenwinkel naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6-7

 • 8-9

 • 10-11

 • 12

 • kaart

Programma
Vandaag begint uw arrangement op het eiland Réunion. Bij aankomst op het vliegveld van St. Denis heeft u een transfer naar uw hotel in St. Denis, de hoofdstad van het eiland. U heeft tijd om kennis te maken met het leven en tempo op het eiland.

Overnachting in
St. Denis

 1. Het hotel in Hellbourg
Het hotel in Hellbourg
Programma

's Ochtends wordt uw huurauto bij uw hotel gebracht. Na de nodige formaliteiten kan de verkenning van het eiland gaan beginnen. U rijdt langs de kust tot aan St. Andre. Daar vervolgt u uw weg het binnenland in tot Salazie. U rijdt langs suikerriet- en bananenplantages, vanille- en litchivelden. Salazie ligt op de flanken van Les Trois Cirques; drie reusachtige van elkaar gescheiden kratersystemen. Het is een charmant stadje, met een prachtig uitzicht over de lager gelegen delen van het eiland. Door de vele watervallen is het er aangenaam groen en groeit hier bamboe. U overnacht in een knus Creools hotel in Hellbourg. Hier vindt u veel huizen die gebouwd zijn in de traditionele Creoolse stijl.
Overnachting in
Hellbourg

Programma
Vanuit Hellbourg kunt u eenvoudig de omgeving verkennen. Het is de moeite waard om een bezoek te brengen aan Les Trois Cirques. De rand van de hoogste cirque reikt tot over de drieduizend meter en vormt de berg Piton des Neiges. Een van de cirques, Cirque de Mafate, is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer. De weinige dorpjes bij deze krater hebben daardoor een geheel eigen sfeer. U overnacht wederom in het zelfde hotel.

Overnachting in
Hellbourg

 1. Grand Bassin
Grand Bassin
Programma

Vanuit Salazie rijdt u terug naar de kust. U volgt de kustweg tot aan St. Benoit, vanwaar u weer afbuigt naar het binnenland. Via La Plaine des Palmistes bereikt u La Plaine des Cafres, waar u de komende twee nachten verblijft in het aangename Hotel Les Geraniums. 

Nadat u bent ingecheckt in uw hotel, kunt u er heerlijk lunchen of van de prachtige tuin genieten met een weids uitzicht. Indien u zin heeft in een mooie (pittige) wandeling, dan raden wij u aan met de auto naar het dorpje Bois Court te rijden (ca. 4 km) om vanaf daar verder te voet te gaan. De pittige wandeling voert u in ca. 1,5 a 2 uur wandelen naar beneden (en ca. 2-2,5 uur wandelen omhoog) naar het dorpje Grand Bassin, een dorp dat alleen te voet of per helikopter is te bereiken. Richting het dorp - met haar vriendelijke bewoners - komt u langs enkele watervallen waar u even kunt afkoelen in de natuurlijke baden.  Overnachting in
Plaine des Cafres

Programma
Vandaag kunt u een bezoek brengen aan de Piton de La Fournaise, een actieve pruttelende vulkaan. Deze vulkaan (2631 m) heeft twee belangrijke kraters, Dolomieu (of Brulant) de grootste, en Bory (niet meer aktief sinds 1791). U kunt een prachtige wandeling maken naar de kraterrand. De wandeling naar de top van de vulkaan begint bij Pas de Bellecombe, gelegen op een hoogte van 2353 m. Voor u begint kunt u hier een bezoek brengen aan het informatiecentrum. Tijdens de beklimming heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende valleien en kleinere kraters. Voor de wandeling dient u ca. 5 uur (heen - en terug) uit te trekken. 

Overnachting in
la Plaine des Cafres

 1. Zwembad van het Plantation hotel in St. Joseph
Zwembad van het Plantation hotel in St. Joseph
Programma
U rijdt terug naar de oostkust naar St.-Benoit waar u rechts afslaat om langs de mooie kustweg te rijden. U rijdt via Pointe de la Table, hoge basaltkliffen aan de oceaan, vissersdorpjes en Creoolse plaatsjes. Dit zijn de ingrediënten die het decor zijn van dit deel van het eiland. De komende twee nachten overnacht u in een sfeervol hotel, midden in de natuur aan de zuidkust van het eiland in het gemoedelijk plaatsje St. Joseph. Vanuit deze plaats kunt u een mooie tocht maken naar de vallei van Langevin. U rijdt deze diepe vallei in tot an het plaatsje Grand Galet vanaf waar u te voet langs de rivier verder loopt. Bij mooi weer een genot om hier te wandelen.  

Overnachting in
St. Joseph

 1. Het prachtig gelegen hotel in Cilaos
Het prachtig gelegen hotel in Cilaos
Programma
U rijdt eerst nog een stuk langs de zuidkust. Vervolgens gaat u weer de bergen in en via een fascinerende kronkelweg bereikt u het plaatsje Cilaos. Gedurende vele jaren werd de tocht naar Cilaos te voet gemaakt. Het plaatsje ligt haast aan de voet van de Piton des Neiges (3069 m) en de Grand Benard (2896 m). Er heerst een heerlijk bergklimaat, ook zijn er thermale bronnen. Door de prachtige omgeving zijn er vele wandeltochten mogelijk. De komende twee nachten verblijft u in het Hotel Le Vieux Cep.

Overnachting in
Cilaos

Programma
Vanaf Cilaos rijdt u naar La Saline-les-Bains. Slechts een kleine kuststrook wordt op La Reunion door een koraalrif beschut waardoor het water rustig is en helder en het uitnodigt tot een lekkere zwempartij. Ter plaatse zijn er mogelijkheden om te duiken net buiten de baai. Het hotel bevindt zich op loopafstand (ca. 300 meter) vanaf het strand. Indien u het vertier wilt opzoeken, bezoek dan de iets noordelijker gelegen badplaats Saint Gilles les Bains. Omdat deze plaats 's avonds aan veel mensen vertier biedt in de vorm van casino's, barretjes en discotheken, is het rustiger toeven in La Saline-les-Bains. U verblijft de komende twee nachten in het fraaie hotel Swalibo.

Overnachting in
La Saline-les-Bains, Hotel Swalibo


Programma

Na het ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven van St. Denis waar u de huurauto weer inlevert. Afhankelijk van het tijdstip waarop u vertrekt kunt u nog besluiten de hoofdstad St.Denis te verkennen.   

Verlenging Mauritius! Verleng je reis met een relaxt strandverblijf op het 200 km verderop gelegen eiland Mauritius. Met het arrangement Mauritius * Pointe aux Piments verblijf je in een boutique hotel in het noordwesten vlakbij Grand Baie. En met het arrangement Mauritius - Tropisch verblijf Grand Baie, verblijf  je in het moderne hotel Coin de Mire aan de baai van Bain Boeuf in het uiterste noorden van Mauritius. Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • reisgezelschap

 • reisperiode

Over de accommodaties
U overnacht in goede middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Inbegrepen
 • hotelovernachtingenen o.b.v. logies & ontbijt
 • meet & greet 
 • 11 dagen autohuur 
 • transfer luchthaven - hotel bij aankomst
 • SNP informatiepakket


Niet inbegrepen
 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • airport tax autohuur (a € 24) ter plaatse te voldoen


Reserveringskosten
 • reserveringskosten € 15,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)


Minimum aantal deelnemers
2


Geschikte reisperiode

De wintermaanden op Réunion (juni tot en met september) zijn de beste maanden om het eiland te bezoeken. De kans op regen is dan een stuk kleiner dan in de zomermaanden. In deze tijd komen stormen en flinke depressies nog maar weinig voor en langs de kust is het nog steeds aangenaam warm met 20 tot 24 graden overdag en 14 tot 18 graden 's nachts. Wie de natuur wil ontdekken moet wel voldoende warme kleding meenemen, want het temperatuurverschil tussen de kustplaatsen en de hoogstgelegen plekken in het binnenland bedragen gedurende het hele jaar zo'n 12 tot 15 graden. Dat betekent in de winter temperaturen rond of zelfs net iets onder het vriespunt op de hoogste plekjes en fris weer op de massieven en daartussen. Voordeel van de winterperiode is dat de extreme hoeveelheden neerslag in de winter gereduceerd worden tot enigszins normale hoeveelheden.

 

Réunion ligt op de aanvoerroute van orkanen en tropische depressies die in de periode december tot en met mei ontstaan boven het relatief warme zeewater van de Indische Oceaan. Deze depressies zijn de voornaamste reden dat er in de zomer meer regen valt dan in de winter. Binnen een etmaal kunnen er redelijk grote hoeveelheden regen vallen als er inderdaad een orkaan of tropische depressie over Réunion of dicht langs Réunion trekt. Hoewel het orkaanseizoen officieel loopt van december tot en met april is de kans op zware tropische stormen het grootste in de maanden januari, februari en maart. Gemiddeld komt dat zes tot acht keer per eeuw voor. Dankzij de hedendaagse technieken worden orkanen tijdig voorspeld en kunnen er de nodige maatregelen genomen worden om de schade te beperken. Zelden komen er toeristen in gevaar door orkanen (of cyclonen zoals ze lokaal genoemd worden). Desondanks raden wij de reisperiode in La Réunion van december tot en met maart af.

 

Houdt u er rekening mee dat de maanden oktober en november zeer drukke maanden zijn waarbij wij u adviseren zo vroeg mogelijk te boeken indien u in deze periode wilt reizen. • reisdocumenten

 • Visum

 • gezondheid

 • vaccinatie

Reisdocumenten

Voor een verblijf op Réunion hebt u een paspoort of een Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig zijn gedurende uw verblijfsduur. 

N.B. Wij raden u aan om een kopie van uw paspoort mee op reis te nemen en dit apart te bewaren van uw paspoort.

N.B. Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Frankrijk (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).Visum
Voor een verblijf op Réunion hebt u geen visum nodig.

N.B. Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de  ambassade of een consulaat van Frankrijk (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

SNP service visumverplichtingen
SNP biedt u een extra service waarmee u zich kunt informeren over de visumverplichtingen voor een te ondernemen reis en de mogelijkheid om via VisumCentrale CIBT tegen een gereduceerd tarief een visum aan te vragen.

VisumCentrale CIBT Klik hier voor de visumverplichtingen en het aanvragen van een visum voor Réunion


Gezondheid
Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken, als 'reizigersdiarree' veroorzaakt door een ander klimaat, de hoogte en vreemd voedsel tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
De medische zorg op Réunion is vergelijkbaar met die van Frankrijk.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Medicijnen
Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort'). Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen. Denk eraan de plaatselijke reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.

Hygiëne
Het water kunt u overal veilig uit de kraan drinken. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, evenals lippenzalf, een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch
 • Neem tijdens wandelingen bij warm weer 2 liter drinkwater per persoon mee.
 • Voldoende luchtige kleding ter bescherming tegen felle zon (lange broek en lange mouwen!). Draag altijd een hoofddeksel of hoofddoek.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, 'Hoe blijf ik gezond in de diepte'. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.


Vaccinatie


Verplicht
Als u binnen 6 dagen UIT een Gelekoorts-gebied binnenkomt, is Gelekoorts-vaccinatie verplicht. Op Réunion zelf komt geen Gelekoorts voor.

Chikungunyakoorts
Réunion is een tropische bestemming met bijzonder weinig tropische ziekten. Alleen de Chikungunyakoorts, een infectieziekte die wordt overgedragen door muggen, is sinds 2005 bekend. Malaria is er uitgebannen. Ter preventie is bescherming tegen muggenbeten en goede anti-muggen maatregelen in verband met Chikungunyakoorts extra belangrijk. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een Chikungunyakoortsgebied altijd direct contact op met een arts.

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.


 • materialen en uitrusting

 • huurauto

 • overige informatie

Bagage mee op reis
 • Goede wandelschoenen.
 • Lichte schoenen voor de stadsbezoeken en 's avonds.
 • Goede, liefst ademende, regenjas en -broek. Als het regent op La Réunion, dan regent het hard.
 • Luchtige en warme kleding. Aan de kust kunnen tropische temperaturen heersen terwijl het in de bergen slechts een graad of vijf is. Vooral op de hoger gelegen plekken zoals Marla, Roche Plat en Piton des Neiges kan het ‘s avonds fris worden.
 • Zonnebrandolie, hoed, zonnebril en lippencrème.
 • Zaklamp met reservebatterij.
 • Veldfles van minimaal 1 liter.
 • Geldig paspoort, kopieën van verzekeringspapieren en van uw paspoort.
 • Enige EHBO benodigdheden zoals sporttape (breed, en zware kwaliteit), jodium, een middel tegen blaren zoals Second Skin, vitaminen, muggenstift  en een koortswerende pijnstiller, zoals Paracetamol.
 • Eventueel een duikbril en snorkel (handig bij de westkust rond St. Gilles les Bains). 
Hoe verplaatst u zich ter plekke
Reunion is een land dat zich uitstekend laat verkennen met een huurauto, vandaar onze keuze voor deze vorm van vervoer. Afhankelijk van de samenstelling van uw reisgezelschap zijn de volgende huurauto's inbegrepen bij de reissom:
 • bij 2-3 personen: 11 dagen autohuur cat. E AVIS (Renault Clio of vergelijkbaar; 5-deurs, airco incl. ongelimiteerd aantal kilometers)
 • bij 4 personen: 11 dagen autohuur cat. C SIXT (Renault Megane, Hyundai 130 of vergelijkbaar; 5-deurs, airco incl. ongelimiteerd aantal kilometers)


Autohuur Reunion

De autohuur is gebaseerd op de meest uitgebreide verzekeringsdekking met een eigen risico waarvoor u zich ter plaatse weer tegen kunt verzekeren. De standaard autohuur bij deze rondreis is gebaseerd op het aantal personen:

 • bij 2-3 personen: 11 dagen autohuur cat. E AVIS (Renault Clio of vergelijkbaar; 5-deurs, airco incl. ongelimiteerd aantal kilometers)
 • bij 4 personen: 11 dagen autohuur cat. C SIXT (Renault Megane, Hyundai 130 of vergelijkbaar; 5-deurs, airco incl. ongelimiteerd aantal kilometers)

Indien u u de beschikking wilt hebben over een grotere huurauto, dan adviseren wij u hierin graag. Voor een overzicht van de huurvoorwaarden klik hier.Meer over deze reis
Check de officiële website van Reunion om alvast in de stemming te komen en meer informatie te verzamelen over dit unieke wandeleiland. Klik op voor meer informatie.


 • laatste nieuws

Laatste Nieuws
Er zijn momenteel geen bijzonderheden.


 • per vliegtuig

 • startpunt-eindpunt

Vluchtinformatie
Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Reunion.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Nota bene
Wij raden u aan uw vlucht tegelijkertijd met uw arrangement te boeken.


Airporthotel
Schiphol PARK-SLEEP-FLY ARRANGEMENT
Begin uw vakantie relaxed met een overnachting in het comfortabele Courtyard by Marriott Hotel. `s Avonds op uw gemak naar Schiphol reizen, luxe overnachten, genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis airport shuttle. Reist u milieubewust en comfortabel per trein, dan kunt u met de gratis hotelshuttle eenvoudig vanaf Schiphol het hotel bereiken. Indien u toch voor de auto kiest, kunt u uw auto tot 16 dagen gratis parkeren bij het hotel; daarmee kost uw overnachting amper meer dan de prijs van lang parkeren op Schiphol!
Meer informatie.


Startpunt
St. Denis


Eindpunt
St. Denis


 • september 2013
 • La Reunion heeft alles te bieden voor natuurliefhebbers in allerlei gradaties.
 • mei 2013
 • prachtige wandelvakantie
 • Indien U naar Maurities gaat probeer een paar dagen vrij te maken om op Rodrigues te gaan kijken, hier zult U geen spijt van krijgen. Leuk en gezellig eiland, zeer vriendelijke mensen en voor de (onder)watersporter genoeg te doen.

Prijsinformatie

Data en prijzen

1 april 2014 - 10 mei 2014
€ 1097 2 personen (tweepersoonskamer)
€ 1184 3 personen (één- en tweepersoonskamer)
€ 980 4 personen (tweepersoonskamers)
11 mei 2014 - 2 september 2014
€ 1072 2 personen (tweepersoonskamer)
€ 1164 3 personen (één- en tweepersoonskamer)
€ 955 4 personen (tweepersoonskamers)
3 september 2014 - 23 september 2014
€ 1097 2 personen (tweepersoonskamer)
€ 1184 3 personen (één- en tweepersoonskamer)
€ 980 4 personen (tweepersoonskamers)
24 september 2014 - 25 oktober 2014
€ 1132 2 personen (tweepersoonskamer)
€ 1234 3 personen (één- en tweepersoonskamer)
€ 1010 4 personen (tweepersoonskamers)
26 oktober 2014 - 30 november 2014
€ 1172 2 personen (tweepersoonskamer)
€ 1284 3 personen (één- en tweepersoonskamer)
€ 1050 4 personen (tweepersoonskamers)

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 15,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis
 • wilt u reizen in een gezelschap dat anders is samengesteld dan hierboven wordt aangeboden, neem dan contact op met sales@snp.nl of bel +31(024)3277000 voor een prijsopgave

Extra mogelijkheden bij La Réunion

Het is mogelijk het verblijf bij de accommodaties die zijn opgenomen in deze rondreis te verlengen met 1 of meerdere nachten. Na deze selfdrive rondreis is het heerlijk ontspannen op het tropisch nabij gelegen eiland Mauritius.

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Mauritius - Tropisch verblijf Grand Baie

Code 289103 LA avontuur op maat, 5 dagen
vanaf € 300,- per persoon
select

Mauritius * Pointe aux Piments

Code 289102 LA avontuur op maat, 4 dagen
vanaf € 294,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.